Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 035
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Е как с какво ще ядоса Калин Фотев - Фотев иска чрез Фотева да се спрат по-сложните операции като Уипъл и там другата гинекологична. Със сигурност хирурзите в болницата са възмутени и едва ли това е достояние само на Тасев. Така че, се очаква отпор от тяхна страна, а Калин какъвто си е цапнат, хич и няма да му мълчи. Ще го обвини в некомпетентност и какво ли още не. Аз обаче не мисля, че ще му се случи нещо лошо на Калин. Даже имам една революционна идея. Калин така и така не може да оперира много, независимо от джаджата, да вземе Фотев да го направи директор на болницата, от Пешко се видя, че не става нищо Grinning

# 616
  • Разпиляна във въображението
Тя уж каза, че Фотев я видял, поканил я в колата си, тя влязла и следва богат живот.

# 617
Е, много ясно, че са еднакви татуировките! Значи..... преди 10 години, когато Ина е заминала за София от “къде беше”, сестра ѝ е била приета да учи в Германия(тогава все още не е била меркантилна кучка, но трудния живот в чужбина я прави такава). И тогава, тъй като все още са били близки, силна връзка, блабла, в последната си вечер заедно са отишли при татуист и да си направили еднакви татуировки, които да им напомнят, че “те двете са едно цяло”. И “всеки път, когаъо докоснат татуировката си, да мислят една за друга”.

HumbleBumble, имам покана от Милошев, ама още не ми е свършил ангажимента в Холивуд и затова - в 6ти сезон се включвам Joy Joy Sunglasses

Иначе Тасев ще ги разпознае по.....по шевовете, които лично е правил, белезите от раните, които лично е промивал Wink Той не може да ги сбърка, ама ще се усети, чак след като преспи със сестрата и я види гола Wink
ами имаш талант повече от тия в сериала, как да ги нарека- самозвани сценаристи.

# 618
  • София
Фотева много неща каза, но кой от сценаристите да ги помни.
Интересно е на къде ще я насочи този близък човек. Може на Ина да и се наложи да измисли друг начин, за да излезе болницата на печалба, вместо да се спират скъпи и сложни операции/лечения.

# 619

Скрит текст:
Е, много ясно, че са еднакви татуировките! Значи..... преди 10 години, когато Ина е заминала за София от “къде беше”, сестра ѝ е била приета да учи в Германия(тогава все още не е била меркантилна кучка, но трудния живот в чужбина я прави такава). И тогава, тъй като все още са били близки, силна връзка, блабла, в последната си вечер заедно са отишли при татуист и да си направили еднакви татуировки, които да им напомнят, че “те двете са едно цяло”. И “всеки път, когаъо докоснат татуировката си, да мислят една за друга”.

HumbleBumble, имам покана от Милошев, ама още не ми е свършил ангажимента в Холивуд и затова - в 6ти сезон се включвам Joy Joy Sunglasses

Иначе Тасев ще ги разпознае по.....по шевовете, които лично е правил, белезите от раните, които лично е промивал Wink Той не може да ги сбърка, ама ще се усети, чак след като преспи със сестрата и я види гола Wink
ами имаш талант повече от тия в сериала, как да ги нарека- самозвани сценаристи.

Благодаря!

# 620
 newsm10 Донето не трябва да го оставят  дълго без  епизод , защото започва да твори  с турбо-скорост и сценаристите изглеждат жалки  newsm51
Аз май няма да дочакам  т.нар. финал на сезона /нещо вече се отегчавам/ и по-рано ще започна с " Отплата" .
Това с втората вълна  ухажване на Тони  вече ще е досадно , представят го като  някое дете , което не разбира  като му се каже - не !

# 621
Ели, стой бе, ще храним сценаристите до края Grinning
При втория прочит на анонса стигнах до извода, че недоразумението ще бъде, че Огнянова пак ще обърка братята Grinning Я ще отиде на среща, на която си мисли, че е с Марио, пък то ще е Тони, я нещо от рода. И после ще трябва да се обяснява защо хем не иска да е с него, хем е на срещата Joy Значи вече ми идва да ходя да помоля Врабчев да се разприказва и да се приключи с тая мъка. Тони не може да е чак толкова глупав, колкото се опитват да ни го представят.

# 622
Мелани, аз съм също доста неприятно изненадана от това за Тони. Очаквах вече да разбира, ако ще и по най-гадния начин и да започне да преживява катарзиса си, да се кара с брат си, че не му е казал и т.н. А така? Така само изглежда като по-голям глупак Sad
Единствено се надявам в промото да са ни спестили нещо и ситуацията да не е такава, каквато си я представяме.

Харесва ми това, което си написала за Калин. Мисля абсолютнл същото. Щеше ми се да ги видя с Наталия обединени, да се справят с проблема и т.н, а не това.
Честно казано не съм се съмнявала, че Тони няма да се откаже. Прекалено лесно щеше да е. И на мен не ми харесва как ще развият образа му. При такова недвусмислено отрязване от Зорница, аз ако бях на негово място щях да се откажа, но явно нещо ще се случи, ще го обърка и ще го подтикне към действия. Между другото много хора се възмущават и съдят Зорница как "преследвала" мъжете, което за мен не е така, защото при нея има защо да се бори за тях. При Тони обаче е съвсем друго и ми е интересно да видя реакциите спрямо действията му и дали така ще го осъдят както нея.

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 17:14 от yanitsa.s

# 623
Мен също ме изненадват тези обвинения, но явно виждаме нещата по различен начин. На мен например идеята, че жената трябва да стои пасивно като плячка и да чака да бъде взета чи е неприятна. Аз вярвам в това, което Зорница каза на Марио - човек трябва да се бори за щастието си. Независимо дали е мъж или жена.

# 624
Защо обвиняват Зорница да се чуди човек? Аз не харесвам атакуващи и преследващи жени. По мои разбирания, мъжът е този, който трябва да бъде активен.Жената дава знак дали е съгласна или не. В случая Зорница съвсем не е обсебваща и нахална.
И защо питам, никой не обвини Стилянова – нито колеги, нито публика, когато тя започна да загражда Пешко. Нищо че е на годените на дъщеря му (първата). Намеси се в семейство, независимо какви бяха отношенията там, разведе го, забременя за по-сигурно, осигури си трамплин за кариерата. Никой не си помисли да я обвинява, когато се прехвърли на Тасев. Хвана го в мъртва хватка и той не знаеше, къде се намира. Писна й и хайде пак при Пешко. Никой думичка не обели. А Зори  - „опасна“ жена и що помия се изля върху нея. Защо? Защото имала връзка със „свободен“ мъж и е нямала никакви користни цели, като Стилянова.

# 625
Така като чета, имам чувството, че образът на Тони може да стане “Наталия” и “Банков” взети заедно от миналата година - тоест, онзи персонаж, който се държи супер неадекватно и неразбираемо за зрителите и заради който нареждаме сценаристите епизод след епизод. Сега хейтът е по-малко, защото Тони почти не го показват.

За Зорница сте казали всичко, което мисля. Потребителите, който говорят така за нея, за няколко (не е масово) и за мен те просто не я харесват (тяхно право) и вече се чудят какво да си изсмучат от пръстите като отрицателно качество, за да покажат колко е “лоша”. Точно обвиненията, че преследва мъжете, са безпочвени.

# 626
И аз да се изкажа относно анонса за тази седмица:
Не знам за вас, но аз разбрах, че на пациента  близък роднина е някой познат на Ина, а не, че е неин роднина. Все пак ще е интересно да разберем повече за миналото й от някой друг, който ще повлияе чак на нейни решения, може би свързани с забраната на много от видовете операции за пестенето на пари.

Тони, миличкият, Дона права си, трябва да се подготвим, че ще го подхванат след този епизод, особено ако Марио и Зори пак се дърлят и разделят Grinning. Разбирам защо още таи надежда за нещо с нея - тя го отхвърли, но не знае, че има друг, от тук идва проблема, все още я смята за свободна и, че ако е напорист ще успее.

# 627
Melanie, не е така. Стилянова беше доста оплювана за Пешко, а после и за Боби.
Макар, че в аферата й с Петър той беше настоятелният✌ 
След това с Тасев я изкараха супер мъжемелачка, нахвърли му се като вълк на агне 😀😂

# 628
Във фейсбук 2-3 потребителки (едни и същи както винаги) отново кудкудякат срещу Зорница - обсебила била братята, повтаряла същия грешен поведенчески модел във връзките с мъжете (за втори път), надяват се за 6ти сезон да не се потвърди участието й и да се освежи сериалът с нови взаимоотношения за братята и смятат, че тя е излишна. Други пък продължават да натъртват колко мнооого искат Банков и чакат да се върне, за да внесе малко ред. Хахахаха ще умра! Joy Една потребителка като каза, че няма да се върне, другата й отговори, че лично щяла да я почерпи с шампанско като се върне той. Joy Даже искат и в нова връзка да го видят. Леле, жива да не бях, коя ще е тая дето ще му търпи магариите? Grinning Умирам да се смея с тях - като навити пружини са, повтарят едно и също и накрая Банков, ако не се върне ще им гледам сеира и ще се кефя. Joy

# 629
И аз да се изкажа относно анонса за тази седмица:
Не знам за вас, но аз разбрах, че на пациента  близък роднина е някой познат на Ина, а не, че е неин роднина. Все пак ще е интересно да разберем повече за миналото й от някой друг, който ще повлияе чак на нейни решения, може би свързани с забраната на много от видовете операции за пестенето на пари.

Тони, миличкият, Дона права си, трябва да се подготвим, че ще го подхванат след този епизод, особено ако Марио и Зори пак се дърлят и разделят Grinning. Разбирам защо още таи надежда за нещо с нея - тя го отхвърли, но не знае, че има друг, от тук идва проблема, все още я смята за свободна и, че ако е напорист ще успее.

Да беее, вярно, пациентътне е роднина на Фотева, ама кой да чете Joy
С теб много вино ще изпием тази седмица хахаха

Яница, и аз ги четох сега, но се сдържах да не им отговоря, а и мен те вече ме знаят и са ме заклеймили като “мразещата Вергов”(което не е вярно) Направо да идва Банков и да се взимат с братята - май така ще са най-щастливи Joy

Общи условия

Активация на акаунт