Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 684
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
Дона, това ми е толкова познато Grinning, харесвам много анимации, когато отидох последния път на кино със сестра ми(тя е по-голяма от мен) беше потресена, че сме единствените възрастни без деца там, а племенника няма как да го заведем, че ще ни изгонят от киното, много е палав Joy

# 376
  • София
За мен виновни са Милошев и самонадеяната му жена. Като кипиш от творческо безсилие ще платиш на специалисти, които с това си изкарват хляба, а не да си специалист по всичко и да създаваш батак.

# 377
Дона, аз от детските си години помня, че актьорите кукловоди са скрити и на сцената се виждат само куклите. Как ще  видиш Митето? Или ще ходиш за афтограф?

И аз мисля, че от продукцията се влияят от нагласата на публиката. Жалко, че не ни четат! Милошевица би трябвало да знае за сайта, ама усеща, че не я долюбваме и на ти сега...няма ги нашите любими!:laughing:LaughingLaughingLaughing

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 16:10 от *Melanie*

# 378
Джуджето Дългоноско е постановката, в театър Възраждане. В някои представления явно вече им се виждат лицата - ето ви снимка, той е “нещото” в розово с огрооооомните прибори Joy
Абсурд да отида да му искам автограф, особено след детска постановка “тука може ли едно подписче за детето, много Ви хареса” Joy Аз съм бая притеснителна в това отношение, ще си глътна граматиката и ще се изчервя като домат Joy

Майче, аз на анимации в кината често виждам възрастни без деца Joy И не ми пречи да ида, ама на театър де да знам....сякаш ще е странно

П.С. Този до него е Свежен Младенов

# 379
  • Разпиляна във въображението
Това, че все още снимат, а актьорите не знаят повече от три серии напред, а сериалът върви към 40 епизод, дава възможност на сценаристите да пишат в движение и да се ръководят от фенски желания. Аз съм фен на Марио и му мисля доброто.

Ина иска да се забавлява от време на време с някой млад, но не и да напусне топлото място до Фотев.

# 380
Това, че все още снимат, а актьорите не знаят повече от три серии напред, а сериалът върви към 40 епизод, дава възможност на сценаристите да пишат в движение и да се ръководят от фенски желания. Аз съм фен на Марио и му мисля доброто.

Ина иска да се забавлява от време на време с някой млад, но не и да напусне топлото място до Фотев.

Въпросът е дали четат само във фейсбук, където, както знаем, преобладава едно мнение, или гледат и на други места какво се харесва и какво не.

Melanie, тя ако пуска “нашите” по-често, мноооого ще я обичаме Wink

# 381
  • Разпиляна във въображението
Умножи тук фенките на Марио по 100 и пак ще сме по-малко от тези на Вергов. И нарочно пиша Марио и Вергов.

# 382
Аз за сега съм добронамерено настроена към Ина.
Човек не взима толкова лесно и бързо решение да приключи брака си, все пак те с Тасев се задяват по-сериозно от около седмица да речем. Няма как при първата целувка да кже на Иво, вклюбих се в друг и се развеждаме...
Още повече като имаме предвид, че мъжа й е мутра.
Любопитно ми е какво ще се случи при тях, има хляб в тази история.
Но това Тасев да ходи да говори с Фотев беше пълна смешка 😀😀 чак пък толкова ли са наивни влюбените гълъбчета?!

# 383
Умножи тук фенките на Марио по 100 и пак ще сме по-малко от тези на Вергов. И нарочно пиша Марио и Вергов.

За съжаление съм съгласна и разбирам защо пишеш нарочно така.

Честно казано, аз смятах, че след известно време фенките на Вергов ще се успокоят, не почня да е имало такава истерия при “Революция З” примерно. В много чужди сериали един си тръгва, друг влиза и не е било проблем (е, някъде след излизането на основен персонаж сериалът се срива, като 2ма мъже и половина примерно, но Банков не беше главен персонаж, който е в сериала от самото начало, така че не е база за сравнение).

# 384
Ванилия, аз преди дни написах същото за Марио и Зорница.Ден, два има от „срещата“ им в колата, и за кога Морио да е готов да каже на Тони.  Горкичкият изядоха го, че си папка и говори неподготвен на Зорница. Да му дадем време ще оправи нещата.
А Ина, тя ми е сладка глезанка и не ми се вярва да остави удобства и пари за да пържи 2 кг. Тиквички, като мен та се замаях.

# 385
  • София
Не мога да разбера какво ви касаят и ви бодят очите на Вергов във фейса? И защо се сравнявате с пишещите там. Те повечето си седят зад собствените си имена, а тук е друго.
На мен ми харесват и двамата актьора, и сега какво следва.
Друг е въпроса за конкретните персонажи. Банков  ме печели дотук.

# 386
Не мога да разбера какво ви касаят и ви бодят очите на Вергов във фейса? И защо се сравнявате с пишещите там. Те повечето си седят зад собствените си имена, а тук е друго.
На мен ми харесват и двамата актьора, и сега какво следва.
Друг е въпроса за конкретните персонажи. Банков  ме печели дотук.

Някои от нас пишем и там и също седим зад собствените си имена.

# 387
Аз в началото на сезона надзърнах във ФБ и се стреснах от грозния език и обидите към новите актьри и повече не припарвам там.

Какво значение има дали пишеш във Фб или тук под ник? Неприятното чувство от обидите и омаловажаване труда на хората остава.

# 388
По едно време Банков напъваше и звънеше на Зорница , а тя не му вдигаше . Какво стана там , пропуснах ли нещо  или  великите сценаристи и този въпрос вдигнаха на трупчета за по-късно разрешаване ?
Няма значение кой колко фенове е събрал , Велислав   тепърва  ще  дърпа напред Hands Thumbsup
Важното е ,че започнаха една  интересна  /според някои от нас / любовна история и в един момент без никаква причина я  захвърлиха . Много глупаво и хаотично , няколко епизода  дават пълни бози , а не довеждат до край започнатото .
И това с Ваня  беше тъпа развръзка - появи се мамата , която се оказа жена с образование и професия и изведнъж - няма ми го болното момиче , не съм я виждала почти година и т.н.  Ами ако ти е леко чики  детето и изчезне , няма ли да направиш всичко , за да го намериш и да разбереш какви ги върши .След дългото и последователна забъркване на тази каша , можеха малко повече да се постараят . Даже идеята с украинското посолство  беше интересна .
Това с Калин също е тъпо . Като е толкова велик , нека да е в кабинет и прекрасен диагностик  и в помощ на колегите , но не ! Някой трябва да го повдига и задържа  над  упоения  пациент , за да може да си реже /защото обичал/ . Ами за тази професия се изискват  добра физика и много бързи реакции , които не виждам как ще му се получат , с копчето да се повдига ли , да  следи ли  някоя изкървяла карантия ....
Като са давали разни интервюта с хора в инвалидни колички , които са се научили да живеят пълноценно и да работят /е , не космонавти , хирурзи  и т.н./ , просто виждам едно преосмисляне на живота от тях , една мъдрост  кои са важните неща , но при Калин - не , искам да си кълцам , това или нищо друго !

# 389
Фенските страсти са разделени на два лагера-този във фейса е за Вергов,тук е за Велислав.
Аз тук съм единствена май BlushSimple SmileНо пък съм споменавала и преди,че ако ми харесва сериала ще го гледам и без Вергов.
Дона,той някак с годините се е разхубавил,дълго го нямаше на екран и затова истерията е голяма сега.Но според мен и спорове и пристрастия и хвалебствия трябва да се водят с мярка,но това е въпрос на първите 7-14 години.

Общи условия

Активация на акаунт