Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 008
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Видях пред Народния “Йосиф”. Що все него засичам, а не някой от любимците ми????Confused

# 31
Донна, защо не го спря и помоли за снимка? Я виж Веракруз (или мъжа й) колко е смела.

Яница, за човек изживял подобни ситуации няма друг ясен и логичен избор за излизане от любовен триъгълник.
При любовните триъгълници от двамата еднополови печели по - умния и хитрия, по - силния.
От братята това е Марио.
А ако не стане значи сценаристите не са си свършили качествено работата.

# 32
На мен не ми е проблем да е протяжно и нелогично, но ми е проблем, че изчезват и историята „изстива”. Ето, не идва на срещата, пише, че ще й се обади. На другия ден се шматка из операционните, но никой не разбира обадил ли се е, не е ли, сърдити има ли и т.н. Аз направо изгубвам нишката на моменти.
И мен това ме влудява - поне да бяха дали 2-3 минути с тях, за да разберем как е била операта поне Simple Smile

# 33
Аз Марио хич не бих го нарекла хитър, даже направо глуповато постъпва в тая ситуация, досега да си беше взел жената десет пъти, ако беше дори един косъм хитър. Той просто е късметлията, в когото момичето се влюби.
Ако се беше влюбила в Тони, гаранция,че той изобщо нямаше да има тия морални дилеми, щеше да каже на брат си, че това в животът и да си гони щастието.

Иначе и аз мисля като Яница - то и миналият сезон бяха ясни нещата, ама накрая по-романтичните души плакаха от мъка по убитата любов Grinning
Така че аз доверие на тия сценаристи нямам.

# 34
Мисля си, че триъгълника с братята и Зорница е две неща - използване на филмово клише плюс опит за привличане на нови актьори.
Новото българско кино (след '89 година) е слабо и тепърва прохождащо. И сценаристите не знаят какво и как да правят.
Не знам филм/сериал от новото кино да е номер едно, а не е като да не съм гледала ново кино. Няма качество според времето. Няма " Да обичаш на инат", " Време разделно" ,"На всеки километър", " Козият рог" ... Да не изброявам.
Не ми харесва сегашното кино - сценаристи, монтаж, актьори - всичко тепърва прохожда.
Единствения бг филм който редовно съм следила е "Фамилията", но и там имаше много недомислици.

# 35
На мен ми харесва историята на триъгълника, независимо, че е клише, защото поставя интересни теми за размисъл - за това докъде трябва да стига грижата за един човек и кога трябва да спреш, защото му вредиш, докъде трябва да стига жертвоготовността ти и къде трябва да се появи един здравословен егоизъм, за силата на роднинските връзки срещу силата на любовта и т.н.

# 36
Сравнението между двамата братя, кой какво би направил, според мен е излишно и няма смисъл. Естествено, че Тони ще гледа себе си и няма изобщо да се замисли за брат си. Той така е свикнал, безотговорен е даже и към себе си. За Марио  е недопустимо  да нарани брат си и в момента се лута и се чуди. И по тази причина не го обвинявам за постъпката с киното. Но да спре до тук! Не приемам повече такива компромиси.

# 37
Имаме си бебеееее 😍😊

# 38
Айдее още едно прасенце в кочинката на клана Хинови. Joy Този Врабчев ще ме умори. Joy Добре, че се роди здраво, сега да видим какво ще правят с Ванчето.

# 39
Божичко,какъв селяк е Врабчев,без извинение!Неуместни,плитки шеги,плямпане с този уличен език в операционна!!

Ох,колко сладки Ина и Боби.Как ме усмихнаха Жекова и Ина Simple Smile

Хинова нещо ми е досадна,и тя все кахърна.

# 40
Еееее, разгеле, това е най-чаканото бебе Grinning

Значи, криещите се двойки, дето се натискат в асансьора, ми докарват киселини Joy

Хареса ми монолога на Албена в началото - и като смисъл, и как ни го разказа.

# 41
  • in Wonderland
Мисля си, че триъгълника с братята и Зорница е две неща - използване на филмово клише плюс опит за привличане на нови актьори.
Новото българско кино (след '89 година) е слабо и тепърва прохождащо. И сценаристите не знаят какво и как да правят.
Не знам филм/сериал от новото кино да е номер едно, а не е като да не съм гледала ново кино. Няма качество според времето. Няма " Да обичаш на инат", " Време разделно" ,"На всеки километър", " Козият рог" ... Да не изброявам.
Не ми харесва сегашното кино - сценаристи, монтаж, актьори - всичко тепърва прохожда.
Единствения бг филм който редовно съм следила е "Фамилията", но и там имаше много недомислици.

Дървото на живота- уникален и изпипам отвсякъде. За мен, може би най- добрия бг сериал.

Другия е Връзки.
Фамилията не съм го гледала.

# 42
Кръстева спаси кожата на Тасев Joy

# 43
Ето тия двамата вече ходят по ръба много качествено Sunglasses

# 44
  • Тра-ла-ла
Фотев чу ли по телефона как се мляскат младите?

Общи условия

Активация на акаунт