Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 681
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Като силно и рязко   изоставиха любовната история , която ни вълнуваше /от клуб Наздраве Drunk/, какво остана :
-Галя /от хормоните/ ще е все по груба и нетактична към Петре - стар бил , нямал топки за шеф и т.н. Като  отнемеш коцкар от жена му , не трябва да очакваш ,че ще ти е верен до гроб  newsm78;
-Всички ще впрегнат усилия да създадат комфорт на Калин -сега ще му докарат  мотокар , за да го повдига , а той да си оперира  Peace, защото да си обикновен лекар в кабинет е обидно ;
-Дядо Петре като нищо ще залитне по новата си дъщеря , защото тя му се възхищава и после двамата като прочетат писмото ,  ще има  да дуднат - щипки , шипки и т.н.;
-Пенев и Владов ще клюкарат , ще бягат от сложните и рисковани случаи и ще пускат случайно по някой свеж лаф ;
-Врабчев ще продължи да е нервен , защото е сам  и може да се позагледа в Албена .Основно на него разчитам да оповести  тайните връзки /като херувимче с венче на плешивата глава ;
-Ина и Боби няма да ги бъде , тя няма да притопля  готова храна и пица на микровълновата , а той/ако му се размине Витоша #2gunfire/ , ще отиде на специализация ;
-Ако  не съберат най-после Зори и Марио и да има  логичен край тази история , за която ни подготвяха  до сега , ще докарат Банков и ще стане  мазало  малко преди финала на този сезон , за да го оправят в другия ;
-Тони  ако разбере за тях  ще се посърди , после  ще си даде сметка ,че тя нищо не му е обещавала . Ако  стане мазалото с Банков , не виждам той как ще реагира , сигурно и в двата случая също ще замине на специализация ;
-Мазови вече няма да са проблемни , а ще кудкудякат около  бебето  и ще стават досадни .
През цялото време по коридорите Магда и Ненева ще пускат локаторите , Йоско ще забърсва  коридорите и ще помага с каквото може .
И на края - показаха защо задлъжняват държавните болници - в частните не  приемат  евтините /по каса/ и рискови пациенти , те да си правят кални  бани , за да свикват със земята .

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 12:36 от Ели-фен

# 346
https://nova.bg/accents/view/2018/04/28/214347/%D0%B2-%D0%BA%D0% … 0%B2%D0%BE%D1%82/

Статия в сайта на Нова за сериала с лек анонс какво ще се случва скоро

Оох, не биваше да гледам това видео. Много неща се разкриват. Предупреждавам, че е "спойлър" за тези от вас, които не желаят да си развалят изненадата от неизвестността при развитието на сюжета.

# 347
  • Там,където се събуждам щастлива.
Когато роднини не се познават, подсъзнателно има привличане между тях. Майка ми много трепереше, защото нямахме контакт с първият ни братовчед и той не знаеше, че сме роднини. И изведнъж почнаха със сестра ми да се засичат в една компания.
Интересно е, че така реагирате към Войнова, а Стилянова бързо се прие да има връзка с него. Всичко е продиктувано от визуалното възприятие на сантиметрите на Войнова.

100% реалистично показване в сериал е нереалистично! За такова си има друг жанр и се нарича документалистика!
И при толкова сюжетни линии, няма как да показват триото непрекъснато!

Относно Ваня: мисля, че ще се появи след време отново!

# 348
Скрит текст:
Когато роднини не се познават, подсъзнателно има привличане между тях. Майка ми много трепереше, защото нямахме контакт с първият ни братовчед и той не знаеше, че сме роднини. И изведнъж почнаха със сестра ми да се засичат в една компания.
Интересно е, че така реагирате към Войнова, а Стилянова бързо се прие да има връзка с него. Всичко е продиктувано от визуалното възприятие на сантиметрите на Войнова.

100% реалистично показване в сериал е нереалистично! За такова си има друг жанр и се нарича документалистика!
И при толкова сюжетни линии, няма как да показват триото непрекъснато!

Скрит текст:
Относно Ваня: мисля, че ще се появи след време отново!

Стилянова бързо се прие, защото образът на Захариева беше...отврат. Изкараха я по-черна от дявола.
А колкото до реалистичното представяне на живота на хирурзите и медицинските специалисти в хирургиите в сериал, точно там трябва да се направи. Защото не вярвам някой хирург да се изтипоса с името си да си разказва пространно житието-битието, ама онова, истинското, дето всъщност не е много за пред хора. Нали още на другия ден ще почнат да го сочат с пръст.

# 349
Не съм убедена, че истинското за професионалния им живот представлява интерес за хората (в над 250 епизода),  които не са свързани по някакъв начин с хирургията (занимаващи се с това или живеещи с такива хора!) Дори и в “Спешно отделение” го нямаше този реализъм!

# 350
Като силно и рязко   изоставиха любовната история , която ни вълнуваше /от клуб Наздраве Drunk/, какво остана :
-Галя /от хормоните/ ще е все по груба и нетактична към Петре - стар бил , нямал топки за шеф и т.н. Като  отнемеш коцкар от жена му , не трябва да очакваш ,че ще ти е верен до гроб  newsm78;
-Всички ще впрегнат усилия да създадат комфорт на Калин -сега ще му докарат  мотокар , за да го повдига , а той да си оперира  Peace, защото да си обикновен лекар в кабинет е обидно ;
-Дядо Петре като нищо ще залитне по новата си дъщеря , защото тя му се възхищава и после двамата като прочетат писмото ,  ще има  да дуднат - щипки , шипки и т.н.;
-Пенев и Владов ще клюкарат , ще бягат от сложните и рисковани случаи и ще пускат случайно по някой свеж лаф ;
-Врабчев ще продължи да е нервен , защото е сам  и може да се позагледа в Албена .Основно на него разчитам да оповести  тайните връзки /като херувимче с венче на плешивата глава ;
-Ина и Боби няма да ги бъде , тя няма да притопля  готова храна и пица на микровълновата , а той/ако му се размине Витоша #2gunfire/ , ще отиде на специализация ;
-Ако  не съберат най-после Зори и Марио и да има  логичен край тази история , за която ни подготвяха  до сега , ще докарат Банков и ще стане  мазало  малко преди финала на този сезон , за да го оправят в другия ;
-Тони  ако разбере за тях  ще се посърди , после  ще си даде сметка ,че тя нищо не му е обещавала . Ако  стане мазалото с Банков , не виждам той как ще реагира , сигурно и в двата случая също ще замине на специализация ;
-Мазови вече няма да са проблемни , а ще кудкудякат около  бебето  и ще стават досадни .
През цялото време по коридорите Магда и Ненева ще пускат локаторите , Йоско ще забърсва  коридорите и ще помага с каквото може .
И на края - показаха защо задлъжняват държавните болници - в частните не  приемат  евтините /по каса/ и рискови пациенти , те да си правят кални  бани , за да свикват със земята .

Мммм, чудно....едит - Тони ще се сърдк на брат си, и не малко. Ааа, надявам се да не ходи в чужбина на специализация, а да специализира при Мишева, която да остане в болницата. Много я харесвам

И аз не мисля, че е нужно да се показва на 100% реалния живот, в никой филм/сериал не го показват. Просто няма да е интетесно за масовата публика. Не ми пречи, че някои неща нямат общо с реалността.

# 351
Нереалното в цялата работа на Захариеви е отглеждането на детето им. Кой им го гледа? А сега и второ...Ами не става така в реалността - трудно се носят две дини под една мишница - лекарка с оперативна практика и бебета, пък и чак началник на отделение. Захариевият Пешко порасна за нула време, а бебето на Мазови го износваха цели два сезона...времето нещо не ми се връзва в сериала. Тая жена Галя как пък не се завъртя вкъщи...А сега и ПР-ката на Калин. И тя не си гледа детето, а така като гледам и бабите са на работа - едната ортопед, другата човешки ресурси. Как стават тия работи?

П.С. То бива феминизъм (жените да работят до откат и да имат страхотни кариери), обаче все пак и децата някой трябва да гледа, особено като са мънички...

Отдавна ви чета и се включвам и аз. Много съм съгласна за децата. Сценаристите не са го измисли добре, не става ясно кой ги гледа. Имаше една сцена с детегледачка при Калин и Наталия, то ми дойде в повече всички да са такиви кариеристи, бебе на 4, 5 месеца хоп на детегледачка. Сега като Калин се върна в болницата, Наталия да се кротне и да се отдаде на майчинството и да го остави да се чувства полезен.
За Мозови, любими са ми, дано бебчето си остане при тях, че ако пак стане нещо с тази сюжетна линия ще стане по-зле от индийски сериал.
Триото изобщо не ве впечатлява, Вергов е класи на 3-мата взети заедно като игра. Дано се завърне.
За Захариев какво да кажа, излезе най-големия плейбой в целия сериал. Жена му леко му смазва самочувствието с по-мъжкото си поведение и той се огледа за следващата "Лолитка ", която да покровителства и да го боготвори. Образът му се срива, остави силната Виолета, заради наивнатаа Галя, но тя порасна и чувствата му охладняха. Не е мъжко, коцкар си го представят и това е.
Много харесвам Кръстева, жалко, че помага на всички около нея, без да има личен живот.
За Тасев и Ина съм сигурна, че тя няма да напусне мъжа си, дано да греша. 
В следващия сезон очаквам Тасев и Мишева като двойка и Войнова и Врабчев.

# 352
Ако има сюжетна линия с дете, ще го има и по-често!

А защо трябва само майките да се застоят в къщи и да си гледат децата? Интересно разсъждение!

# 353

А защо трябва само майките да се застоят в къщи и да си гледат децата? Интересно разсъждение!

Притеснявах се да го напиша, за да не ме нападнат, но съм съгласна!
Освен това Наталия се върна на работа, защото Калин не може да работи, а им трябваха пари. Това стана ясно в началото.

# 354
Donna Paulsen, защо притеснение? Съвсем нормално разсъждение и не става въпрос за феминизъм!
То вярно, че обществото ни е с няколко десетки години назад по отношение на някои неща, но и правителствата не стимулират промени! Например, възможността таткото да работи един ден по-малко и да гледа детето тогава, а не да са винаги на градина или при баби!

# 355
Никога не съм била фен на тезата, че само жените едва ли не трябва да гледат детето, не мисля че е лошо жена да иска да се развива, използва потенциала си в дадена сфера и да се чувства пълноценна личност, и в същото време да бъде майка.

# 356

Не трябва, просто в случая с Калин и Наталия, Калин се чувства полезен, ако работи, иначе тотално ще се депресира, жена му да го издържа, а той в инвалидната количка да дундурка бебе.

# 357
Като е в инвалидна количка не може да се грижи за детето (частично)? И жена му не може да осигурява парите?

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 14:03 от Kalinka

# 358
  • Бургас
Изневерите се приемат толкова лесно и бързо, защото има истинска любов и не е просто един секс/реално двойките не си изневеряват, защото любовта и при двете двойки просто я няма/.
 И при Ина, виждаме мъжът как я унижава и се държи студено с нея, реално той я има за красива вещ и после тя си намира любовта и нежността при Тасев и сме съпричастни. Същото беше при Стилянова. Виолета беше всичко друго, ама не и сродна душа и любов на Захариев....Мен ако питате тя му беше любовница.....единият секс там.

Не се кефим на Варианта Захариев- Войнова, защото всички почти сме убедени, че тя му е дъщеря, а и съпръгата му е бременна.

Това са нормални неща, идват от нашата ценностна система и се поставяме на тяхно място, за това и реагираме на отношенията им така.

# 359

Страдам, истински страдам за Триото.Sparkling Heart Изхвърлиха ги най-безсрамно, и както каза някой гледам с отвращение. Не е ясно до кога. И не ми се пише.

И аз така! 
Даже снощния епизод го пропуснах.

Общи условия

Активация на акаунт