Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 633
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
Много се радвам за семейство Мазови. Интересно как като на филм Ваня толкова бързо се отказа Grinning . А относно Албена и Петър Захариев, ми се стори, че тя го гледа с други очи и едвали не искаше да го целуне в стаичката за бокс ..

# 466
И аз се сещам за коментара на Вергов под обсъждната от вас снимка, запомнящ се е бил  Mr. Green Леко високопарно звучеше , в стремежа си да й направи комплимент, но както се каза, никой не е съвършен. Целта със сигурност не е била да обиди някого. Докато Духовникова ми падна в очите, когато след първите отзиви за HеоДачници (които в голяма степен си бяха градивна критика), изпусна няколко грозни изказвания за публиката, очакванията тук и отвъд Kалотина и т.п. Впоследствие от страницата на Hародния театър изтриха и негативните отзиви за пиесата, и нейните отговори.
Mного ми се ще и на мен някое интервю с В.Павлов и Д.Захариев.

# 467
Много са сладки Blush Heart

Аз да питам, за тези които имат приложението nova play на телефона - само на мен ли ми забива и не се отваря?

# 468
При мен няма проблем (като измлючим досадните реклами), но приятелки се оплакаха.
Много хубава снимка, Ирина(ли беше) има красива усмивка Heart

Злати, тия коментари не съм го видяла....и слава Богу. Сакън да не изкритикуваш нещо, братче....всичко трябва да ти харесва, иначе не си достатъчно Ентелегентен, не си достатъчно арт..

# 469
  • София
Изгледах интервюто на Вергов от вчера. Ами много е готин, нарцис, ама готин нарцис Wink .
А Теди Духовникова ми е любимка. Ако Ю. Вергов я е хвалил за Дъвка за балончета има защо и е било заслужено.
Може би серията от български филми беше много добра, Възвишение, Вездесъщият, Дъвка за балончета и под въдействието на тази емоция толкова да харесах Духовникова в последните два. Истината е, че няколко месеца не исках да ходя на кино и да гледам американски филми, за да не си разваля удоволствието, толкова много харесах българските в края на миналат година, беше истинско преоткриване. И така до миналата седмица и Зайчето Питър 🤣🤣🤣🤣🤣

Ох, колкото Ирина Митева е лъчезарна и изразителна, толкова Наум младши е скован. Явно не е наследил много от гените по бащина линия.
Но пък са сладки и си подхождат. Определено, двамата като двойка са попадение от страна на екипа на сериала.

# 470
Извинявам се за въпроса (глупав вероятно), но къде гледате промото? Не мога Да намеря.

# 471
Извинявам се за въпроса (глупав вероятно), но къде гледате промото? Не мога Да намеря.
По телевизията го въртят, пускат го в nova play и в страницата на сериала.

# 472
Роси ,къде го интервюто,в нова плей погледнах,но нещо не работи?

# 473
Роси ,къде го интервюто,в нова плей погледнах,но нещо не работи?

Интервюто беше по БТВ, предаването на Петя Дикова - Култ май се казваше. Вчера беше
Даже много добре си беше Вергов в това интервю, Петя Дикова и постоянното ѝ лигавене и обяснение в любов към Карамазов незнам как се изтрайват....

# 474
  • София
Амбър, не е в нова плей. На Сайта на БТВ, COOL..T  от вчера
https://www.btv.bg/video/shows/cool-t/videos/julian-vergov-balga … odimoto-lobi.html

# 475
Благодаря ви и на двечките Kissing Heart

Последна редакция: нд, 29 апр 2018, 14:38 от *Амбър*

# 476
Изгледах го това интервю. Еми...колкото и да му е голямо самочувствието или пък да е темерут, не мога да си кривя душата - готин е и страхотен актьор. Връщам си думите назад, просто има моменти в които малко ме дразни. Joy  Много ме кефи чувството му за самоирония. Ама и Петя Дикова с този Карамазов се побърка. Grinning

# 477
Изгледах го това интервю. Еми...колкото и да му е голямо самочувствието или пък да е темерут, не мога да си кривя душата - готин е и страхотен актьор. Връщам си думите назад, просто има моменти в които малко ме дразни. Joy  Много ме кефи чувството му за самоирония. Ама и Петя Дикова с този Карамазов се побърка. Grinning

Да, да, освен това си личи, че е доста интелигентен човек.

Тя Петя е всеки път така(в едно предишно интервю с Вергов и Александра Василева пак обясняваше колко е красив Карамазов), много е влюбена милата Grinning Наиправо да си го прибира вкъщи Joy

# 478

Страхотно интервю.Не смятам,че е нарцис,а със здравословно самочувствие,напротив непрекъснато се иронизира,което е признак на интелигентност.Това което каза за Захари,че е по-добър от него,е пак шега.В сериозно интервю,споделя топ три актьорите според него-Бахаров,Пенев и Ганев и ги оценява по скалата от 1-10,с 10,а себе си 7.Сериозно отговаряше на девойката само когато ставаше въпрос за постановките,всичко друго беше шега,но тя няма капацитета да му партнира в играта на думи.Такъв си е-цветен,и визуално и по душа,но не всеки му схваща замисъла и закачките Simple SmileДа не спамя повече.

# 479

Тя Петя е всеки път така(в едно предишно интервю с Вергов и Александра Василева пак обясняваше колко е красив Карамазов), много е влюбена милата Grinning Наиправо да си го прибира вкъщи Joy

Ако не се лъжа Карамазов си беше заклет ерген, та да си го прибере вкъщи трудна работа. Joy

Общи условия

Активация на акаунт