Не, че е много успокойтелно, че има и по-зле, но Господ дава, колкото можем да носим
Аз с това се успокоявам. Вчера чета някакви въпроси "Кога за последно сте си писала шестица?" И си викам "Ми, аз, всеки ден си пиша огромна шестица, ама какво от това". Вечер се чувствам изцедена, като лимон в текила. Направо изядена, тоест
Таткото поема след 7-8 вечер, а аз се изнасям на терасата, че жилището ни е супер тясно и всички ми навлизат в аурата. Това са ми двата часа насаме с главата. Той протестира, че никога не съм къпала беба, че не съм вътре и т.н., но наистина не мога, иначе ще пръсна. Аз му напомням, че тия два часа, на фона на останалите 22, даже са ми малко
И така си я караме.Гледам да се настройвам, че децата не са тук да ни пречат, а да ни радват. С второто дете по-лесно ми се удава. Почти не крещя, не помня да съм повишавала тон даже, извън някое по-категорични "не", при облизване на нож, да речем. Знам, че не е инат, а пробване/отстояване на граници; знам, че много съм ревала от вина и някак гледам по-отгоре да минавам. Правя, каквото трябва, без да забивам (особено) в негативни емоции. А и ме мързи да крещя напоследък, за кво да си го причинявам.
хаха, да, ние още нямаме гърне
Здравите деца са палави деца, това на мен много ми помага. Днес малката взела от кофата за боклук някакво празно бурканче от манджа и доволно се омазала. С усмивка до ушите ми се показва, голяма радост.