Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 651
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
  • тук, на мястото си
За интервюто на Вергов по БТВ ли говорите? Едвам го познах с тази руса брада.  Преди го харесвах много, но след участието в "Откраднат живот" тоя човек си мисли, че е повече от голяма работа.

# 481
На мен пък ми се стори много готин и свеж, бъзика се човека 😀 само да вземе да се обръсне, че принципно не харесвам мъже с бради, а той пък съвсем се загрозява.

# 482
Принципно не харесвам мъже с бради, но на Вергов му отива, много при това Sunglasses

# 483
Принципно не харесвам мъже с бради, но на Вергов му отива, много при това Sunglasses
Аз пък съм обратното на теб, но на Вергов според мен ще му е добре една идея по-малка брада от тази. Grinning

Последна редакция: нд, 29 апр 2018, 15:50 от yanitsa.s

# 484
Добре, само аз ли не можах да разбера Войнова целуна ли го Захариев и ако да, по устата или по бузата или някъде по средата? Те го дадоха в гръб и я прикриваше точно какво направи тя. Ще ми се тази линия да беше изчистена от цялото свалячество и адмирациите й към него да бяха чисто професионални и човешки. На тази Войнова й изграждат странен психопрофил - първите дни се потеше и припадаше от притеснение, а след две седмици вече сваля шефа.

# 485
До колкото видях го целуна по бузата, явно не са чак толкова извратени сценаристите чак до целувки и милувки да се стига предвид, че тя му е дъщеря или поне аз така се надявам разбира се да не се стигне до нещо повече, че брррр Grinning

# 486
До колкото видях го целуна по бузата, явно не са чак толкова извратени сценаристите чак до целувки и милувки да се стига предвид, че тя му е дъщеря или поне аз така се надявам разбира се да не се стигне до нещо повече, че брррр Grinning
Не го разбирам това момиче какви игрички играе, ама това което се опитва да прави със Захариев не ми харесва никак. Дано не се стига до някои крайни действия, че тук ще избръмчим всички и темата покрай нас.Joy

Последна редакция: нд, 29 апр 2018, 16:33 от yanitsa.s

# 487
Яница, тогава виното няма да ни помогне, ще трябва нещо твърдо за подобни сцени Joy

# 488
Яница, тогава виното няма да ни помогне, ще трябва нещо твърдо за подобни сцени Joy
На мен ще ми трябва нещо твърдо, за да замерям екрана по-скоро. Joy

# 489
Войнова е една объркана девойка, която се хвърли на врата на първия, който й показа добро отношение и вяра във възможностите й. При малко по-различни обстоятелства можеше да се хвърли на врата на Марио вместо на Петър, ама той пък е твърде ангажиран, за да й обърне внимание и да реши да си общува с нея.
Но като цяло умувам и не разбирам защо и с каква цел ни намекват не съвсем приятелски отношения между баща и дъщеря. Оставят лош привкус и освен да ни обръщат внимание, че не е добре да пазим такива тайни, щото може да стане беля, друго не успявам да измисля. Grinning

# 490
На мен ще ми трябва нещо твърдо, за да замерям екрана по-скоро. Joy

Абе, телевизорът да страда заради тъпата история Joy Скъпо ще ти излезе нов Joy

И както е казал народа - като се обичат младите, да се вземат, ние с каквото можем, ще помагаме отстрани JoyJoy

# 491
Ако се стигне до интимност между Албена и Захариев, а Зорница и Марио продължат с обтегнатите отношения, това ще съм аз Joy:

# 492
За мен лично не стои въпросът дали Зорница и Марио ще продължат с обтегнатите отношения, защото е ясно, че след епизод-два ще се сдобрят. По-скоро се чудя дали ще се обтегнат отново, когато малкият разбере малката им тайна.

# 493
И както е казал народа - като се обичат младите, да се вземат, ние с каквото можем, ще помагаме отстрани JoyJoy
Ох, той единия пък колко е млад...мани мани. Joy Аз на други млади бих помогнала да се вземат. Wink Само да спрат да се джавкат и да им дойде акъла в главата (на един определен индивид от мъжки пол особено Grinning).

Mosquita, за обтягане не знам, но за това, че ще се отдалечат първоначално съм сигурна. Трябва време страстите да се успокоят малко след като тайната се разбере и то особено ако Тони научи сам, като ги види например.

# 494
Но като цяло умувам и не разбирам защо и с каква цел ни намекват не съвсем приятелски отношения между баща и дъщеря. Оставят лош привкус и освен да ни обръщат внимание, че не е добре да пазим такива тайни, щото може да стане беля, друго не успявам да измисля. Grinning
Cигурно, защото това е предтекста майка й да разкрие тайната. Aко не беше забелязала увлечението на Aлбена, може би не би се решила.

Общи условия

Активация на акаунт