Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 717
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
Ако има сюжетна линия с дете, ще го има и по-често!

А защо трябва само майките да се застоят в къщи и да си гледат децата? Интересно разсъждение!

Не трябва, просто в случая с Калин и Наталия, Калин се чувства полезен, ако работи, иначе тотално ще се депресира, жена му да го издържа, а той в инвалидната количка да дундурка бебе.

Мда...значи дундуркането на бебе е под достойнството на някои хора. Отглеждането и възпитанието на нов човек, е едва ли не нещо, което се заклеймява в днешно време и никой неще да върши за без пари - пък и каква кариера е това, да отгледаш един добър човек - никаква. Даваме го на държавата за отглеждане и воала, гоним си кариерите.
Брех да му се невиди, колко съм тъпа да не вдявам!

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 14:46 от DeltaAzimut

# 361
Може да се изненадате, но доста хора успяват да се развиват в дадена област и да са добри родители. Както казах по-рано, това че някой прекарва много време с детето си не значи, че го използват пълноценно, качеството е пред количеството за мен.
И ще ви помоля да не слагате думи в устата на другите - нито аз, нито Калинка е казала, че е под достойнството на някого да си гледа детето. Можеш да добър родител и добър в работата си, като нито едното, нито другото да страда от липса на внимание.

# 362
  • Там,където се събуждам щастлива.
Cherry Blossom, коментарите с брррр Войнова и Захариев започнаха много по-рано от признанието на майката! Е, ние се досещахме, но дори и да не знаехме все още, тези коментари щяха да са факт!

# 363
Може да се изненадате, но доста хора успяват да се развиват в дадена област и да са добри родители. Както казах по-рано, това че някой прекарва много време с детето си не значи, че го използват пълноценно, качеството е пред количеството за мен.
И ще ви помоля да не слагате думи в устата на другите - нито аз, нито Калинка е казала, че е под достойнството на някого да си гледа детето. Можеш да добър родител и добър в работата си, като нито едното, нито другото да страда от липса на внимание.

Изразът "да се чувстваш полезен" за мен има голяма връзка с достойнството на човек.
Когато човек не се чувства полезен да отгледа детето си, означава, че му е под достойнството. Собственото достойнство се гради на самоуважение, което е чувство означаващо, че човек се чувства полезен, стойностен, успял и щастлив. Ерго, когато не се чувстваш полезен в семейството си, а само в професията си, това вече е психически дисонанс и такива хора не бива да правят сериозни връзки, защото ще наранят партньорите си чрез неглижиране, а впоследствие и децата си със същото. Децата на отдадени на професията си родители, са пренебрегвани ежедневно от тях. Примери - бол.

П.С. Разводите поради неглижиране на един от партньорите, са честа практика в западния свят. Въпрос на време е и тук хората да се усетят какво означава това и да започнат да посочват неглижирането като причина за развод, а не само домашното насилие или изневярата.

# 364
Диана е на снимки и в розoвко, акo моята теория e вярна за облеклото, значи нещо хубаво Grinning

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 15:16 от maichetoo0o

# 365
ДелтаАзимут, навлизаш в някакви проблематики, които въобще не са обект на сериала и малко се разводнява темата.

# 366
Диана е на снимки и в розавко, акo моята теория e вярна за облеклото, значи нещо хубаво Grinning
Скрит текст:

Оооооо йес!!!! Междудругото в четвъртък, когато се сдърпаха, тя беше в бордо Wink

# 367
ДелтаАзимут, навлизаш в някакви проблематики, които въобще не са обект на сериала и малко се разводнява темата.

Е не, просто давам идеи на сценаристите за бъдещите сезони, че малко се поизчерпаха вече. Innocent

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 15:52 от DeltaAzimut

# 368
Оооооо йес!!!! Междудругото в четвъртък, когато се сдърпаха, тя беше в бордо Wink
Мхм Grinning, а като бяха на покрива беше в розовко пак и ние така хубаво им се зарадвахме, а сега с това бордо само дракане и не по забавния, хаплив начин като в началото Joy. Ще предложа на Зорница да си купи само в розовко екипи, че се измъчихме тук, искаме любоооов Grinning

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 15:19 от maichetoo0o

# 369
  • София
Ох, изживях истинско удоволствие в театър София. Детска пиеса, пълен салон с малчугани, които истински се забавляваха, смяха, викаха и пляскаха, без да ги интересува кой колко е красив, известен и прочие. Моята малка маймуна каза " Мамо, пренесох се в Невърленд заедно с Питър Пан".
Така ми се иска и аз да гледам така, без предразсъдъците и пристрастия, ама хей на, имам си своите Simple Smile.

Харесвам триото, всек един от тях. Историята им имаше страхотен потенциал, но за жалост сценаристите и екипа се поддадоха на постоянните кряканията на няколко "фенки" за връщането на един от героите и всичко развалиха. Изключително неприятно усещане остави това в мен. Да не говорим за отвратителние епитети, които се използват от същите тези фенки по адрес на В.Павлов и Д. Захариев както и непрекъснатото им противопоставяне с Ю. Вергов. 
Зорница е героя, който най-много харесвам. Колкото и да е странно я разбирам, има хора, които когато обичат, обичат до край. но пустите сценаристи са решили да я мъчат.

На Ина не и е лесно с Фотев, но и не е от вчера с него, а и той се държи с нея така, не от днес. И ако сега вече е разбрала, че това не и харесва повече, не е ли редно да говори с него, да му обясни. От друга страна се харесаха с Боби и той явно има надежди за Ина, но за сега изглежда да е излъган. Хлъзгава ми е тази Фотева, не мога да я определя още. Когато беше Ледена Кралица я харесвах повече.

За децата, живота ми е пример как жена може да има добра кариера и да отгледа повече от едно страхотни деца Wink Но трябва да има мъж до себе си, който да подкрепя, иначе няма как да се получи.

# 370
Мхм Grinning, а като бяха на покрива беше в розовко пак и ние така хубаво им се зарадвахме, а сега с това бордо само дракане и не по забавния, хаплив начин като в началото Joy. Ще предложа на Зорница да си купи само в розовко екипи, че се измъчихме тук, искаме любоооов Grinning
Тия екипи в бордо трябва да ги скрият от нея! Joy Не знам случайност ли е или не, но наистина, когато е в розово стават хубави неща, а в черно или бордо не е добре. Ми да вземем да я питаме Диана някаква символика има ли? Joy

# 371
Това за цвета тогава ми дойде на идея заради Шелдън, той винаги носи тениска и блуза под нея спрямо емоциите, които ще са водещи в епизода за него(там използват доста от цветовете обаче Grinning), та се чудя дали има и нещо такова и тук с розовото на Зори.

# 372
Ох, изживях истинско удоволствие в театър София. Детска пиеса, пълен салон с малчугани, които истински се забавляваха, смяха, викаха и пляскаха, без да ги интересува кой колко е красив, известен и прочие. Моята малка маймуна каза " Мамо, пренесох се в Невърленд заедно с Питър Пан".

Дай назаем детето за една детска пиеса Joy  Д.Захариев играе в една и искам да го гледам на живо, ама не върви да ида без деца за камуфлаж Joy Щяхме да ходим с колежка и нейните миналия месец, ама децата се разболяха....

Няма проблем, ще питаме Диана, но едва ли ще отговори. За мен е факт, че има връзка, колкото и да не го казват явно.

Пфууууу аз ни деца имам (засега), ни кой знае каква кариера имам (пак засега), къде се вра между шамарите, незнам Joy

# 373
Ох,този пусти Шелдън Simple SmileНаистина с това екипче,все ѝ се случват хубави неща на вашата любимка.

Не мисля,че сценаристите са се ръководили от "скандиранията" на фенките за да върнат Вергов и той да е виновен за така стеклите се обстоятелства.Хайде сега той да е виновен и за глада в третият свят Simple SmileСмятам ,че си следват една линия и само на база рейтинг се мисли за следващ сезон.

# 374
  • София
Дона, само кажи и ти я давам. Тя е върл фен на театъра.
Кажи кога и къде играе.

Амбър, просто не мога да си обясня защо забатачиха така нещата с тях и за това. А и аз си вадя изводите на база дочуто и прочетено тук. Дано да не е така, наистина. А и не смятам, че някой от актьорите има нещо общо, опазил ме Господ.

Общи условия

Активация на акаунт