Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 694
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
Не искам Банков да се връща само и само за да бъде отхвърлен от Зорница, да, направи сумати и магарии, но не искам страдащи хора и излишна драма, сегашната ми е достатъчна. Те веднъж вече се разделиха на летището, кому е нужно втори път да ги разделят. Ако ще ги събират Зорница и Марио, да ги събират и да казват най-после на Тони докато все още той не е разбрал сам или от някой друг.

Аз вчера за момент си помислих, че Албена ще целуне Петър, направо настръхнах от самата мисъл, бррр.

# 331
DeltaAzimut, живота на лекаря не е по-различен от живота на другите хора. Работа като работа. Дежурства, нощни, извънредни повиквания.Свиква се и семействата свикват със спецификата на работата им. Не се развеждат повече от другите хора, но много често особено хирурзи си отиват внезапно и в по-ранна възраст. Ясно защо. Отгледали са ме лекари и съпругът ми е лекар. Свиква се с всичко и не се оплаквам.

# 332
Така е ,Майче ама сценарият до момента как се движи:направят ама  пълен батак заплетат го като индианска плитка и накрая го разплетат.Както стана в случая с Ваня,та не смятам ,че им стига драмата на Марио с брат му,ще доведат и Банков,та съвсем да се заплетат нещата и евентуално в последният епизод ще разплетат плетката Grinning

# 333
DeltaAzimut, живота на лекаря не е по-различен от живота на другите хора. Работа като работа. Дежурства, нощни, извънредни повиквания.Свиква се и семействата свикват със спецификата на работата им. Не се развеждат повече от другите хора, но много често особено хирурзи си отиват внезапно и в по-ранна възраст. Ясно защо. Отгледали са ме лекари и съпругът ми е лекар. Свиква се с всичко и не се оплаквам.

Аз говоря за хирурзи в тежки отделения и болници. Не за другите лекари. Хирурзите са друга категория хора и самите те се имат за по-висши от колегите си. Живяла съм с хирург и никак не е лесно, особено докато не стана началник. Началниците обикновено не дават дежурства, но се разправят с цял куп други простотии. Познавам много хирурзи, пият много и моралът по отношение на изневерите не им е най-висша ценност.  Е, аз не издържах.

П.С. Има и изключения, но не са много.

# 334
От няколко дни пиша, че ме е гнус от историята Албена-Захариев. Даже и да не беше негова дъщеря пак е гнусно. Какво му става на това момиче? Хайде той е виден коцкар, но тя? Вчера дошла и сваля дядо си. Сценаристите са извратеняци.

Страдам, истински страдам за Триото.Sparkling Heart Изхвърлиха ги най-безсрамно, и както каза някой гледам с отвращение. Не е ясно до кога. И не ми се пише.

И аз не разбирам лакъв е смисъла от флирта между Захариев и Албена....адски безсмислено. Изведнъж Галя ми се стори много подходяща за мъжа си. Албена какво му хареса на тоя нееееезнам! 

Без триото ми е адски скучно. Гледам основно заради тях. И другите истории следя, но ей така - някои драми ми писнаха, а други изобщо не ме вълнуват.

# 335
  • Майна Сити
Мен пък триото ме дразни.  Дано не ги дават често.😁

Олеее, Слава Богу че не съм единствената, която изобщо не ги харесва! От толкова въздишки и възхищения, се почувствах като извънземно и не смеех да кажа нищо, за да не ме анатемосат в темата  Laughing Прекалено блудкави са ми, както миналият сезон с Огнянова и Банков. Добре че в Нова Плей имаше превъртане  Grinning

# 336

Олеее, Слава Богу че не съм единствената, която изобщо не ги харесва! От толкова въздишки и възхищения, се почувствах като извънземно и не смеех да кажа нищо, за да не ме анатемосат в темата  Laughing Прекалено блудкави са ми, както миналият сезон с Огнянова и Банков. Добре че в Нова Плей имаше превъртане  Grinning
И аз не съм голям фен на тази сюжетна линия.

# 337

За Банков или добро или нищо.😉😂😂😂

# 338
Харесвах "триото" в началото, но вече не ми е интересно, а и ми е кофти да гледам Зорница да тича след поредния мъж и да се унижава отново, създава грешен и
Кофти образ на жена, трябваше да се махне и да се осъзнае Simple Smile

# 339
Пропуснах епизода от четвъртък- в промото даваха как Зорница подписва молбато за напускане- какво стана последно по този въпрос?

# 340
Пропуснах епизода от четвъртък- в промото даваха как Зорница подписва молбато за напускане- какво стана последно по този въпрос?

Евгения я разубеди. Преди това ги наблюдаваше с Марио (сдърпаха се) и май се усети какво става между тях

# 341
Жени я разубеди и каза нещо от сорта, че чувства се лекуват с още чувства.

# 342
Марио имаше толкова хубав образ на мъж на място. Беше ми удоволствие да го гледам, защото наистина познавам такива мъже и са голяма рядкост. Толкова внимателен, грижовен, но в същото време твърд. А сега?! Мъчно ми е за Тони с този поглед, а и още я харесва, но трябва да спре да я преследва. Същата работа като на Зорница- кофти животински закон е, но хората бягат, когато ги преследват настъпателно...лично са ме отрязвали с това оправдание 😂😁✌. Марио много силно преживява влюбването на Тони, вместо да работи в посока да му помогне да надживее Зорница и тогава да действа.

# 343
https://nova.bg/accents/view/2018/04/28/214347/%D0%B2-%D0%BA%D0% … 0%B2%D0%BE%D1%82/

Статия в сайта на Нова за сериала с лек анонс какво ще се случва скоро

# 344
Благодаря. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт