С какво ви дразнят свекървите - тема 94

• 84 621
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
И аз да се оплача отново от моята свекърва. Имаше РД преди дни. Покани ни у тях. Вечерта преди РД се обажда на мъжа ми със заявка за подарък. Нощница с панталони до коляното. Ние на другия ден сме на работа и веднага след това на рд. Кога да я търся тая нощница. А и свекърва ми е доста едра/ меко казано/ жена. Помолих майка ми да потърси. Отиваме на РД. Детето влиза първо, след това мъжът ми. Подава й подаръка и тя си влезе в стаята да си мери нощницата. Още не бях влязла и не можах да й честитя даже.

# 376
Поне сварихте ли да снимате рожденичката, натъкмена с това ансамбълче? Много ми се иска да видя какво е това нещо нощница с панталони до коляното, за пръв път чувам за такова. Поне мярката уцелихте ли? Ако имаш снимка, направо я давай!

# 377
Поне сварихте ли да снимате рожденичката, натъкмена с това ансамбълче? Много ми се иска да видя какво е това нещо нощница с панталони до коляното, за пръв път чувам за такова. Поне мярката уцелихте ли? Ако имаш снимка, направо я давай!
🤣 нямам снимка. А и тя нищо не каза, нито благодаря, но ми е голяма/малка и т.н, което според мен означава, че я харесва. Иначе нямаше да си спести хапливите  коментари.

# 378
Чакай, че я замислих женицата - ами, ако рожденият й ден беше след няколко месеца как ли щеше да спи?

# 379
  • Най-красивата страна
Явно става въпрос за пижама.
Можеше да изчака свеки снахата да я поздрави и тогава да хукне да си пробва пижамата...То голям зор...

# 380
  • София
Скрит текст:
🤣 нямам снимка. А и тя нищо не каза, нито благодаря, но ми е голяма/малка и т.н, което според мен означава, че я харесва. Иначе нямаше да си спести хапливите  коментари.
Ами тя жената се е искала пижама, не снаха... за какво да те посреща Laughing. Ясно е показала кое ѝ е приоритет. Laughing

# 381
За мен пък този случай е просто смешен, не бих се дразнила.

# 382
За мен пък този случай е просто смешен, не бих се дразнила.

Аз пък бих се зарадвала, че е харесала подаръка.Blush Следващия път ти носи подаръка и влез последна.Wink

# 383
  • Варна
Бабата е реагирала баш като малките деца - награбват подаръците и бягат да ги отварят, не им пука за нищо друго. И за мен е смешно.

# 384
Възрастните стават като децата в един момент.

# 385
  • Най-красивата страна
Това е неуважение.Не е нормално да не поздравиш човек,който идва в къщата ти на гости.

# 386
Дали е дразнещо или смешно няма значение. Все пак възпитаваме деца. А в случая имаше три. Да не говорим колко неудобно се почувства мъжа ми.

# 387
Чакай, че я замислих женицата - ами, ако рожденият й ден беше след няколко месеца как ли щеше да спи?
Дибидюс. hahaha
И на мен ми е странно, конкретно желание за подарък...но хора всякакви. Tired

# 388
От цялата работа най- положителното е , че майка ти с мисията "пижама" , се е справила блестящо. Аз бих се затруднила да търся пижама за свеки. То това си е вид бельо, за мен е доста отговорно да се подбере подходящо. А  и още нещо добро има в цялата работа - казала си е какво иска.

# 389
Да измрънкам.

Скрит текст:
Свеки се завърна от ваканция. 2 седмици ходим да и поливаме цветята. Дъщеря и нямала време. На първата вечер, когато се завърна обаче, дъщеря и намери време и веднага скокнаха на посещение и вечеря. Обаче не им тръгнала ТВ и хоп звънят на пожар мъжът ми да ходи да им го оправя по нощите. На следващият ден пак се звъни на пожар - да ходел да и плащал картата за градски транспорт (с онлайн банкирането), ама веднага, защото трябвало да ходи да взема внуците и билетите били много скъпи. Те и били дали едно билетче. И се тропа с крак и се сърди, че нещата не стават веднага на момента.

Много съм търпелива, ама не чак толкова много. Никога не ни е отказвала свекървата за каквото я помолим, ама ние пък и никога не я молим за неща, които знаем, че не и се вписват в графика. И ми е много кофти така, ама да вземат да се поспрат малко. Изнервят и прекаляват, правят от някакви дребни неща - проблеми.

Сагата продължава. Картата за транспорт платихме обаче отнема известно време да пристигне по пощата. И свеки решила, че може да си пътува без билетчета през това време, защото и свидят 10-15 евро. Вчера се обажда да и плащаме глобата - 120 евро Weary

Общи условия

Активация на акаунт