Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 654
  • 731
  •   1
Отговори
# 450

Еееее, алелуя, Марио в промо!
Калин и Марио оперират. Калин е изправен с нещо и казва - доктор Ковачев, нека да спрем да се занимаваме с егото ми, защото в момента говорим за здравето на пациента. Марио го гледа учудено.
Ми....прав е да го гледа учудено. Да се възстанови, пък тогава да оперира
А защо така го възприемаш? Аз по-скоро бих допуснала, че Марио го е подкачил за това,че му асистира, все пак си имат закачка на тая тема, и затова Калин му казва, че егото му няма значение Simple Smile

# 451
Ами като не сте му гледали достатъчно интервюта и лайфове,няма как да знаете как говори за комплекси,депресии,признава си ,че е темерут и т.н.
Хайде сега като не е казал добра дума за вашата любимка и е лош.Тя да не му е първата с която си партнира,с колко красиви жени е играл,може да няма навик да се изказва за тяхната игра специално.
Скрит текст:
Амбър, не казвам, че е лош, но ще ти дам един пример за нещо, което ме подразни :
Беше качил снимка с Т.Духовникова и беше написал нещо от сорта :
- И не завиждайте на Теди, защото някой ден може да станете като нея.
Е такива са му постовете някакси високомерни за мене.
Аз нямам нужда да го слушам да говори за депресиите си, изобщо, а да усещам, че това е един земен, нормален човек.
Знаеше какъв фурор предизвика в 4-ти сезон, знаеше колко много хора се вълнуват от тази му роля и в интервюто, което даде за Нова около Коледа не спомена и дума, даже нямаше и въпрос за сериала, което убедена съм, че той е поискал.
Та, такива впечатления оставя у мен.

Високомерен е Вергов, да. Аз го слушах в едно интервю, в което заяви, че участва само в проекти, които могат да си го позволят и не би направил компромис с цената си.

Според мен, действието се развива в 95% от случаите в болницата , защото снимките на друг терен са много скъпи и трудоемки, а те не разполагат с неограничен бюджет.
Скрит текст:
Мисля, че още от началото на сериала от екипа го обясняваха това, защото и самите болнични декори са скъпи все пак, не е като да снимаш в апартамент.
Ще видим сега какво ще стане с Лора. Но за Наталия е разбираемо защо се върна в болницата, ако я бяха оставили да седи вкъщи, значи трябваше да се лишим от участието й, най-много да ни покажат един-два пъти как храни детето и да се сдърпат с Калин. Същото би било и с Галя.
Нали не мислите, че има как във всяка или почти всяка серия да заснемат сцени как майка се грижи за детето си, без да има връзка с останалите сюжетни линии.
    [/i]

След толкова много сезони с един и същ декор (който вече се е изплатил многократно), време е вече да вложат пари и за други декори. Инвестициите във всеки бизнес само го подобряват и да, няма как всички приходи да си слагат в джоба. Трябва и да инвестират в сериала, защото иначе рейтингът му ще спадне и той ще приключи безславно.

# 452
Вера,имаш своето право да се разочароваш от всеки,разбира се.Точно за този му пост и аз се издразних,естествено,но продължавам да го харесвам,заради други негови качества.Трябва да приемем,че актьорите и те са хора със своите грешки и издънки понякога,нима ние сме идеални и не правим такива ежедневно,но понеже не сме под прожекторите та никой не разбира Simple SmileИ друго се замислям,колко от нас ако имат тази слава и медийно внимание би се съхранил скромен,непретенциозен и т.н. трудна работа е това и е "тежка царската корона"- са казали хората Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 апр 2018, 12:33 от *Амбър*

# 453
Като сте почнали, и аз да се включа по темата “Вергов” Joy
DeltaAzimut това за участието в проекти и парите и аз съм го слушала. За мен имаше предвид, че е актьор, който си знае цената и общо взето, се пазари за пари само при сериалите, защото знае колко повече пари ще изкарат от него. Разказваше, че театър е играл без пари даже, че за български филми никога не се е пазарил, защото така го усеща - че трябва да семпомага на бг киното. Разказвал е, че толкова е искал ролята в Мисия Лондон, че изобщо не е повдигал темата за хонорара. Репликата за Т.Духовникова и мен ме издразни - все едно ние не можем да сме толкова добри в нашата сфера, колкото е тя в нейната...или сме длъжни да я харесваме....
Предполагам, че много популярни личности си вдигат самочувствието, може би е нормално. Би ме подразнило единствено лошо отношение към фенове, ако не са някои супер нагли, разбира се. .

Сещам се за едно интервю на Димо Алексиев, в което той казва как седи на маса, обядва, говори по телефона и някакъв мовек изскача от нищото, без да попита “може ли” застава до него и се щраква с ядящия Димо Joy

Аз съм си от феновете на Вергов - за мен е феноменален актьор

Последна редакция: нд, 29 апр 2018, 10:23 от Анонимен

# 454
Амбър, и аз мисля като теб - прекалено сурови сме към актьорите, а както виждаме, и към героите. Очакваме от тях да са безупречни, последователни, логични, добри. Ама хората не сме такива и поведението ни криволичи, а не върви в права линия.

# 455
Да,така е.И имаме навика да не разграничаваме персонажа от личността.Това за Теодора може да е  една от неговите пиперливи шеги,ама точно пък като нея не искам и да бъда,изобщо не я харесвам Stuck Out TongueИ даже му се дразня,че той пък я намира за много красива !Ама вкус,какво да правиш Simple Smile

# 456
Да,така е.И имаме навика да не разграничаваме персонажа от личността.Това за Теодора може да е  една от неговите пиперливи шеги,ама точно пък като нея не искам и да бъда,изобщо не я харесвам Stuck Out TongueИ даже му се дразня,че той пък я намира за много красива !Ама вкус,какво да правиш Simple Smile

А, значи не съм единствена Joy Все се чудя какво ѝ харесват Joy

Сори за офтопика!!!!!! Няма да се повтаря....често Joy
Абе няма ли да направят в уикендните им сутрешни блокове едно общо интервю с Велислав и Димитър? Ще е готино, а и в предния сезон много канеха актьорите

# 457
Направо да ги канят по триъгълници .

# 458
Направо да ги канят по триъгълници .

Вървя по улицата и се хиля неадекватно Joy
Това е чудна идея - тъкмо ще минат всички актьори до края на сезона Joy

# 459
Ели, ей това е идея Grinning както видяхме Диана и Димитър са достатъчно близки, за да се шегуват един с друг, а тя няма против да говори за тях двамата, какво по-хубаво от тримата заедно и не, не казвайте четиримата Joy

# 460
Да бе, тоя малкия не стига, че ги тормози в сериала, ами и на интервюто направо може да седне между тях Joy
Иначе, време им е на младежите да минат по реда си в някое предаване, някак ги пропускаха досега.

# 461
Скрит текст:
Ами като не сте му гледали достатъчно интервюта и лайфове,няма как да знаете как говори за комплекси,депресии,признава си ,че е темерут и т.н.
Хайде сега като не е казал добра дума за вашата любимка и е лош.Тя да не му е първата с която си партнира,с колко красиви жени е играл,може да няма навик да се изказва за тяхната игра специално.
[/spoiler]
Амбър, не казвам, че е лош, но ще ти дам един пример за нещо, което ме подразни :
Беше качил снимка с Т.Духовникова и беше написал нещо от сорта :
- И не завиждайте на Теди, защото някой ден може да станете като нея.
Е такива са му постовете някакси високомерни за мене.
Скрит текст:
Аз нямам нужда да го слушам да говори за депресиите си, изобщо, а да усещам, че това е един земен, нормален човек.
Знаеше какъв фурор предизвика в 4-ти сезон, знаеше колко много хора се вълнуват от тази му роля и в интервюто, което даде за Нова около Коледа не спомена и дума, даже нямаше и въпрос за сериала, което убедена съм, че той е поискал.
Та, такива впечатления оставя у мен.

Странно изказване: "И не завиждайте на Теди, защото някой ден може да станете като нея."
На мен ми звучи като саркастично подмятане към Теди... Вергов да не е женомразец? Thinking
Ако цитатът е верен, не звучи добре.

# 462
Да бе, тоя малкия не стига, че ги тормози в сериала, ами и на интервюто направо може да седне между тях Joy
Иначе, време им е на младежите да минат по реда си в някое предаване, някак ги пропускаха досега.
JoyJoyJoy
Е тя дамата ще седне между тях Joy

Делта, Вергов е добър приятел с Теодора.

# 463
JoyJoyJoy
Е тя дамата ще седне между тях Joy

Делта, Вергов е добър приятел с Теодора.

Да визуализират триъгълника ли? Joy

Делта, той не беше написал само това в поста за Духовникова - целият му пост беше хвалба към нея и ролята и в Дъвка за балончета мисля

# 464

Да визуализират триъгълника ли? Joy

Хахаха ей това само заради ролите им в сериала и точно заради триъгълника ще ми е интересно да го видя. Joy Мисля, че ще е забавно. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт