Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 003
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
  • София
На мен пък хич не ми харесва така подстриган. Grinning

# 16
Eй, не давайте храна на жълтите вестници  Laughing Човекът си изглежда талантлив, свестен и с хубаво семейство. Aко трябва да отговарям в интервю по темата, то и моите пороци са същите Laughing
Благодаря за новата тема. Mисля да гласувам за Kалин. Hякъде бях прочела, че ще снимат до средата на май, а доста по-рано го виждаме с бастуна. Oстаналите очаквам да се влачат до финала.
Hе съм сред избраните. Aко бях моментално щях да си отстъпя правото на Aмбър  Joy
това е в интервю, не ми го е споделял на лични😂😁
Не съм казала, че е алкохолик, но че вкарва доста, когато пие. То така е с всеки мъж. Думата ми е за това, че алкохолът разваля кожата и състарява лицето. А не искам Батко грозен на 45. Тва е! 😃

# 17
  • София

Абсолютен ужас 😆 и очите му още по-зловещо изпъкват.
Мен линията с тримата взе да ми писва - някак си изпуснаха момента сценаристите и стана протяжно и нелогично - случайни докосвания, нежни погледи, нищо съществено не се случва и хоп Огнянова ще напуска. Че защо, заради едно провалено кино? Освен, ако днес Марио не оплеска яко положението.

# 18
Пф, не съм сред избраните. Ама и да бях, сигурно нямаше да отида - да си глътна граматиката Joy

yovanka, то не е точно едно провалено кино. Зорница вижда, че историята се повтаря - отново тайни, отново тенекия, и зтова иска да се махне. А и те ги дават толкова рядко, че се протакват нещата

# 19
  • Ню Йорк
Е как ще бяга тая лудата бе?!?!  Нали умираща, бебето зле и изведнъж избягала. И пак не разбирам това с посолството за какво го вкараха в сценария?!?! Изнервям се.
А "бате ви" като млад много го бива. Wink  Аз не знам и сега колко е стар, ама така изглежда - дъртичък Wink /вероятно е по-млад от мен, ама аз до него ще мина за щерка му Wink /

# 20
Батьо е на 44.

Yovanka, това разказване на историята на тласъци е кошмарна. Точно нагнетят напрежението, и...изчезнат. не знам кой им е казал, че се прави така.
Иначе Зорница е уморена. Миналият сезон прости всякакви идиотщини, не й останаха сили за тоя. Ще събере нови,де, не се съмнявам Grinning

# 21
това е в интервю, не ми го е споделял на лични😂😁
Не съм казала, че е алкохолик, но че вкарва доста, когато пие. То така е с всеки мъж. Думата ми е за това, че алкохолът разваля кожата и състарява лицето. А не искам Батко грозен на 45. Тва е! 😃
Да де, аз те разбрах, но хубаво е, че се уточни, за да не си четеш преиначени думите в жълтата преса  Laughing

И на мен взе да ми идва в повече с това напускане на Зорница. Разбирам, че е на ръба на силите си, че искат да покажат по някакъв начин и нейното достигане до критичната точка, но може би, защото всички знаем, че ще остане и някак не им се получава предаването на идеята. Hито ме държи в напрежение, нито ме кара да й съчувствам повече. Просто протакват и взе да става досадно. Cъщото и с тая къхърна физиономия, с която я виждаме в 90% от времето. Прекалиха вече.

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 17:58 от Zlati***

# 22
Цитат
И на мен взе да ми идва в повече с това напускане на Зорница. Разбирам, че е на ръба на силите си, че искат да покажат по някакъв начин и нейното достигане до критичната точка, но може би, защото всички знаем, че ще остане и някак не им се получава предаването на идеята. Hито ме държи в напрежение, нито ме кара да й съчувствам повече. Просто протакват и взе да става досадно. Cъщото и с тая къхърна физиономия, с която я виждаме в 90% от времето. Прекалиха вече.
Сякаш я боли зъб😀

# 23

Мен линията с тримата взе да ми писва - някак си изпуснаха момента сценаристите и стана протяжно и нелогично - случайни докосвания, нежни погледи, нищо съществено не се случва и хоп Огнянова ще напуска. Че защо, заради едно провалено кино? Освен, ако днес Марио не оплеска яко положението.

Е, кое при тях ти е нелогично и протяжно? Действието се развива в рамките на 1-2 дни. Зорница подаде молбата за напускане отдавна, когато Марио в подпокривното й каза, че не трябва да продължават. Тя излезе в отпуска, върна се и нещата се промениха. Киното естесвено, че я е разстроило, но не това е причината. Няма да напусне и ще видим, как ще се развият нещата при Евгения.
Марио не може да оплеска положението!

Толкова рядко и за малко ги дават

# 24
  • София

Е, кое при тях ти е нелогично и протяжно? Действието се развива в рамките на 1-2 дни. Зорница подаде молбата за напускане отдавна, когато Марио в подпокривното й каза, че не трябва да продължават. Тя излезе в отпуска, върна се и нещата се промениха. Киното естесвено, че я е разстроило, но не това е причината. Няма да напусне и ще видим, как ще се развият нещата при Евгения.
Марио не може да оплеска положението!
Е, да де, нещата се промениха, но молбата за напускане не само не е оттеглена, а Зорница отива да финализира процедурата.

# 25
Гласувах за Мазови и Ваня.
Много ми е интересно какво ще стане с бебето.

# 26
Йованка, да не бързаме с изводите, дали иска да финализира напускането. След 2 часа ще стане ясно.
Аз гласувах за Мазови.

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 18:50 от *Melanie*

# 27
На мен не ми е проблем да е протяжно и нелогично, но ми е проблем, че изчезват и историята „изстива”. Ето, не идва на срещата, пише, че ще й се обади. На другия ден се шматка из операционните, но никой не разбира обадил ли се е, не е ли, сърдити има ли и т.н. Аз направо изгубвам нишката на моменти.

# 28
И моите пороци са като на В. Павлов. Много ми е трудно да спра пиенето, но аз съм с обременена история. А пушенето ми е моя порок.

На мен триъгълника с братята и Зорница въобще не ми е интересен. Ясно е какво ще стане - Зорница и Марио ще се съберат. Въпрос на време е.
За мен са пълнеж и не ги коментирам, не са ми интересни.

Само едно ще призная - В. Павлов е много талантлив актьор. Под неугледната му външност се крие много добра актьорска игра.
Съдейки по себе си - външността е плод на предразсъдъци. Важно е под нея какво има.

П.П. Мириел, анкетата е много добра. Как ти хрумна?
Нали всеки монолог ще го прибавяш към останалите?
Благодаря ти за положения качествен труд!

# 29
На мен не ми е проблем да е протяжно и нелогично, но ми е проблем, че изчезват и историята „изстива”. Ето, не идва на срещата, пише, че ще й се обади. На другия ден се шматка из операционните, но никой не разбира обадил ли се е, не е ли, сърдити има ли и т.н. Аз направо изгубвам нишката на моменти.
И мен това, че изчезват в един момент, след като активно са присъствали в епизодите отначало много ме дразни. До едно време историята им вървеше динамично и точно когато стана интересно намалиха темпото. Същото стана и през миналия сезон и изведнъж в последните епизоди ни изсипаха всичко и стана мазало.
На мен триъгълника с братята и Зорница въобще не ми е интересен. Ясно е какво ще стане - Зорница и Марио ще се съберат. Въпрос на време е.
За мен са пълнеж и не ги коментирам, не са ми интересни.
Е, хайде дано! Grinning Накрая на сезона дано да не мрънкаме пак. Сценаристите са непредвидими и за тях не е задължително да стане обичайното, което сме гледали по другите сериали - заживели щастливо. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт