Операции на коляното - 2. тема

• 107 091
  • 784
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Да, точно за него става дума. При мен в дясното коляно имаше и скъсан менискус (освен драмата с капачката), изрязаха скъсаното едновременно с пластиката на сухожилието, което държи капачката.

# 781
Да, точно за него става дума. При мен в дясното коляно имаше и скъсан менискус (освен драмата с капачката), изрязаха скъсаното едновременно с пластиката на сухожилието, което държи капачката.

Може ли да споделите цената, може и на лични, ако не искате тук.
Благодаря!

# 782
Не работят с НЗОК, но издават фактури ако имате допълнителни  здравни застраховки (аз нямам), та накратко - платено. Час за преглед за д-р Василев дават за един месец напред (той има аналогична клиника и в Германия и всеки месец работи две седмици в БГ и  две седмици в Германия). На мен ми определи дата за операция един месец след първия преглед. Аз не съм спортистка, на възраст съм, със сериозно тегло - каза ми: "Възрастта не е причина да се намалява качеството на живота". Трима лекари от други клиника, преди това,  изобщо не предложиха операция...

Нали става въпрос за Д-р Иван Василев?
Не знам тук ли е мястото да попитам, но никъде в сайта им не намирам каква е цената за операция на скъсан менискус (нямам допълнителни  здравни застраховки)?
Около 2100 лева.

# 783
Моля някой да пусне нова тема. Утре ще заключа текущата.

# 784
Здравейте, и честит Великден! Пуснах нова тема https://bg-mam.ma/t/1768222

Общи условия

Активация на акаунт