Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 669
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
Да взема и аз да се изкажа по темата ”Вергов” най-накрая.
Страхотен актьор, но нещо ми опротивя в реалния живот. Не знам, сигурно има основание за високото си самочувствие, но не вярвам да няма комплекси и да си вярва на 100 %.
Не харесвам хора, които смятат, че нямат слабости и се държат пренебрежително.
Точно за това спрях да го следвам в социалните мрежи, малко пренавит ми идва. Отделно ме подразни това, че в края на сезона в Откраднат живот се отдръпна изведнъж, не отговори на нито един въпрос в интервю, не каза нито един път една добра дума за Диана, при все, че 60 % от харизмата на героя му дойде от взаимодействието с нея.

# 436
Да взема и аз да се изкажа по темата ”Вергов” най-накрая.
Страхотен актьор, но нещо ми опротивя в реалния живот. Не знам, сигурно има основание за високото си самочувствие, но не вярвам да няма комплекси и да си вярва на 100 %.
Не харесвам хора, които смятат, че нямат слабости и се държат пренебрежително.
Точно за това спрях да го следвам в социалните мрежи, малко пренавит ми идва. Отделно ме подразни това, че в края на сезона в Откраднат живот се отдръпна изведнъж, не отговори на нито един въпрос в интервю, не каза нито един път една добра дума за Диана, при все, че 60 % от харизмата на героя му дойде от взаимодействието с нея.
Съгласна съм с теб! В мен поражда противоречиви чувства поне от първо впечатление. Качествата му на актьор не мога да ги оспоря и като мъж е красив и харизматичен, няма спор. Но наистина прекаленото му самочувствие ми идва малко в повече. Освен, че се държи пренебрежително, поведението му е ми е малко иронично и с насмешка дори над останалите. И наистина щеше да е хубаво ако беше се изказал за Диана с някоя добра дума, защото тя например колкото и да отбягваше въпросите свързани с него, не веднъж го е хвалила като актьор.

# 437
Като е в инвалидна количка не може да се грижи за детето (частично)? И жена му не може да осигурява парите?

Тук не става въпрос за физическото състояние, а за емоционалното и психическо на Калин.
Всичко може, но моята гледна точка е това в конкретния случай. Не си я налагам, не я налагай и ти. За това сме различни. Очевидно за състоятието му е по-добре да работи и да се чувства значим, а това, че сценаристите ги изкараха в този филм всички майки супер работохолички е факт.  Разбирам ги, едва ли на нас зрителите щеше да ни е интересно да гледаме развитието на Наталия като майка, но пък щеше да е различно и действието нямаше да е все в болницата. Можеха да покажат на младите момичета, че не е толкова лесно да си майка, терзанията, безсънието и изнервеността на все още неопитните родители. Тя като ПР в болницата знаем, че е добра.
 Този форум е за изказване на позиция, аз приемам твоята, не те насилвам да приемаш моята.
То бива феминизъм, ама не навсякъде и на всяка цена.

Последна редакция: нд, 29 апр 2018, 00:16 от TsvetelinaP

# 438
Ами като не сте му гледали достатъчно интервюта и лайфове,няма как да знаете как говори за комплекси,депресии,признава си ,че е темерут и т.н.
Хайде сега като не е казал добра дума за вашата любимка и е лош.Тя да не му е първата с която си партнира,с колко красиви жени е играл,може да няма навик да се изказва за тяхната игра специално.

# 439
Не че развръзката беше нереалистична, а това, че цялата история с Ваня я усложниха твърде много и твърде абсурдно. Можеше например, още когато Кръстева разбра, че Ваня е лежала в психиатрична клиника, да потърсят неин роднина, но не... тя вкара Мазов в безумието да се преструва пред Ваня, да я лъже, едва да не се разделят с Лора заради това и куп други безумия. Да не говорим, че и Мазови бяха твърде заети да се карат, разделят, развеждат, ревнуват и какво ли още не, само не и да измислят и подготвят всичко, свързано с раждането и признаването на детето.

Мазови бяха заети с караници, защото Ваня направи така. Кръстева трябваше да каже и на двамата, че Ваня е психично болна, а каза само на Мазов. Решението това да бъде пазено в тайна от Лора, беше тъпо.

# 440
Ако има сюжетна линия с дете, ще го има и по-често!

А защо трябва само майките да се застоят в къщи и да си гледат децата? Интересно разсъждение!

Не трябва, просто в случая с Калин и Наталия, Калин се чувства полезен, ако работи, иначе тотално ще се депресира, жена му да го издържа, а той в инвалидната количка да дундурка бебе.

Мда...значи дундуркането на бебе е под достойнството на някои хора. Отглеждането и възпитанието на нов човек, е едва ли не нещо, което се заклеймява в днешно време и никой неще да върши за без пари - пък и каква кариера е това, да отгледаш един добър човек - никаква. Даваме го на държавата за отглеждане и воала, гоним си кариерите.
Брех да му се невиди, колко съм тъпа да не вдявам!

Точно защото отглеждането и възпитанието на едно дете за мен е нещо много ценно и важно, за това щеше да е хубаво за мен покажат и тази сюжетна линия. В случая Калин има по-добри шансове да се възстанови в болницата, работейки. А Наталия можехме да я видим в друга светлина. Защото като пиар е много изтъркано и героинята и няма развитие за момента. Нали сериала иска да засегне максимално аспекти от живота на всички.
Това е мое мнение, така аз виждам нещата.

# 441
  • София
Еееее, алелуя, Марио в промо!
Калин и Марио оперират. Калин е изправен с нещо и казва - доктор Ковачев, нека да спрем да се занимаваме с егото ми, защото в момента говорим за здравето на пациента. Марио го гледа учудено.
Ми....прав е да го гледа учудено. Да се възстанови, пък тогава да оперира

Е, ще ми се сбъдне мечтата Калин и Марио да оперират заедно

Дона, като каза театър Възраждане и Свежен Младенов иии.... ще ти пиша на лични Wink.

# 442
Не искам да гледам Марио и Зорница така, както бяха в градината, раздразнени и дракащи се, не на една вълна, а така - топли, усмихнати и нежни един към друг Heart Eyes :

# 443
МНОГО добре им се получават тези сцени Relaxed

# 444
Много, през цялото време ръката  му остана на лицето й и когато тя се натъжи за това, че ще трябва да изчакат и да се крият, начина му да я развесели като и каза, че ще я целува навсякъде в болницата, беше супер мил Blush. Ето този Марио искам да ни върнат, а не дървения двойник от градината Grinning

# 445
Много, през цялото време ръката  му остана на лицето й и когато тя се натъжи за това, че ще трябва да изчакат и да се крият, начина му да я развесели като и каза, че ще я целува навсякъде в болницата, беше супер милo Blush. Ето този Марио искам да ни върнат, а не дървения двойника от градината Grinning

Аййййц, благодаря за гиф-четата Simple Smile Много мила сцена! Заради нея съм склонна да простя дърварското поведение Joy

# 446
Много, през цялото време ръката  му остана на лицето й и когато тя се натъжи за това, че ще трябва да изчакат и да се крият, начина му да я развесели като и каза, че ще я целува навсякъде в болницата, беше супер милo Blush. Ето този Марио искам да ни върнат, а не дървения двойника от градината Grinning
Даа, това беше много мила сцена, една от най-хубавите им. Heart В последната сцена в градината имах чувството, че онези двамата от първите епизоди, които непрекъснато се джавкаха и заяждаха един с друг се бяха върнали. Никак не съм доволна. Сега като си помисля как започнаха...

# 447
Пуснах си да изгледам интервюто с Вергов в COOL…T (от тази сутрин) Kазва, че започвал репетиции за нова постановка, което не ми се връзва много с интензивни снимки  Grinning

Последна редакция: нд, 29 апр 2018, 01:53 от Zlati***

# 448
Според мен, действието се развива в 95% от случаите в болницата , защото снимките на друг терен са много скъпи и трудоемки, а те не разполагат с неограничен бюджет.
Мисля, че още от началото на сериала от екипа го обясняваха това, защото и самите болнични декори са скъпи все пак, не е като да снимаш в апартамент.
Ще видим сега какво ще стане с Лора. Но за Наталия е разбираемо защо се върна в болницата, ако я бяха оставили да седи вкъщи, значи трябваше да се лишим от участието й, най-много да ни покажат един-два пъти как храни детето и да се сдърпат с Калин. Същото би било и с Галя.
Нали не мислите, че има как във всяка или почти всяка серия да заснемат сцени как майка се грижи за детето си, без да има връзка с останалите сюжетни линии.

# 449
Ами като не сте му гледали достатъчно интервюта и лайфове,няма как да знаете как говори за комплекси,депресии,признава си ,че е темерут и т.н.
Хайде сега като не е казал добра дума за вашата любимка и е лош.Тя да не му е първата с която си партнира,с колко красиви жени е играл,може да няма навик да се изказва за тяхната игра специално.
Амбър, не казвам, че е лош, но ще ти дам един пример за нещо, което ме подразни :
Беше качил снимка с Т.Духовникова и беше написал нещо от сорта :
- И не завиждайте на Теди, защото някой ден може да станете като нея.
Е такива са му постовете някакси високомерни за мене.
Аз нямам нужда да го слушам да говори за депресиите си, изобщо, а да усещам, че това е един земен, нормален човек.
Знаеше какъв фурор предизвика в 4-ти сезон, знаеше колко много хора се вълнуват от тази му роля и в интервюто, което даде за Нова около Коледа не спомена и дума, даже нямаше и въпрос за сериала, което убедена съм, че той е поискал.
Та, такива впечатления оставя у мен.

Общи условия

Активация на акаунт