С какво ви дразнят свекървите - тема 94

• 84 501
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Да де, ама тука свекървите се надъхват колко е права въпросната свеки да убеждава младите за видео.

Аз лично нямам за цел да я убеждавам в правотата на свекърва й. Изказвам мое мнение, че спомените от събития, които са един път в живота ( обикновено) са много ценни.
Който иска, да се самоубеди.

# 511
Оки, АбсурТ, разбрахме се.  Peace

# 512
  • при късмета
АбсурТ, няма никакво значение дали ние сме "за" или "против" видеото. Значение има само дали младоженците искат видео или не. За тях няма абсолютно никакво значение дали аз бих се изкефила да наема художник да ме увековечи в акварел в деня на сватбата ми.

Стига, Уиш! Hug
Да не би да съм твърдяла нещо различно? newsm78
Просто реагирах на твърдението, че свекървите тук били " кандардисвали" булката да си направи видео.
Не видях никой да настоява да стане на свеки на мерака, но пък видях доволно много бъдещи свекърви, които са на мнение, че видеото е нещото, което те са направили и силно одобряват. Peace
Ако трябва да сме точни, ти първа обяви защо трябва или не трябва да се прави видео и твоите лични мотиви,  в подкрепа на твоите разсъждение. Дебело подчертавам, че първа направи това, за което сега упрекваш другите. Хронологията си стои. Ако преди твоя коментар по темата имаше предположения защо свеки държи на видео, то ти първа писа от първо лице защо не би го направила. И въпреки разсъжденията ти бас държа, че все пак снимки от твоята сватба имаш и даже през ум не ти е минало да не правиш тогава

# 513
Да де, ама тука свекървите се надъхват колко е права въпросната свеки да убеждава младите за видео.

Аз лично нямам за цел да я убеждавам в правотата на свекърва й. Изказвам мое мнение, че спомените от събития, които са един път в живота ( обикновено) са много ценни.
Който иска, да се самоубеди.
И какво му е безценното на това да имаш видео с булка, която е изнервена, защото не харесва камерата, не обича да я снимат с камера и това неминуемо си личи по излъчването, което придобива, когато е изнервена от нещо?!
Предлагате да си стоя изнервена в този ден, който /обикновено/ се случва веднъж в живота, мъжът ми да се притеснява, че не се чувствам ок и ми личи, ама за сметка на това пък свеки ще има увековечено всичко това на видео?
Или за две седмици някак си да заобичам камерата при положение, че съм човек на над 30 години и малко ми е минало времето и желанието да ме превъзпитават?!

# 514

Разбира се, че няма да се карам на хората, когато снимат с телефоните си, но усещането да ти се мотаят в краката и да виждаш обектив на камера пред лицето си постоянно е доста по-различно.

Сватбата ми е снимана от професионален оператор преди цели 12 год. Нито съм виждала обектив пред лицето си, нито някой ми се е мотал в краката, освен младоженецът,  ама от него вече 12 год. оттърване няма. Операторът, затова е професионалист, за да знае как да застане и да снима, така че да не пречи на сватбата, гостите и т.н.
Това само като вметка.
Иначе ти си говори със свекървата или мъжът ти да говори с нея, как искате да бъде. Понякога е добре нещата да се обяснят и по два и по три пъти. Също е добре да се познава човекът насреща и така да се подходи, че той да разбере.
Ето и HappyKali подхвърли интересен съвет, ако е късно за обяснения.Wink

# 515
  • София

Ако трябва да сме точни, ти първа обяви защо трябва или не трябва да се прави видео и твоите лични мотиви,  в подкрепа на твоите разсъждение. Дебело подчертавам, че първа направи това, за което сега упрекваш другите. Хронологията си стои. Ако преди твоя коментар по темата имаше предположения защо свеки държи на видео, то ти първа писа от първо лице защо не би го направила. И въпреки разсъжденията ти бас държа, че все пак снимки от твоята сватба имаш и даже през ум не ти е минало да не правиш тогава
Ако трябва да сме точни, пак не си вденала какво уточняваме, ама се първа писта да ме захапеш. Mr. Green
Давай, нищо ново под слънцето, ама ти отива. hahaha

# 516
По казуса с камерата - пълно право е на младоженците да изберат как искат да си направят сватбата. Със или без видео. Съгласна съм, че видеото дава много жив спомен, но не всеки е любител. Аз също не исках видео на нашата сватба. Някак знаех за себе си, че няма да съм естествена ами ще се чудя сега добре ли изглеждам пред камерата. Може да е глупаво, но не исках да се чувствам като актриса на сватбата си. Попаднахме на изключително добър фотограф, който ни направи страхотни снимки и това ми е абсолютно достатъчно. Поведението на свекървата е вмешателство дори и да е добронамерено. Предлагаш един път, излагаш си мотивите, но до там. Не настояваш.

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 00:33 от Anastasiya_S

# 517
MУ ALL,  ето имаш подкрепата на повечето  съфорумки. Нали това очакваше, когато сподели ? 
 Приятна сватба и да мине, както си мечтаеш. 

# 518
Четох само последната страница (така си чета темата по принцип, че бързо пишете....  Simple Smile ), та не разбрах каква е драмата с камерата....Свекървата иска сватбата на видео, а булката не ще?
Ако е така, дори не виждам драма.Аз, като бъдеща свекърва, ако искам сватбата "на живо", просто ще помоля другия син да запише най-важните моменти с телефона си.И ей ти сватбата на видео.Булката дори няма да разбере.И без това всичко живо вече "щрака" с телефоните....

Скрит текст:
Аз също не обичам да се снимам.Обаче, миналата седмица бях на среща на класа, дори не ми се мисли колко и какви снимки мои ще нащъкат из нета.Не ми харесва, ама ...това е положението.В тази ера, техническа, няма вече скрито-покрито.За съжаление.

# 519
Спомените са в съзнанието и паметта. Аз също нямах видео на сватбата. И не мисля, че някога ще съжалявам. Но имах двама фотографи и дори те ми дойдоха в повече, най-вече в църквата. Изобщо не мисля, че трябва да се допускат такива иновации, за да може след 30 години да си гледаш умрелия съпруг и да ревеш.
Весела сватба, My All!

# 520
Четох само последната страница (така си чета темата по принцип, че бързо пишете....  Simple Smile ), та не разбрах каква е драмата с камерата....Свекървата иска сватбата на видео, а булката не ще?
Ако е така, дори не виждам драма.Аз, като бъдеща свекърва, ако искам сватбата "на живо", просто ще помоля другия син да запише най-важните моменти с телефона си.И ей ти сватбата на видео.Булката дори няма да разбере.И без това всичко живо вече "щрака" с телефоните....

Скрит текст:
Аз също не обичам да се снимам.Обаче, миналата седмица бях на среща на класа, дори не ми се мисли колко и какви снимки мои ще нащъкат из нета.Не ми харесва, ама ...това е положението.В тази ера, техническа, няма вече скрито-покрито.За съжаление.

Драмата май е , че свекървата знае , че и двамата не искат видео , ама тайничко привиква сина си да му дава акъли колко хубаво било и как трябвало да има . Не разбрах зашо се изписаха 20 страници по тая тема  стана един голям спор за или против видеото , което нямаше много общо и така Grinning ..

# 521
Скрит текст:

Скрит текст:

Драмата май е , че свекървата знае , че и двамата не искат видео , ама тайничко привиква сина си да му дава акъли колко хубаво било и как трябвало да има .
Скрит текст:
Не разбрах зашо се изписаха 20 страници по тая тема  стана един голям спор за или против видеото , което нямаше много общо и така Grinning ..
Благодаря!  Simple Smile
Значи, правилно съм разбрала...свекървата "ще", булката не "ще".
Решението-написах го.   
Така, "И вълкът сит, и агнето цяло!"-чиста работа.

Аз не разбирам, честно, защо хората си създават толкова излишни грижи  и главоболия.Също като майката, дето искала да организира ТЯ Р.Д. на внучето, щото дъщерята не щяла финтифлюшки....
Абе хора, гледайте си кефа, забавлявайте се, какъв е тоя зор да се товарите с организации и тъпотии.
Ако никой не ме занимава ни със сватби, ни с РД на когото и да било, а само получавам покани да присъствам и да се веселя, по-щастлива от мен няма да има.   Smiley

# 522
  • при късмета
Спомените са в съзнанието и паметта. Аз също нямах видео на сватбата. И не мисля, че някога ще съжалявам. Но имах двама фотографи и дори те ми дойдоха в повече, най-вече в църквата. Изобщо не мисля, че трябва да се допускат такива иновации, за да може след 30 години да си гледаш умрелия съпруг и да ревеш.
Весела сватба, My All!
От къде си толкова сигурна, че ще надживееш съпруга си? И ако все пак така стане, ако няма видео и не го гледаш на снимка, няма да ти е пука и няма да ревеш ли?

# 523
Ако напиша „да” ще си в ступор ли? Може да се снимаш да видим Simple Smile

# 524
  • при късмета
Аз за моите снимки съм си преценила.
"да" за кое, че няма да ревеш, ако няма снимки на мъжа ти ли? Твоите деца така ли мислят, ако нямам майка си на снимка, няма да рева като я няма?

Общи условия

Активация на акаунт