Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 725
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ваня подписа документи за отказ от детето. Официално то има само един родител и това е Мазов.

# 286
  • Ню Йорк
Прекалено брутална ли ще бъда ако допусна вероятността Захариев да преспи с Албена (знаем че си пада по младички) и накрая да разбере че му е дъщеря? Как ли ще се гледат после  Mr. Green

Това вече си е гадно  Naughty

# 287
И аз съм със същото предположение за Захариев. То просто си се набива на очи.

# 288
  • София
Тъкмо се прибирам, но против всички правила за движение по пътищата ви четях по светофарите Simple Smile
Такаааа, отърваха се от Ванчето, казвате. Пу, не познах, че първо Галя и  Захариев ще се оправят с Войнова. Но съм доволна. Жалко само за актриста, която играе Ваня, уникална, това момиче нямаше слаб момент, пресъздаде перфектно ролята си.

Ще гледам в 23:00 като го качат, но разбирам, че епизода е бил добър. Бях решила да не си тровя нервите и да не гледам, ако бяхте писали, че пак е било скука.

# 289
Пешко го направиха бик за разплод сега нищо чудно да се появи още някое незаконно дете от предишните му похождения !

# 290
  • Бургас
Значи правилно се усетих за Захариев и новата му дъщеря.....кофти, особено както му налита, гадничка работа. Ще стане някакъв батак там със сигурност.

Малко плоско ми се разрепи сюжетната линия с бебето на Мазови, ама поне се разреши.

Имам някакво усещане, че в този сезон, Генадиев  няма да проходи, ще оперира, но няма да проходи.

Гинеколожката само не разбрах, май и в реалният живот е бременна, това моят мъж ми го каза, че не е само за филма?

# 291
  • София
Бременна е, да.
Много предвидимо при Захариев, нещо  пак ми се губи интереса.

# 292
Очаквам другата седмица сестра Мая да дойде с поредното дете на Захариев за ръка. Satisfied Grinning Joy

# 293
Ех накрая един епизод с повече действие. Така ми беше спаднал интереса последните дни, че нямах никакво желание да пиша, но не съм спирала да ви чета.
За Мазови много се радвам, честно казано не очаквах сагата толкова бързо да приключи. Странно ми беше, че Наталия и Калин трябваше да свършат тяхната работа, но бяха много сладки като екип.
Мишева благодарение на този уред с който ще може да оперира ще вдигне Калин на крака според мен.
Следващия епизод явно ще е за операцията на майката на Войнова. Интересно ми е кой ще прочетете първи писмото.
За Ина и Тасев очаквах някакви сътресения. Много се задържаха щастливи. Там те първа започват проблемите.
Триото ми липсват чудя се колко ли ще ги омажат преди идването на Банков. Тия съпоставки в поведението изобщо не са случайни. Тези епизоди са снимани началото на месеца, така че малко остана до неговата поява.
Като гледам последните клипове и снимки ми се струва, че ще има пак скок във времето. Някакси изглеждат много промени нещата. Но това си е мое предположение.

# 294
 DrunkНаздраве за Бар наздраве !
Май до края на сезона това ще ни остане .  
ТоМаЗо ще ги  появят в края   заедно с жълтия ...мъж , за да има драма 15 мин. и отворен финал за следващия сезон .
Все тая -  cheers !

# 295
  • София
Нова плей забива, а аз стигнах само до средата на серията.

Имам си аз теория за Банков и развръзката не е в полза на братята, за мое съжаление. Ще гледаме и ще видим. Пък знае ли се, до сега всичките ми предположения не се оказаха верни.

Наздраве, Ели.

# 296
Интересно ми е кой ще прочетете първи писмото.

Залагам на Жекова Simple Smile

# 297
  • Варна
Очаквам другата седмица сестра Мая да дойде с поредното дете на Захариев за ръка. Satisfied Grinning Joy
Трудна работа... Освен ако гримьорите не са факири, за да не я оприличим на Д-р Огнянова... Wink

# 298
Трудна работа... Освен ако гримьорите не са факири, за да не я оприличим на Д-р Огнянова... Wink
Няма невъзможни неща за нашите сценаристи Wink

# 299
Тогава не следях линията и не я помня тая Мая

Общи условия

Активация на акаунт