Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 601
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
rosita, шести сезон може да е фокусиран точно върху това - в опитите им да го спасят. Незнам дали това би ме радвало или не. Пак ще точат драми. Cry

# 556
Mosquita, той може да си страда заради дивотиите на брат си и без да си прецака черния дроб.....
Защо мислите, че сам ще си прецака черния дроб? Тони няма да тръгне пак да се напива, това го минахме вече. Просто докато страда заради брат си или таман като спре да страда, организмът ще започне да отхвърля черния дроб и ще стартираме с нова драма. Марио ще мисли отново приоритетно за брат си, ще търси начин да го спасява, ще гледа да не го тревожи допълнително и т.н.

# 557
Mosquita, той може да си страда заради дивотиите на брат си и без да си прецака черния дроб.....
Защо мислите, че сам ще си прецака черния дроб? Тони няма да тръгне пак да се напива, това го минахме вече. Просто докато страда заради брат си или таман като спре да страда, организмът ще започне да отхвърля черния дроб и ще стартираме с нова драма. Марио ще мисли отново приоритетно за брат си, ще търси начин да го спасява, ще гледа да не го тревожи допълнително и т.н.

Добре де, не се изразих правилно - да МУ се прецака. Пак е тъпо Sad

# 558
Ей, какво им стана на тези мъже, не знам,, не останаха хетеро!. Жените ли свършиха, к'во ли?

Според мен само Марио помни за черния дроб на Тони и прави драми със Зорница Simple Smile
Сценаристите нямат много време, а и ако не правят следващ сезон съвсем не вярвам да захванат тази тема.  
Хехехе, като ви чета как страдате, представям си един светъл ден нашите родни светила на театъра и киното решат да се определят публично. Ще има умрели фенки, на един определено ще са към към десет хиляди с инфаркт и инсулти 😂😂😂😂😂

И, за да не съм Оффффф топик: Надявам се Фотев да преспи със Стаменова преди да разбере за Цепеница и Пънчо😁

# 559
rosita, шести сезон може да е фокусиран точно върху това - в опитите им да го спасят. Незнам дали това би ме радвало или не. Пак ще точат драми. Cry
А аз се надявам на следното: Марио и Зорница да останат заедно и черният дроб на Тони да го засегнат в 6ти сезон евентуално. И от там Зорница да бъде опора на Марио и да го подкрепя в тия трудности с брат му. Ще ми е хубаво да гледам такива взаимоотношения между тях, като при една нормална двойка. Обаче, ако Марио затъне в проблема на брат си и започне да се отдалечава от нея ще си проличи колко силна е връзката им и дали ще оцелее.

# 560
  • Разпиляна във въображението
То понеже Фотев все за Стаменова мисли. Харесва му да изпитва жените - предложението към Галя и думите му Стаменова да се съблича. Все пак се интересува от Ина.

# 561
А аз се надявам на следното: Марио и Зорница да останат заедно и черният дроб на Тони да го засегнат в 6ти сезон евентуално. И от там Зорница да бъде опора на Марио и да го подкрепя в тия трудности с брат му. Ще ми е хубаво да гледам такива взаимоотношения между тях, като при една нормална двойка. Обаче, ако Марио затъне в проблема на брат си и започне да се отдалечава от нея ще си проличи колко силна е връзката им и дали ще оцелее.

Би било хубаво развитие на събитията - и най-вече - черния дроб ЕВЕНТУАЛНО. Най-хубаво ще е тримата щастливи и усмихнати, а Тони - специализиращ неврохирургия.

HumbleBumble, те много от тях затова не излизат на светломспоред мен - страх ги е, че ще им намалеят фенките и няма дсним ходят на постановките

# 562
Диана обикаля, Марта и компания и  те в кола. Накъде са се запътили тия хора?Grinning
Скрит текст:

# 563
Днес май имат снимки на открито:

Скрит текст:

Хехе, изпревари ме Simple Smile

# 564
Днес май имат снимки на открито:

Скрит текст:

Аааа Дона, засечка стана, четеш ми мислите. Joy
Кой ли вози Диана? Joy

# 565
Ако има начин да разберем къде точно са снимките.....майкоууууу

# 566
Аууу, нахиления Фотев е много сладък!

# 567
Ако има начин да разберем къде точно са снимките.....майкоууууу
Хахахах смятай, че сте ги налазили. Joy
Васил Бинев е много симпатичен тук. Blush

# 568
Ставам Шерлок Холмс точно за три минути и само по отржението в очилата разбирам къде са. Joy People Eyes

# 569
Ставам Шерлок Холмс точно за три минути и само по отржението в очилата разбирам къде са. Joy People Eyes

Айде, Шерлок, чакам локация и се изстрелвам с Батмобила Wink

Общи условия

Активация на акаунт