Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 744
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
Айде свга новата драма - Албена ти е дъщеря

Бар Наздраве днес как е?

Освен на Мазов, трябва да честитим и на Захариев. И той се сдоби с дете Joy

# 271
На Албена майка й явно няма да стигне до операцията Sad

Какво стана с Ваня, че съседката звънна на вратата и изпуснах???

Дойде майка й и я убеди да остави детето и да се лекува.[/i]

# 272

Бар Наздраве днес как е?

Освен на Мазов, трябва да честитим и на Захариев. И той се сдоби с дете Joy

Ми освен по стара българска традиция, дружно да идат да се натряскат - малееее, още хора ще приемем в Бар Наздраве!!!

# 273
  • София
На Албена майка й явно няма да стигне до операцията Sad

Какво стана с Ваня, че съседката звънна на вратата и изпуснах???

Дойде майка й и я убеди да остави детето и да се лекува.[/i]

Много благодаря!

# 274

Бар Наздраве днес как е?
Ние от Бар Наздраве сме в алкохолна абстиненция. Joy Нашите хора ги пратиха в девета глуха и скоро не съм пила. Виното за Ванчето не го хабя. Joy

Днес епизода като цяло ми хареса (въпреки липсата на триото). Беше силен и имаше много добри моменти.

Мнооого се радвам, че най-сетне сагата с Ванчето приключи. Joy Ама сериозно ли само един разговор с мама и вече се осъзна и детето отстъпи? Ми да се бяха сетили по-рано, та да не протакват много, че ми гръмна главата с тая. Grinning
Но пък сцената с Мазови, Ваня и майка й беше много емоционална. Хареса ми. После и Калин, и Наталия като влязоха и всички стояха с насълзени очи и просто мълчаха беше много хубава сцената. Помислих си докато гледах как всички умуваха в кабинета какво да направят, колко задружни бяха. Страхотно беше това.
Йосиф днеска изби рибата как сграбчи Ваня и я вкара в стаята. Grinning

Сега Албена се оказа дъщеря на Захариев и става много приятно за гледане. И както нещо започва да се увлича по него май, не е на хубаво. Майка й явно ще умре пък. Тайната ще се разкрие, но Албена ще научи последна, няма да е веднага. Дано само през това време да не прекрачва границата с Петър.

Ина пак е като ледена кралица. Изведнъж забрави за случилото се с Тасев. Явно разговора с Фотев от миналия ден я е накарал да се стресне.

Последна редакция: пт, 27 апр 2018, 21:25 от yanitsa.s

# 275
Аз си затварям очите, че го нямаше триоти за сметката на това, че драмата с Мазови приключи благополучно и без жертви!
Миличките, толкова се измъчиха, заслужават да са щастливи!
И поздравления за Наталия и Калин - като имаме предвид тяхната драма, малко хора в това положение биха приели чужд проблем толкова присърце и биха се ангажирали да помогнат!
Май никой тук не предположи, че Наталия и Йосиф ще свършат работата 😀

Албенчето ме дразни с тези погледи! Ами много се овърта около Захариев, разбирам, че й е трудно, ама чак пък и целувки....   

# 276
  • Майна Сити
Прекалено брутална ли ще бъда ако допусна вероятността Захариев да преспи с Албена (знаем че си пада по младички) и накрая да разбере че му е дъщеря? Как ли ще се гледат после  Mr. Green

# 277
Прекалено брутална ли ще бъда ако допусна вероятността Захариев да преспи с Албена (знаем че си пада по младички) и накрая да разбере че му е дъщеря? Как ли ще се гледат после  Mr. Green

въхххх, на мен ми беше гнусно само като гледах вчера как искаше да го целуне, пък за нещо повече не съм си и помисляла.
Надявам се, че не са толкова хард и няма да се стигне до там.

# 278
Иииууу, не, мисля, че преди това ще стане ясно от писма и т.н. Не ми се гледа БГ игра на тронове, хахаха

# 279
Аз си затварям очите, че го нямаше триоти за сметката на това, че драмата с Мазови приключи благополучно и без жертви!
Миличките, толкова се измъчиха, заслужават да са щастливи!
И поздравления за Наталия и Калин - като имаме предвид тяхната драма, малко хора в това положение биха приели чужд проблем толкова присърце и биха се ангажирали да помогнат!    

Наталия и Калин бяха страхотни. Забравиха собствените си проблеми и се захванаха с чуждите. На Калин това му трябва - да има нещо друго да прави, дори и чуждите проблеми да разрешава, но да не се забива в депресията и да се разсейва малко. Сега и Мишева се включи с някаква джаджа за опериране. Дано му се повдигне малко духът и да започне да се ентусиазира, за да проходи в името на детето си, на Наталия и на всичко, което обича да прави.

Мазов беше толкова отчаян горкият, никога не съм го виждала така. Калин много ме кефеше как постоянно го наричаше "куме". На всяка втора дума това повтаряше. Joy

# 280
  • Разпиляна във въображението
Албена определено му се сваля на Захариев. Гадно е. Слухти и дудне. Не ми харесва. Дошла преди дни и дава оценки за връзката на Петър и Галя. Имах търпение към Петър, обаче с това си отношение към Галя напълно заслужава нейното към него. Много принципен станал, а част от парите му са мръсни - от продажбата на бебета.

Ина е все така мътна и хлъзгава.

# 281
И все пак да кажа, защото не мога да си кривя душата - браво на актрисата, която игра Ваня, страхотна игра, много силна като изпълнение. Има много потенциал това момиче, справи се перфектно. На моменти чак ме плашеше, повярвах й, че е луда. А и щом всички толкова настръхнаха срещу нея, значи няма какво да се говори повече.
Обаче във фейсбук хората банкет ще вдигнат. Joy

Захариев пред Албена май направо си каза, макар и със заобикалки, че не е влюбен в Галя вече.

Последна редакция: пт, 27 апр 2018, 21:50 от yanitsa.s

# 282
Албена определено му се сваля на Захариев. Гадно е. Слухти и дудне. Не ми харесва. Дошла преди дни и дава оценки за връзката на Петър и Галя. Имах търпение към Петър, обаче с това си отношение към Галя напълно заслужава нейното към него. Много принципен станал, а част от парите му са мръсни - от продажбата на бебета.

Ина е все така мътна и хлъзгава.
Как днес тя го затапи "Някой от нас двамата трябва да бъде мъж ".

# 283
Да не съм черногледа, ама това Ванче не се ли отказа твърде бързо и лесно от детето? Може всичко да е номер. Знаем, че е луда, но не и глупава. Кой знае какво може да й е хрумнало само и само, за да ги тормози. Като нищо, ако има друг сезон може да им я натресат пак да им трови живота.

# 284
Да не съм черногледа, ама това Ванче не се ли отказа твърде бързо и лесно от детето? Може всичко да е номер. Знаем, че е луда, но не и глупава. Кой знае какво може да й е хрумнало само и само, за да ги тормози. Като нищо, ако има друг сезон може да им я натресат пак да им трови живота.
не подписа ли, че се отказва от детето?

Общи условия

Активация на акаунт