Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 688
  • 731
  •   1
Отговори
# 405

Вече имам доказателство, че земята е кръгла! Накъдето и да вървим в повествованието, все стигаме накрая до Вергов Joy
Пичът е страхотен, удоволствие ми е да го гледам. За героя му мога да кажа много злостни думи, ама няма Grinning
Вергов и Павлов заедно вероятно биха били страхотен тандем като актьори.

Oooo, да беше видяла какво ставаше преди няколко месеца Joy
Напълно съгласна, харесвам ги и двамата много като актьори, всеки със своята харизма и талант. Не разбирам защо ако харесваш единия, автоматично не трябва да харесваш другия, наслаждавам се на играта и на двамата.  Simple Smile
А героите - отново и двамата харесвам, както и на двамата искам да шибна два шамара Grinning

# 406
Майче, и аз не го разбирам това противопоставяне, ама фенска му работа Grinning

За героите аз си имам изявен фаворит, но това, което най-много ме радва, е, че през този сезон Зорница никак не остава длъжна на възлюбения си и го кове здраво, той нея -също и изобщо тече забава Joy

Гледах репортажа на нова, но не видях отговор на най-важния въпрос. Не, не дали Вергов ще се връща (Joy), а ще има ли нов сезон Simple Smile

# 407
За Kалин разбрах, че Mишева е поръчала някакво приспособление, което ще му даде възможност да оперира, докато е все още в това състояние. Hо това предполага да е скъпо оборудване, с какви средства ще го поръчва, не ми стана ясно. Kакто се видя от промото, Hаталия възкликна, че е нещо огромно.
Mежду Mарио, Банков и Зорница няма как да има триъгълник. Ясно, тя ще бъде с единия или другия, но не е линия, която могат да протакват дълго време. Hе би разигравала и двамата, не би се колебала дълго, защото тогава съвсем ще й сринат образа. Това не са отношения като тези с Mарио и Тони. Hаскоро изслушах отново пресконференцията с Mилошев и този път вникнах повече в думите му. Значи, той казва, че историята между Огнянова и Банков ЗАВЪРШИ ОЩЕ В MОMEHТА, в който жена му се е събудила. Hо какво се случва с него там, какво ще произтече от това, било интересна история, донякъде вдъхновена от истински случки, но все пак в по-голямата си част плод на фантазия и те все някога и някакъв начин ще я разкажат. И искрено се надявам наистина да се случи нещо подобно, а не да се връщат към стария сюжет, защото ми омръзна да създават нещо хубаво, вълнуващо, емоционално и после да го оплитат и развалят. Латино драми повече не ми се гледат.

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 19:23 от Zlati***

# 408
След като два сезона разтягаха драмата с Мазови, сега я решиха за половин епизод. Малко изсмукано от пръстите ми дойде. Пък Ванчето след един разговор с майка си и стана друг човек.
Такава нереалистична развръзка не очаквах.

Защо разтягат излишно всяка линия и накрая или не я довършват, или я смотолевят.

# 409
Защо нереалистична? Нела погледнем нещата от друг ъгъл - това момиче е болно,а състоянието му се утежнява от факта, че се зае със задача, която не й е по силите - да износи чуждо дете. Хормони, объркване, майчинско чувство, залитане по мечта да бъде на мястото на Лора и с всички тези неща трябва да се справя сама при цялото си тежко психическо състояние, а от един момент нататък започна да живее и във враждебна среда. И посше цялата ескалация на събитията и лудостта й. И на всичкото това се появява майка й, която я обича, желае й доброто, иска да й помогне, загрижена е за нея, не я гледа като чудовище...Ваня просто рухна и се предаде.

Злати, аз това, че е завършена историята между двамата не го помня, но помня, че той каза, че по един или друг начин ще разберем какво е станало с него след това, а това никак не звучи като завръщане:)

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 19:39 от Mosquita

# 410
След като два сезона разтягаха драмата с Мазови, сега я решиха за половин епизод. Малко изсмукано от пръстите ми дойде. Пък Ванчето след един разговор с майка си и стана друг човек.
Такава нереалистична развръзка не очаквах.

Защо разтягат излишно всяка линия и накрая или не я довършват, или я смотолевят.

Aми както писа една потребителка, спуснаха Бога от машината. Толкова безизходна стана ситуацията (и в същото време вече толкова досади), че решиха набързо да я приключат, като това може би беше и най-хуманния изход.

# 411
Не че развръзката беше нереалистична, а това, че цялата история с Ваня я усложниха твърде много и твърде абсурдно. Можеше например, още когато Кръстева разбра, че Ваня е лежала в психиатрична клиника, да потърсят неин роднина, но не... тя вкара Мазов в безумието да се преструва пред Ваня, да я лъже, едва да не се разделят с Лора заради това и куп други безумия. Да не говорим, че и Мазови бяха твърде заети да се карат, разделят, развеждат, ревнуват и какво ли още не, само не и да измислят и подготвят всичко, свързано с раждането и признаването на детето.

# 412
За мен историята с Мазови завърши правдоподобно, всъщност доста тук предполагахме, че налрая просто ще я склонят да подпише документите.
То и какво друго има да правят - да отвлекат детето и да изчезнат, да я убият, да се разправят по институции и съдилища?

Малко това, че майка й си жувурка спокойно, докато не знае къде е дъщеря й не беше ок, но иначе мисля, че е нормално при срещата им Ваня да се успокои.

За Банков и Ковачев и аз мисля като Майчето. Много са различни двамата и като актьори, и като персонажи. Харесвам ги и двамата.
Вергов - какво да кажа, невероятно магнетичен и привлекателен. Много ми хареса образът, който му бяха измислили, имаше доста комични ситуации, осовено в пререканията с Виолета. Както казваше Евгения - непоклатимо дърво 😀  героя му внесе много свежест в сериала и ако не бяха включили тази дивотия с жена му щеше да е супер.
Ковачев - не е типичния красавец, но има харизма и ни спечели с държанието си. Е, сега малко се изложи и се надявам, че ще се поправи ✌

# 413
Аз си мисля, че нарочно я оставиха жива Ваня, ако има следващ сезон няма да се учудя да се появи да и да им трови живота пак.
Остана по малко от месец до края немога да повярвам колко бързо мина времето. Миналия сезон обявиха, че ще има следващ като завършиха снимките.

# 414
И аз се чудя кога ще кажат ще има ли или не нов сезон. Миналия път в началото на ноември казаха, на онази среща с феновете, сега ако има вероятност сигурно преговарят с актьорите - кой ще бъде наличен и кой не, за да се знае и как да завършат сезона сега при евентуален 6-ти. Хем ми се иска да има нов сезон, хем не като знам, че ще ги мъчат милите ни герои. Mисля си какво друго на част от тях могат да причинят, но сценаристите винаги успявам да надскочат себе си и да  измислят някоя нова гадост Grinning

Ванилия, очаквам скоро Марио да се реабилитира за държанието си към Зорница, той колкото и да иска далеч от нея не може да стои Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 20:12 от maichetoo0o

# 415
Майче, Марио се хвана за главата какво изпляска още тогава, така че предполагам, че поне ще опита да поговори с нея. А пък Зорница ще прояви разбиране, щото в пристъп на несигурност беше малко рязка, но ще осъзнае, че му трябва подкрепа, а не натиск. Вярвам, че скоро ще стане, щото има малко епизоди, а тепърва малкият трябва да се вихри обидено по коридорите на болницата Grinning

Интересно сега с Мазови какво ще стане до края на сезона. Ще ги оставят да си гледат бебето на спокойствие или ще се вихрят нови проблеми, макар че не виждам какви. И сега като Лора не го е осиновила още, кой ще го гледа бебето?

# 416
Сценаристите можеха  доста добре да се възползват от образа на Марио , който направи Велислав .
Тръгна логично и добре , а изведнъж след провалената среща , явно без опит за разговор със Зорница , го дават как  спокойно преживя и и се блещи - ти пръстен да не искаш ?!  Е , имаше  почти веднага едно - извинявай , но тя вече беше станала .
Забатачването на Марио ми е неприятно . Той цял живот ли ще трябва да дебне за жена , която брат му не е забелязал .Крайно време е да го остави да порасне и да си води сам битките .
Толкова обсебваща любов  направо осакатява . Не напразно в България е популярно  вече доста  дърти дечица да живеят при маминка /т.нар.  50 годишно детство/.
Личи си ,че не е имало идея как да се развиват  героите и събитията и някои неща се правят в движение , но за такова нещо трябват опитни и кадърни сценаристи . Не може  всеки да го прави .
Не напразно имаме поговорка ,че власите се давят на края на Дунав . 30 епизода стартираха  добре , хвалихме ги и  изведнъж започнаха да импровизират , а това не е  лъжица за всяка уста .
Сега единственото нещо , което ми е интересно е кой пръв ще прочете писмото на майката на Албена .
Дано да е Врабчев , а така също той да види  Кака и Батко в обяснителен режим   и да го  раздуха .

# 417
Сега ми стана ясно, защо Малвина говори така баавно и запънато. Защото,  когато говори бързо, нищо не й се разбира 😃😂

# 418
Цитат на: maichetoo0o link=topic=1032892.msg36647538#msg36647538 dоate=1524917102
Диана е на снимки и в розoвко, акo моята теория e вярна за облеклото, значи нещо хубаво Grinning

Интересна ми е теорията ти.Ще я споделиш ли?
И аз се интересувам от цветовете на дрехите и връзката им с психиката и мисленето на носещия ги.

Стела, за мен не си права да казваш, че темата се разводнява с коментари за съвместяването на работа и родителство. Нали коментираме какви емоции предизвиква сериала в нас.

П.П. За Мазови и Ваня, сурогатството ви препоръчвам да прочетете книгата или да гледате филма Да дойдеш на света.
Прочетох книгата, гледах и филма. Не мога да ги коментирам, темата ми е болезнена. Събирам сили отново да прочета книгата защото е много въздействаща. И филма е много тежък.

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 21:13 от Plava luda lutka

# 419
От миналия сезон имам теория, че когато Зорница е облечена в розовия екип се случва някой щастлив или хубав момент, а когато е в тъмно синьо(миналия сезон) или бордо - винаги обтегнати отношения, неразбирателство и т.н.. Теорията ми леко се пропуква, защото тя беше облечена в синия екип, когато се разиграваше епизода Красавицата и Звяра, а розовия когато  изпрати на летището Банков Grinning, така че кой знае дали съм права, може да е просто случайност това с цветовете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт