Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 703
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
То вече май всичко може да се очаква от тези сценаристи.Може би аз нещо не вдявам и ако накрая Зорница остане с Банков ще си призная,че нищо не разбирам.Цял сезон да градят образ на Марио,колко по-свестен е от Банков и накрая да ги разделят със Зорница и да я съберат с Банков ще ми дойде като голям шок.Аз много силно се надявам,ако той се появи да е за малко,колкото да всее смут,но и да се разбере,че вече няма място за него в сърцето и.И да стане ясно,че Марио е не просто заместител,а чаканият мъж в живота и.Но мечти,дали ще стане така не се знае....

# 301
  • Варна
Тогава не следях линията и не я помня тая Мая
Беше мед. сестрата на Захариев тази Мая, дето му въртеше и чудни свирки зад паравана в кабинета. Бързо я уволниха, че взе нещо да го изнудва и заплашва. Ама актрисата, която играеше тази Мая, е Диянчето Димитрова, а сега е малко заета, та ще е трудничко да върнат героинята във филма...

# 302
За бързичко да коментирам, че утре ме чака тежък ден.
Мазови, както си и предполагах - "богът от машината" се "спусна" и разреши набързо една безизходна ситуация.
За отношенията на  Захариев и Войнова са отговорни тотално изтрещялите сценаристи. Същите, които с лека ръка съсипват всичко градено до момента .. Чудя се това за Банков сигурно ли е, или са само догадки на базата на някакви съмнителни снимки из фейсбук? Ако са решили да го връщат, защо им трябваше да вкарват Ковачеви в тази сюжетна линия? Вече започвам много да им се дразня на глупостите! Оплескат ли така нещата, и аз, както казва Ели, ще гледам с отвращение. Със същото, с което гледах четвърти сезон!

# 303
Добавям се и аз към гледащите с отвращение,ако няма някакъв щастлив край на истотията с Марио и Зорница, и за самия Тони също.Нека измислят някакво щастие и за него.И да не е в последната минута на 52 ри епизод по възможност.

# 304
  • Там,където се събуждам щастлива.
Сигурно Мишева ще осигури висок стол, на който може да се седи по време на операция.

Според мен няма снимки от по-близки отношения между Марио и Зорница, за да не се издава какво ще стане. Някои от тези снимки са правени най-късно около времето, когато са снимали епизода от другия вторник (дрехите на Ина Фотева от снимки и промо са еднакви!)

Защо има такава сигурност, че Банков ще се върне? Някъде линк ли е имало?

И как се казва актрисата, която изигра болната от рак жена?

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 02:34 от Kalinka

# 305
Тази вечер се загледах малко в сериала, не го бях гледала отдавна. Много ми харесват Ина и Борис, те са ми любимата двойка. Мислех си, че този сезон няма да е толкова интересен в сравнение с миналия, но развитието им като двойка ми задълбочи интереса

# 306
Значи правилно се усетих за Захариев и новата му дъщеря.....кофти, особено както му налита, гадничка работа. Ще стане някакъв батак там със сигурност.

Малко плоско ми се разрепи сюжетната линия с бебето на Мазови, ама поне се разреши.

Имам някакво усещане, че в този сезон, Генадиев  няма да проходи, ще оперира, но няма да проходи.

Гинеколожката само не разбрах, май и в реалният живот е бременна, това моят мъж ми го каза, че не е само за филма?
Прохожда Марта Вачкова е качила в страницата си сцени зад кадър  в които вече е с бастун .

# 307
  • Разпиляна във въображението
Не мога да разбера Петър и това е. Има млада красива жена. Тя го обича, живеят истински заедно. Прости глупостите му, върза му се на приказките за брак, на път е да роди второ дете от него. Отделно го предизвиква да бъде по-силен мъж, по-отговорен ръководител и човек на когото да разчитат колегите му. В замяна на това иска три неща, които той явно не желае да й даде - бракът, който сам предложи, второ дете - за което е несигурен, зав.отделение, което сама си издейства. Сега се гърчи от желание да съгреши с дъщерята на бившата си приятелка, а тя пък само с думи не му казва вземи ме. Пошла история.Сценаристите са решили да заемат на заем връзка с роднина от Скъпи наследници. Дано тук да не се стигне до консумация на желанието.
И така - заемам страната на Галя. Добре си го реже.

# 308
Нереалното в цялата работа на Захариеви е отглеждането на детето им. Кой им го гледа? А сега и второ...Ами не става така в реалността - трудно се носят две дини под една мишница - лекарка с оперативна практика и бебета, пък и чак началник на отделение. Захариевият Пешко порасна за нула време, а бебето на Мазови го износваха цели два сезона...времето нещо не ми се връзва в сериала. Тая жена Галя как пък не се завъртя вкъщи...А сега и ПР-ката на Калин. И тя не си гледа детето, а така като гледам и бабите са на работа - едната ортопед, другата човешки ресурси. Как стават тия работи?

П.С. То бива феминизъм (жените да работят до откат и да имат страхотни кариери), обаче все пак и децата някой трябва да гледа, особено като са мънички...

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 08:33 от DeltaAzimut

# 309
Петър е един суетен мъж и като такъв очаква жена му да му се възхищава и да благоговее пред него. Галя вместо това му показва слабостите и той вместо да се опита да ги преодолее, прави по-лесното - озлобява се срещу жена си.
Иска ми се по-скоро да се разбере за Войнова, защото ми е много неприятно да ги гледам тия полусвалки между двамата.

Детето на Галя ходи градина, тя или Петър го взимат, очевидно след това са си с него, стандартна ситуация на работещи родители. Наталия работи 4часа в болницата, както и Калин. Тогава го гледа детегледачка. Бебетата и децата не могат да се натоварват с твърде много снимачно време.

От снощния епизод най-много ме развълнуваха Ваня и майка й. Стана ми мъчно за Ваня. В крайна сметка тя е просто една психиатрично болна жена, която има нужда от помощ, а никой не помисли за нея в нито един момент.

# 310
  • Разпиляна във въображението
Детето е достатъчно голямо да ходи на ясла/градина. Беше споменато предходната серия, че Петър е трябвало да го вземе. Това за съвместяването не е вярно. Докато може да работи и да е безопасно и за двамата - защо не? После си излиза в майчинство.

# 311
Осврн това Наталия беше принудена да се върне, защото нямат пари и няма как да се издържат, тя си го каза в началото. Не го направи от желание за кариерно развитие.

# 312
За това са бавачките, Калин като тръгна на работа дадоха момичето, а на Галя често сме чували като са на работа именно някоя жена да го гледа вечер.

# 313
Скрит текст:
Петър е един суетен мъж и като такъв очаква жена му да му се възхищава и да благоговее пред него. Галя вместо това му показва слабостите и той вместо да се опита да ги преодолее, прави по-лесното - озлобява се срещу жена си.
Иска ми се по-скоро да се разбере за Войнова, защото ми е много неприятно да ги гледам тия полусвалки между двамата.

Детето на Галя ходи градина, тя или Петър го взимат, очевидно след това са си с него, стандартна ситуация на работещи родители. Наталия работи 4часа в болницата, както и Калин. Тогава го гледа детегледачка. Бебетата и децата не могат да се натоварват с твърде много снимачно време.

Скрит текст:
От снощния епизод най-много ме развълнуваха Ваня и майка й. Стана ми мъчно за Ваня. В крайна сметка тя е просто една психиатрично болна жена, която има нужда от помощ, а никой не помисли за нея в нито един момент.

Да, децата нямат значение за сценаристите, освен ако не са свързани със скандална история на сурогатство, примерно. А иначе тези майки, показвани в сериала, не са най-добрия пример за подражание...сценаристите са далеч от реалността, то е ясно. Или пък нарочно се прави (световна политика) - реклама на това как човек да роди дете и да го захвърли други да го отглеждат (въртим икономиката - плащаме на хора да ни гледат децата, важното е да се разменят едни пари и всичко е на шест).

# 314
Важното е как си използвал времето с децата си, колко е пълноценно то, а не  количествено измерено. Има родители, които са часово дълго с децата си, но реално не са - забили нос в телефона или дали на децата си телефон/таблет и други, които може да са и 3 часа с децата си, но се занимават активно с тях и времето им е пълноценно.

Общи условия

Активация на акаунт