Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 596
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Промото за утре
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/942762?

Анонс за седмицата за момента не виждам.

Къде са ги повели всичките навън е мистерия за мен, но пък ще е хубаво да ги видим в обстановка, различна от болницата Simple Smile

# 571
То промото е същото от петък, нищо ново не виждам Sad

# 572
Цитат
HumbleBumble, те много от тях затова не излизат на светломспоред мен - страх ги е, че ще им намалеят фенките и няма дсним ходят на постановките
Разбира се 😂😎
Аз пък си мисля, че Фотев се интересува от Стаменова и там историята ще бъде доразвита. Амин!

# 573
Възможно е, Дона, аз не помня петъчното промо, но това е, което е излязло отделно и е качено. Толкоз за момента. Grinning

# 574
Ставам Шерлок Холмс точно за три минути и само по отржението в очилата разбирам къде са. Joy People Eyes

Айде, Шерлок, чакам локация и се изстрелвам с Батмобила Wink
Залагам за околията на НДК Grinning

# 575
Прави ми впечатление, че от снимките и клипчетата, които публикувате, а и от тези на Вачкова, липсва Триото. Отделно ги има, но когато има и други актьори тях ги няма. И Вачкова снима, интервюира  кой ли не, а тях никога. Дали е случайност?
На младежа с оскубаните вежди много му се кефи и изпада във възторг.

# 576
Залагам за околията на НДК Grinning

Мелани, к аз го забелязах по едно време - Диана само веднъж се повви в клип на Марта. Обяснението ми е, че триото явно снимат с другив екип. А и те с Жекова по принцип нямат общи кадри.

# 577
Ето най после анонса за седмицата. Ще има динамика тези епизоди.

Скрит текст:
Екшън, любов, откровения и битки ще бъдат в центъра на сюжета в новите епизоди на "Откраднат живот: Критична точка". Калин Генадиев ще бъде първият хирург със затруднено движение, който ще направи успешна операция с вертикализатор в МБАЛ "Св. Кирил". Поводът ще го отведе при водещия на "Здравей, България" – Виктор Николаев, а разговорът ще се превърне в откровение срещу Фотев. Бизнесменът няма да остане безразличен и ще предприеме стъпки, които ще променят бъдещето на болницата.

Междувременно отношенията на д-р Огнянова и д-р Марио Ковачев ще тръгнат в нова посока. Любовният триъгъник между чаровнатa лекарка и братята обаче ще бъде отново усложнен от недоразумение с Тони, който все още таи надежди.

"Откраднат живот" – каква е формулата на най-успешния български медицински сериал?
Дария Симеонова и Наум Шопов вдъхнаха кураж на състезатели в турнир по плуване
Тази седмица зрителите ще видят и звездата на българския автомобилен спорт – Димитър Илиев, който ще зареди с адреналин доцент Захариев и Албена. Необичайната "терапия" с високи скорости ще се опита да изкара анестезиоложката от най-дълбоките ѝ страхове. Дали тя ще приключи успешно, зрителите ще разберат в новите епизоди от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA. Кадри от снимките на предстоящите епизоди на хитовия български медицински сериал можете да видите в специалния репортаж на "Събуди се".

Лекарският екип ще се събере за една от най-добрите и дългоочаквани новини – изписването на бебето на д-р Хинова и доцент Мазов. Малко по-късно д-р Генадиев ще приеме пациент, чийто роднина ще се окаже важен човек от миналото на Ина Фотева.

Какви ще бъдат желанията на лекарите и какво ще предприеме Фотев? Кой е човекът, който ще пристигне в болницата и как ще повлияе на решенията на Ина? – зрителите ще видят в предстоящите епизоди на "Откраднат живот: Критична точка".

# 578
  • Разпиляна във въображението
Знаех си, че Тони още не я е преодолял. То си личеше де.

# 579
Малииииии, пак ще се наложи да се чудя как да защитавам Тони.... Joy Не му ли увря хубавата главица на момчето бе.....

Еми влюбен е, любов така лесно ли се преодолява?

# 580
И после ще ми обясняват, че Огнянова била твърде рязка и крайна с Тони, като го отряза. Малко му беше, мен ако питате. Аз тоя анонс го разбирам, като - Огнянова и Ковачев ще се разберат и сдобрят, няма да кажат на Тони и той пак ще почне да напира да излиза със Зорница. Аман.
Дона, любов може да се преодолява трудно, но си седиш кротко на задника, страдаш си тихо и не тормозиш някого, който ти е казал недвусмислено, че не иска да имате интимни отношения.

Залагам много пари на това, че Фотев ще реагира положително на откровенията на Калин и всички ще се уплашат, че ще го накаже/тормози, а той по модела със Стаменова, всъщност ще го поощри.

# 581
Охх, Тончо пак ще оплеска нещата! То и без това хич не им е розово...
да вземат да му казват вече, аман от недомлъвки!

Историята с Ина ми е интересна, аз принционо харесвам ретроспекции и ми е любопитно какво ще ни разкрият за нея.   

# 582
И после ще ми обясняват, че Огнянова била твърде рязка и крайна с Тони, като го отряза. Малко му беше, мен ако питате. Аз тоя анонс го разбирам, като - Огнянова и Ковачев ще се разберат и сдобрят, няма да кажат на Тони и той пак ще почне да напира да излиза със Зорница. Аман.
Дона, любов може да се преодолява трудно, но си седиш кротко на задника, страдаш си тихо и не тормозиш някого, който ти е казал недвусмислено, че не иска да имате интимни отношения.

Залагам много пари на това, че Фотев ще реагира положително на откровенията на Калин и всички ще се уплашат, че ще го накаже/тормози, а той по модела със Стаменова, всъщност ще го поощри.

Не всички страдат тихо и кротко. Някои се борят докрай да спечелят човека. И да, крайна беше.
Този път очаквам Тони да се изложи сериозно Sad

# 583
С вертикализатор е приемливо. Аз си мислех, че ще докарат някакво страховито съоръжение.

# 584
С вертикализатор е приемливо. Аз си мислех, че ще докарат някакво страховита съоръжение.

Мда, всичко само и само да спре гениалният хирург да се тръшка.....

Общи условия

Активация на акаунт