С какво ви дразнят свекървите - тема 94

• 84 102
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Ама аз това искам да кажа де, че съпругът ми не е “бялата лястовица”, а че цялото му семейство са агностици.
Иначе свекърва ми празнува всички празници до които се докоснала в живота. Откакто се омъжих за сина и, тя живо се интересува за македонските празници и иска да ги научи за да ги подготвяла за внуката.В тези две години които живея в Турция и се срещам с мюсюлмани, не съм останала с лоши впечатления, макар за мен всички религии са безсмислени и вредни.

# 76
А аз не мисля, че на моята снаха ще ѝ се падне добра свекърва, а зетя горкичкият, съвсем ще е взел-дал. Ама, такъв им бил късметът. Сега нека си живят в блажено неведение какво ги чака някой ден.  Mr. Green

# 77
Добрите снахи не се падат. Те се подбират внимателно от свекървата и после сина полекинка се насочва в правилната посока. Grinning

# 78
Е, твоята свекърва къде дремА, та допусна синът ѝ да вземе Оная с чинчилата с ипотека?

# 79
Добрите снахи не се падат. Те се подбират внимателно от свекървата и после сина полекинка се насочва в правилната посока. Grinning
Ами аз големия го изпуснах явно (като се вея насам-натам)- от година и половина ми води една без  да ме е питал даже, но за малкия ще внимавам повече.

# 80
А аз не мисля, че на моята снаха ще ѝ се падне добра свекърва, а зетя горкичкият, съвсем ще е взел-дал. Ама, такъв им бил късметът. Сега нека си живят в блажено неведение какво ги чака някой ден.  Mr. Green

Ето какво ги чака:

Какво пък, симпатично бабе. Само тиганът нещо ръжда хванал ми се струва...

# 81
Е, твоята свекърва къде дремА, та допусна синът ѝ да вземе Оная с чинчилата с ипотека?
Eми ето, имаш за пример - миг невнимание и ти се изтриса една наперена мома, която даже боб не може да сготви като хората, налива се с вино и агнешки чревца, търчи по баирите и купува луксозни мезонети за някакъв хибрид между заек и катерица. Grinning Не питай старило, а патило и си отваряй очите на 4, че не се знае покрай взривовете с кафеварки каква натокана мадама може да се завърти да му поднесе чаша невзривено кафе и да му помогне да изчисти тавана. Grinning Te така идват. От нищото. Точно, когато не ги очакваш.
Какво ли да ти обяснявам на тебе, ти нали така си се стоварила на Уишмастъров изневиделица. Grinning Даже той не те е усетил навреме, камо ли роднините му. Grinning

# 82
Масло е ,не е ръжда ,свека е мърла.

# 83
Заповядай на гости в Крушево, съвсем сериозно го казвам. Родата ми е много българофилна и гостоприемна.
Като стана дума за свекървата да ви кажа, разбрахме се че, не даряването на имот ни задължава да им помагаме на старини, а човешкият дълг на деца към родители и че, това че сме избрали да не живеем с тях в една къща не означава че, абдикираме от този дълг.
Сега знам че, има хора които са на мнение че, никой на никого нищо не дължи, но аз не го споделям този мироглед. Смятам че, съм длъжна към родителите да им помагам на старини, че мъжът ми е длъжен към неговите родители, че съм длъжна да отстъпя място на бременна, да вдигна боклук от земята и.т.н. 

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 23:15 от B.D.O

# 84
  • София
Прецаках лаптопа за свекървата  Embarassed
Мъжът ми утре отива при техните. Понеже преди време той си купи нов компютър, неговият старият даде на мен, а моят понеже е най-бавен (обаче си работи) решихме да го дадем на свекървата. Тя имаше един втора ръка, но той нещо умря.
Сега поне от три седмици му мрънках на моя да ми изтрие нещата от компютъра, аз вече ги имам на другия, че да го занесе празен от информация на майка си. Той нещо се помотва, а пък аз реших да трия сама. И съм прецакала някой системен файл  ooooh! и сега постоянно нещо се бъгва и не работи както преди.
Мъжът ми ме подкача, че ми се свидел и затова съм го развалила. Уфффф!
Той знае, че не е нарочно, обаче защо пък да не си направи гаргара с мен! Като знае колко много "обичам" майка му  Mr. Green

# 85
Нарочно си го направила тиии, хитруша! Joy

# 86
Прецаках лаптопа за свекървата  Embarassed
Мъжът ми утре отива при техните. Понеже преди време той си купи нов компютър, неговият старият даде на мен, а моят понеже е най-бавен (обаче си работи) решихме да го дадем на свекървата. Тя имаше един втора ръка, но той нещо умря.
Сега поне от три седмици му мрънках на моя да ми изтрие нещата от компютъра, аз вече ги имам на другия, че да го занесе празен от информация на майка си. Той нещо се помотва, а пък аз реших да трия сама. И съм прецакала някой системен файл  ooooh! и сега постоянно нещо се бъгва и не работи както преди.
Мъжът ми ме подкача, че ми се свидел и затова съм го развалила. Уфффф!
Той знае, че не е нарочно, обаче защо пък да не си направи гаргара с мен! Като знае колко много "обичам" майка му  Mr. Green

Провери дали има запазени restore points, с които можеш да възстановиш предишно състояние на операционната система. Ето един линк, който може да помогне: http://vmrejata.info/os/windows-7/380-howto-do-a-system-restore-in-windows-7.html (EN )Не знам с каква операционна система си, но просто давам насока за бързо и лесно решаване на проблема

# 87
Олеле, това вече влиза в графата сериозни провинения. Grinning Едно е да не кръстиш детето на свекървата, едно е да не правиш кюфтетата по чирпански на милото така, както мама ги прави, едно е да изведеш детето на разходка с шапка, подарена от другата баба, но да й прецакаш операционната система... подкупи мъжа си някак да не те издаде или да поеме вината. Grinning

# 88
  • София
Луна, оказа се, че май съм изтрила някакъв драйвер на компютъра. Май за монитора  newsm78
Мъжът ми го остави и ще го носи при един наш човек да го оправи. Другият месец ще го получи свекървата. Мъжът ми обаче какво ще обяснява сега ... не знам.
Абе аз и без това съм й черна пред очите. По-черна едва ли ще стана  Mr. Green

# 89
Хем се смях, хем ти съчувствам, че си представям какво ще си помисли свекървата...

Общи условия

Активация на акаунт