Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 39 994
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Може и да няма нов сезон. Не знам какво са решили за "Дяволското гърло", дали е правен с идеята да има повече от един сезон или залагат само на един. От това също ще зависи, както и дали новия собственик на Нова ще отпусне пари.
Ако питат мен по добре Открадната живот 6, вместо Биг брадър и подобни, но никой не ме пита.

Ми все ми се струва, че трети сезона драма със Зорница ще стане доста банално и изтъркано. Нека друго да измислят с нея, НО да не я махат и Ковачеви също са си стоят.

# 691
Моята хипотеза е, че първоначално сезонът е бил замислен без Наталия и Калин. И след като са се разбрали все пак да участват,са разместили нещата, за да им „направят място”.

# 692
Доколкото знам, Дяволското гърло е мини сериал от десетина епизода.
Относно Откраднат живот  - ако рейтингът д добър, ще го продължат. Ето, Столичаните колко сезона се точат вече, а си мисля, че имат по-малко зрители.
Роси, честно казано, не смятам, че Зорница и драмите ѝ са централна твма в този сезон. На практика основни са Мазови и Калин. Но съм съгласна, че този тип драма в трети сезон ще е повече. По-скоро ще измислят нещо с Тони - ще му спасяват живота примерно (а аз ще стана алкохоличка аххаххахах)

Mosquita, това също, дам

# 693
  • София
Дона, точно. Hands Plus1 , нека да има драма, но да не е от същото ествество, като предия и този сезон, че става досадно. Разчитаме на теб, очаквам всеки момент да те поканят за сценарист Wink. А това с виното е ясно, както видяхме и при щастие и при драма чаша вино винаги помага Simple Smile
Аз все си мислех, че трябва вече да излезе информация как е рейтинга на този сезон, но нищо подобно не ми е попадало още.

Москита, интересна теория, има много смисъл в нея.

# 694
Ами помислете си - Генадиеви много удобно бяха заминали за Канада, а и в началото на януари, когато почнаха снимките, Дария поне със сигурност не снимаше, защото качваше снимки от Нова Зеландия и т.н.
Освен това имаше едно интервю за началото на сезона, когато Евтим и Дария бяха заедно и Еврим каза „много се радвам, че ще работим отново с Дария”. На мен това не ми звучи като просто продължаване на снимките, а като да е имало процес на преговори да продължат участието си.
И затова в първата една трета на сезона бяха запълнили ударно с историята на Ковачеви, а след това се разместиха пластовете и нещата се заъртяха около Генадиеви.

# 695
Ей, сега видях едно промо подобно на това в началото на сезона пълно с различни сцени за предстоящите епизоди, хванах му края,но видях - Зори да целува Марио на покрива и Врабчев да ги гледа, Тони пали някакъв лист, а Галя хвърля в лицето на Петър някакви документи и Калин все още в инвалидна количка Simple Smile

# 696
Ей, сега видях едно промо, хванах му края,но видях Зори да целува Марио на покрива и Врабчев да ги гледа, Тони пали някакъв лист, а Галя хвърля в лицето на Петър някакви документи Simple Smile

Ухааа, ще има екшън 😀
това е явно сцената, за която Павлов беше качил текста в Истаграм 

# 697
Аууууу и аз го видях сега!!!! Яко екшън! Ще се опитам да го кача

# 698
Аууууу и аз го видях сега!!!! Яко екшън! Ще се опитам да го кача
Това А-у-у-у  от рекламата за Антоние е по-готино от бау-у-у Joy
Вече не знам какво да очаквам от тези сценаристи - имаха  добър замисъл  в началото , вървеше добра , а после  явно са разбутали , за да направят място за  канадците  ooooh!
 Вече и връщането на Банков  не  ми образува нерви - само като си го представя  по  хомо-хавлийката  леко да пристъпва към сериозното момче и  Joy hahaha

# 699
Ейййййй, Ели! Най-после някой да оцени рекламата за Антонио аххахаха

Ето го промото:

https://www.youtube.com/watch?v=XYyDylLAQpA&feature=youtu.be

Значи като гледам.....Фотев май ще разбере за забежката на Ина, Галя ще продължи да ревнува (или е скандал след разкритието коя е Албена?), Марио и Зорница ще се обичат, за мое огромно съжаление имам усещането, че здравето на Тонката ще се влоши - мисля, че гори собствените си изследвания Sad

Лейдис, сори пак за качеството - снимам с телефон от телевизора и не забравяйте, че Мириел ни е разрешила да пишем до 49та страница :*

Едит: сега забелязах как се вижда тежкото ми дишане от вълнение по промото аххахахаха

# 700
  • София
Еййй, ще се пръсна от яд. Едни приятели идват да пием бира и ще изпусна епизода. Ма тез хора какво си мислят, сериал не гледат ли? Три дни очакване, и сега пак по нощите ще глеам. А и има само една страница за изписване остана.

Донааа, ма то Нести вече няма, ще трябва с ФюзТи да го сменяме. Ще съдействам Wink, за да може Тони да разхлади страстите с докторката и Фин. Директорка, че и двете са доста темпераментни.

Ух, не мога да изгледам промото, че съм още в офиса Sad.

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 17:26 от rosita_ta

# 701
Момичета, а според вас това не е ли промото за тази седмица.Нали сцената с колата я обявиха в анонса,сътресенията в болницата може да са свързани с листовете,които хвърля Галя.Незнам,но си мисля,че всичко това е за тази седмица и затова и Калин е още в количка.Това което Тони гори може да е свързано с недоразумението.Според мен след въпросното недоразумение той ще загреее,че има друг мъж в живота на Зорница и ще започне да души кой е той.

# 702
Дона, благодаря ти за труда да качиш промото Hug

Така като гледам как всичките мъже са брадясали и нещастни, бая ръбове ще обходят Grinning

Зайко, и аз мисля, че това са сцени от тазседмичните епизоди - колата ще бъде след драмата с Албенината майка, а Галя може да е вбесена, защото е разбрала за това, че Албена му е дъщеря. Тони на мен не ми изглежда като да е притеснен за здравето си, а като да е пак с разбито сърце. И вероятно целувката на Марио и Зорница ще е "новата посока", която анонсираха и която е част от скрипта от инстаграма на Велислав.
Очертава се интересна седмица Simple Smile

# 703
Аз си мисля,че след недоразумението Зорница просто категорично ще заяви пред Тони,че обича друг без да му казва кой е той и че не е стара любов както си мисли той.

# 704
Не знам дали това ще е промо само за тази седмица или и за повече епизода, досега не са ни давали подобно освен преди началото на сезона.

Врабчев като ги види да се целуват гълъбчетата, да вземе да каже на Тони, че тези двамата няма да направят нищо по въпроса и да престанат да се измъчват и тримата заради тази тайна.

Фотев, дано да говори за някого друг, а не за Тасев и Ина, защото  ще се запознаят от близо с Витоша Grinning

Общи условия

Активация на акаунт