Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 668
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
От миналия сезон имам теория, че когато Зорница е облечена в розовия екип се случва някой щастлив или хубав момент, а когато е в тъмно синьо(миналия сезон) или бордо - винаги обтегнати отношения, неразбирателство и т.н.. Теорията ми леко се пропуква, защото тя беше облечена в синия екип, когато се разиграваше епизода Красавицата и Звяра, а розовия когато  изпрати на летището Банков Grinning, така че кой знае дали съм права, може да е просто случайност това с цветовете Simple Smile
Е, когато се разигра това с Красавицата и Звяра отношенията им си бяха обтегнати, тя нали му се дърпаше, не го искаше. Пък за летището единственото хубаво беше, че поне си простиха, макар и да се разделиха. Според мен не се е пропукала съвсем теорията ти. Joy

# 421
Ели, аз пък след втория прочит на сцената с пръстена съм на мнение, че образът на Марио продължава да си е логичен и последователен. Марио е рязък, леко дръпнат и грубоват, неведнъж сме го виждали такъв спрямо Зорница. Тя обичайно не му се връзва много, ръфа си го и тя.
Отивайки на масата тя беше доста резервирана и директно го обвини. Аз я разбирам,но се опитвам да си обясня неговото поведение. Той беше достатъчно честен с нея и си призна, че се бори със себе си. Което си е факт. Те двамата избягаха в онази вечер, правиха секс, запърхаха му пеперуди в стомаха, прииска му се да й обещае света, но изведнъж действителността рязко го приземи - брат му е там, пак кани Зорница да излизат, той трябва да се крие, трябва да му каже, ма не знае как...вкиснал се е леко, изкара си го на Зорница. Тя пък се вкисна от поведението му, изкара си го на него. Но за мен е логично Марио да се полашка известно време, защото твърде дълго и твърде самоотвержено се е грижил за брат си. Не казвам, че трябва да продължи да го дондурка, а че ще му отнеме време, докато реши да не го прави. А Зорница ще остане до него, защото тя си е такава, способна е да прояви търпение и разбиране към някой, когото обича.

Ааа, и да не забравяме, че в смс-а пишеше „ще звънна по-късно”. Аз вярвам, че срещата на масата не е била първата им след проваленото кино.

# 422
Еееее, алелуя, Марио в промо!
Калин и Марио оперират. Калин е изправен с нещо и казва - доктор Ковачев, нека да спрем да се занимаваме с егото ми, защото в момента говорим за здравето на пациента. Марио го гледа учудено.
Ми....прав е да го гледа учудено. Да се възстанови, пък тогава да оперира

# 423
Mosquita, напълно съм съгласна с анализа ти. Точно така стоят нещата между двамата в момента, причините идеално си обяснила.

# 424
Ууууу цял ден ходя по ръба на Витоша и сега не мога да наваксам с темите заформили се днес. Grinning
Не мисля, че някой от големите клюкари ще открие писмото, по-скоро ми се струва Захариев да е откривателя.
Майче случайности не съществуват Joy
Къде го промото?

# 425

Интересно сега с Мазови какво ще стане до края на сезона. Ще ги оставят да си гледат бебето на спокойствие или ще се вихрят нови проблеми, макар че не виждам какви. И сега като Лора не го е осиновила още, кой ще го гледа бебето?

Не виждам защо Лора да не си го гледа. Осиновяването е просто формалност, докато трае процедурата може да си вземе отпуск и готово✌

Не ми се иска да вкарват още драми при тях, то и не виждам какво може да се измисли освен да върнат Ванчето, но едва ли толкова скоро. Ако има друг сезон, тогава могат да се върнат към тази линия.
Нека си гледат детенцето и да видим пак стария Мазов! Гмева също да я включват по-чести, може и майката на Хинова за цвят 😀

# 426
Еееее, алелуя, Марио в промо!
Калин и Марио оперират. Калин е изправен с нещо и казва - доктор Ковачев, нека да спрем да се занимаваме с егото ми, защото в момента говорим за здравето на пациента. Марио го гледа учудено.
Ми....прав е да го гледа учудено. Да се възстанови, пък тогава да оперира
Еее супер! Значи си имаме три хубави неща - Марио в епизода, Калин има възможност отново да оперира и няма да изпада пак в депресия и третото - двамата са в една операционна, което е много хубаво, защото са добър екип. Blush
Дона, гласи пиенето за вторник за всеки случай, може да ни изненадат. Wink Joy

# 427
...Ааа, и да не забравяме, че в смс-а пишеше „ще звънна по-късно”. Аз вярвам, че срещата на масата не е била първата им след проваленото кино.  
Точно това ме дразни във филма , пускат нещо и го забравят , можем само да гадаем  дали  Тони го е пуснал да отиде да се видят онази вечер .Може  съвсем невинно и ококорено да го е разпитвал - къде отива , с кого и  Марио просто да се е отказал , за да не обяснява .
Къде го промото ?

Не ми се иска да вкарват още драми при тях, то и не виждам какво може да се измисли освен да върнат Ванчето, но едва ли толкова скоро.
А-а-а , могат , могат  Mr. Green Twisted Evil , може на Ванчето да са вкарали чужд имплант /с друг материал/  #2gunfire

# 428
Забелязвате ли, че на Калин му се отразяват много добре хората,които не са толкова емоционално ангажирани с него -Мишева, разговорът му с Марио.

Ели, може да не го е пуснал,но поне го е оставил да проведе един телефонен разговор Wink
Марио е грубоват и леко непохватен, но не е дърво и няма как да приема, че се виждат за първи път тогава. Най-малкото Зорница щеше да го подхване за провалената среща.

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 21:44 от Mosquita

# 429
Така е, би трябвало да се се чували. Иначе е абсурден този разговор на масата, без да отворят дума за проваленото кино.
Предполагам, че операцията на Hадежда ще е сполучлива. Hо тъй като писмото все пак трябва да попадне в ръцете на Захариев, затова и вмъкват този припадък в асансьора. Тя изобщо не е стигнала до нотариус, иначе то вече щеше да е при него, а не в нея.

# 430
След като два сезона разтягаха драмата с Мазови, сега я решиха за половин епизод. Малко изсмукано от пръстите ми дойде. Пък Ванчето след един разговор с майка си и стана друг човек.
Все още си чакам обяснението на сценаристите за възрастта на Албена и Биляна и как детето от предишна връзка е по-малко.

Не мисля, че дъщерята е от предходна (преди Захариева) връзка. Според мен Захариев е изневерил на жена си както винаги и се е пръкнала Албена.

# 431
Промото беше от минитата, дето ги дават по време на рекламите.

yanitsa, ще се ходи до магазина, то се е видяло Joy

Мен това “Калин дс оперира на всяка цена” ме дразни. Петър как не оперираше, докато не се оправи? Ама щото Калинчо е единствен и неповторим, айде да му уйдисваме на акъла. Ами ако стане нещо с пациент, заради състовнието му? Какво правим?

# 432
След като два сезона разтягаха драмата с Мазови, сега я решиха за половин епизод. Малко изсмукано от пръстите ми дойде. Пък Ванчето след един разговор с майка си и стана друг човек.
Все още си чакам обяснението на сценаристите за възрастта на Албена и Биляна и как детето от предишна връзка е по-малко.

Не мисля, че дъщерята е от предходна (преди Захариева) връзка. Според мен Захариев е изневерил на жена си както винаги и се е пръкнала Албена.

Освен това изглежда мъжът й си приема Албена за свое дете, което означава, че и тя му е изневерила по време на брака си. Може би е било нещо моментно и се е появила Албена. Надежда е излъгала мъжа си, че това е негово дете и всичко е приключило. Ако беше преди тя да има съпруг, може би щеше да стане ясно, че не му е дъщеря, а съпругът й не дава такива индикации.

# 433
Дона, в началото Калин най-вероятно само ше асистира. И да цитирам Романова от предния сезон - има да опъва едни екартьори Grinning
Едва ли може да застраши пациентът по някакъв начин.
Разликата с Петър е, че на него му беше зле ръката и беше опасен. Калин трябва само да го позиционират добре и няма да има проблем.

# 434
  • Кърджали
Нещо не мога да се зарадвам на развръзката на историята с Мазови. Средата на сезона е, я Ваня ще се върне, я нещо друго...
За Банков и Ковачев, за мен са много различни образи, нищо че сега сценаристите едни магарии пишат. Не може изобщо да има база за сравнение. Банков ми беше любимец на мен, много интересен образ беше, добре тръгнаха с него, но накрая го омотаха яко обаче.
Бих се зарадвала да се върне, но едва ли ще е за добро

Общи условия

Активация на акаунт