Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 696
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
Важното е как си използвал времето с децата си, колко е пълноценно то, а не  количествено измерено. Има родители, които са часово дълго с децата си, но реално не са - забили нос в телефона или дали на децата си телефон/таблет и други, които може да са и 3 часа с децата си, но се занимават активно с тях и времето им е пълноценно.

Мда, особено ако си направил две операции през деня и си писал купища бумаги за здравната каса и си разрешил цял куп проблеми в отделението, на което си началник - като се прибереш вкъщи и си царица на свободното време и занимаването с детето ти. Направо хвърчиш и си като робот, евала! Къде ги тези суперчовеци, да ми споделят малко от силата си...

Не познавам нито една оперативна хируржка (за каквато и специалност да се сетите), която да има свестен семеен живот. Нито една! Хирургията е тежка специалност и да, АГ-специалистите са хирургоиди, но все пак...натоварването е жестоко. А и нощните смени...

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 09:10 от DeltaAzimut

# 316
  • София
Голяма мъка с Нова плей, но успях да изгледам серията.

Още веднъж Браво на Мариана Бонева. За мен тя, заедно с Й. Буковска пресъздадоха най-добре ролите си в този сериал. Дано някой е забелязал това момиче и да и се даде шанс за повече участия и в други продукции. За съжаление от екипа не направиха нищо, за да "рекламират" актрисата. Нямаше снимки, интервюта .., а за мен тя си ги заслужи напълно.

Петър и Албена - пълна мерзост. Не знам още колко низко ще паднат сценаристите. Не ми се коментира.

Вчера разговор с една приятелка, също фен на сериала, ме накара да се замисля за това, как с лека ръка приемаме изневярата на съпруга, която не показва никакво намерение да каже или напусне мъжа си, но сме готови да разкъсаме един мъж, който не може с лека ръка да нарани брат си, когото е отгледал като дете и за чийто живот се е борил с години.
Въобще моралните и човешки взаимоотношения в този сериал не са на почит. Всичко се свежда до скандалното и сеира. Жалко, а така добре тръгна сезона.

# 317
Вчера разговор с една приятелка, също фен на сериала, ме накара да се замисля за това, как с лека ръка приемаме изневярата на съпруга, която не показва никакво намерение да каже или напусне мъжа си, но сме готови да разкъсаме един мъж, който не може с лека ръка да нарани брат си, когото е отгледал като дете и за чийто живот се е борил с години.
Въобще моралните и човешки взаимоотношения в този сериал не са на почит. Всичко се свежда до скандалното и сеира. Жалко, а така добре тръгна сезона.

Да, права си. Към Ина се показва харесване и одобрение, а Марио е замерван с камъни.

Мириел, не гледам Скъпи наследници. Какви роднински връзки са показани там?

# 318
Както се спомена по-напред - снимането на бебета и малки деца е трудно занимание, а и скъпо предполагам  - изисква повече време, заснемане на допълнителни сцени, отделно хора, които да се грижат за децата по време на снимките и т.н.
За това и не ги дават често, на мен лично не ми пречи това. Достатъчно ми е от време на време по една сцена като тази на Калин онези дни Simple Smile

# 319
Аз затова вече няколко пъти казах, че ми е мъчно за Фотев - с нищо не е заслужил това, нито е станал по-студен от вчера. Ина го е обичала такъв, сега изведнъж се сеща, че нещо я убива, но не прави нищо освен да се забавлява с младия доктор.

Относно Марио - на мен ми е мъчно за самия него. Защото се вижда колко много копнее за тази любов и как се разкъсва от угризения.

# 320
Както се спомена по-напред - снимането на бебета и малки деца е трудно занимание, а и скъпо предполагам  - изисква повече време, заснемане на допълнителни сцени, отделно хора, които да се грижат за децата по време на снимките и т.н.
За това и не ги дават често, на мен лично не ми пречи това. Достатъчно ми е от време на време по една сцена като тази на Калин онези дни Simple Smile

А на мен не ми е...все пак, името на филма е "Откраднат живот". Защо не наблегнат на реалността? Да покажат живота на хирурзите, на лекарите и медицинските сестри в болницата, но този, истинският, реалният...Да видим как наистина професията краде от техния собствен живот. Да видим нощните смени, да видим как си гледат децата, как половинките им ги изоставят, защото са прекалено изморени или отдадени на професията, как не могат дъх да си поемат, защото пейждъра ги вика за спешен случай. Да видим тези неща, а не някакви измислени триъгълници и то в болницата, в която работят! Да видим как лекарите - мъже, нон стоп изневеряват на съпругите си с медицински сестри, по простата причина, че и едните и другите почти не се прибират вкъщи. Това е реалността. Тя е загатната в образа на Захариев, но някак под сурдинка, защото хората не могат да влезнат в кожата на медицинските специалисти поради факта, че ежедневието им е направо брутално - толкова мъка има на този свят и само хората, които я виждат всеки Божи ден знаят това!

# 321
Голяма мъка с Нова плей, но успях да изгледам серията.
регистрирай се в torrent . alein и си го дърпай оттам. Качват ги почти веднага след нова плей.

# 322
За това са бавачките, Калин като тръгна на работа дадоха момичето, а на Галя често сме чували като са на работа именно някоя жена да го гледа вечер.
Във втори сезон имаше бавачка Виолета я беше издебнала когато не е до бебето и го беше отвлякла за да изнудва Галя и Петър да не я предадат на полицията за търговията с бебета .

# 323
Аз си признавам най-чистосърдечно,пристрастна съм към връзката на Ина и Боби BlushПо принцип съм против такива връзки,но е факт ,че в реала доста често се срещат.

"Моят" човек смятам,че ще се появи за съспенс и Зорница трябва да избере Марио.Поне според повечето от вас,това е мъжът за брак,другият е за други работи Simple Smile

Изобщо не ми се гледа тази линия болна майка-извращения с бащата !Как само го измислиха !!

# 324
В промото пък майката на Албена  припадна в асансьора /който пътува  20 мин. за един етаж/ и писмото падна на пода . Във вторник ще хукнат да я спасяват и  бог знае кой ще намери писмото , вероятно най-неподходящия  Mr. Green Twisted Evil .
Дано до тогава Албена да не се е възхитила  прекалено  интимно на Захариев . Много ми е гнусно как на няколко пъти си подава муцуната за целувка... smile3534
И аз не виждам смисъл да  работят по образа на Марио толкова дълго , да  му се възхищаваме и т.н. , а накрая да дойдат другите сценаристи и да  захвърлят всичко  newsm78

# 325
  • Разпиляна във въображението
В Скъпи наследници спаха двама първи братовчеди. Майката криеше произхода на дъщерята, предупреждаваше и двамата, но нещата се случиха. После се разкри истината.

Вчера на външната сцена с Петър и Войнова се видя смешната болничка. Напуши ме страхотен смях.

Докато не покажат или не кажат нещо просто приемаме, че героите се грижат добре за децата си. За западните сериали може да съм го чела, но може и тук да е същото към децата актьори - допустими часове на присъствие на снимки. Може да е свързано и с куп разрешителни.

# 326
Ситуацията с Мазови се разви предвидимо. Мотаха се два сезона и най-накрая решиха, как да приключат сагата. Аз отдавна писах, че мама Гочева ще се намеси, защото тези двамата бъдещи родители през цялото време се мотаха и не знаеха, къде се намират.Трябваше някой да се намеси, че те за нищо не стават. Но очаквано случайността им помогна.
И на мен ми стана малко криво за Ваня болна е, но все пак се е съгласила срещу пари да стане сурогатна майка. Това не е лесно решение и трябва да се предвидят и приемат всички  негативни обстоятелства, така че бързо ми мина.

От няколко дни пиша, че ме е гнус от историята Албена-Захариев. Даже и да не беше негова дъщеря пак е гнусно. Какво му става на това момиче? Хайде той е виден коцкар, но тя? Вчера дошла и сваля дядо си. Сценаристите са извратеняци.

Ина-Тасев, няма да я бъде тази и по-добре, че ме дразни това дърво Тасев. Много зле изиграно от негова страна + объркаността е скоковете в образа на Ина. Ако беше на негово място друг АКТьОР,  можеше да се получи интересно. Не ми се пише и не ми е интересна тази история. 

Страдам, истински страдам за Триото.Sparkling Heart Изхвърлиха ги най-безсрамно, и както каза някой гледам с отвращение. Не е ясно до кога. И не ми се пише.

# 327
Мен пък триото ме дразни.  Дано не ги дават често.😁

# 328
А аз пък до сега гледах този сезон само заради триото .
Като престанаха да ги дават , всичко  стана по-постно , както в предишните сезони , които си бяха мъка /с леки изключения/ .

# 329
И на мен сюжетната линия с триото не ми е интересна, предпочитам да им дават по-малко ефирно време Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт