Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 033
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Какво значи, че отношенията между Марио и Зорница ще тръгнат в нова посока? Grinning
Всяка седмица в различна посока. Объркаха ни.
С тия нови посоки до никъде не стигат. Joy Видях миналия сезон докъде стигнаха с тях - до летището. Joy Пак ще има "искам те, ама не мога". Тони упорит излезе, много. Не му ли увря главата?
Значи таман глътка въздух ще им дадат, ще се сдобрят сигурно и пак ще стане мазалото.

Повече от 2 мин щастие не може! Ще вземе да предрусат от щастие героите и ние!
Нека бъде драма в нова посока!

# 601
Изглежда тази седмица ще е интересно при всички герои.

Надявам се новата посока ще е Марио след Зорница.
Нормално е Тони пак да опитва, все пак Огнянова отклони поканата за опера, но каза "Някой друг път". Така че, явно "другия път" за Тони е настъпил.

Да бе, но той нали се разсърди и каза “ако съм свободен”. Ама на влюбен човек бързо му минава сръднята....

# 602
Предлагам Марио да покани отново Огнянова на кино, тя да излезе, да се натъкне на Тони, който жално ѝ предлага да отиде с него на балет и тя да пусне един смс на Марио - засякох Тони, ще ти звънна по-късно Smiling Imp

Ааааааа, не мога!!!! Мислех, че ще настане драма след промото, а аз с глас се смея Grinning Grinning

Роднината на Ина ще е нейната сестра близначка, която е меркантилна ку*ка и тайно винаги е завиждала на сестра си за Иво Фотев. След драма, драма, драма и объркване от страна на Тасев, който, без да иска, ще преспи със сестрата, двете сеструни ще се разменят и Ина ще остане с Борис, а мнимата Ина с Иво Joy
агахахагхагзгахзхахахзхахахахахсхах
Защо не си в сценария екип, защоооо

# 603
  • София

Да бе, но той нали се разсърди и каза “ако съм свободен”. Ама на влюбен човек бързо му минава сръднята....

Е, колко да е сърдит?! Той нали си взе отпуска, за да не се вижда с никой. Така де, 5 епизода никакъв не се появи. Мислил е човека и е решил, че не си заслужава за единия Дон Карлос да си затваря вратите към Огнянова.

Дона, нещо за татуировката на Ина? Дано близначките да са си направили еднакви, че и Тасев и Фотев ще ги разпознаят.

# 604
Роднината на Ина ще е нейната сестра близначка, която е меркантилна ку*ка и тайно винаги е завиждала на сестра си за Иво Фотев. След драма, драма, драма и объркване от страна на Тасев, който, без да иска, ще преспи със сестрата, двете сеструни ще се разменят и Ина ще остане с Борис, а мнимата Ина с Иво Joy
Joy Joy

Eдинствения път, единственото изречение, в което Ина спомена баща си /говорейки с пациентката, на която подари часовника/ ме остави с чувството, че й е бил близък и тази фигура й липсва. Така че, HE залагам на него  Crazy

# 605
Е, много ясно, че са еднакви татуировките! Значи..... преди 10 години, когато Ина е заминала за София от “къде беше”, сестра ѝ е била приета да учи в Германия(тогава все още не е била меркантилна кучка, но трудния живот в чужбина я прави такава). И тогава, тъй като все още са били близки, силна връзка, блабла, в последната си вечер заедно са отишли при татуист и да си направили еднакви татуировки, които да им напомнят, че “те двете са едно цяло”. И “всеки път, когаъо докоснат татуировката си, да мислят една за друга”.

HumbleBumble, имам покана от Милошев, ама още не ми е свършил ангажимента в Холивуд и затова - в 6ти сезон се включвам Joy Joy Sunglasses

Иначе Тасев ще ги разпознае по.....по шевовете, които лично е правил, белезите от раните, които лично е промивал Wink Той не може да ги сбърка, ама ще се усети, чак след като преспи със сестрата и я види гола Wink

# 606
Е, много ясно, че са еднакви татуировките! Значи..... преди 10 години, когато Ина е заминала за София от “къде беше”, сестра ѝ е била приета да учи в Германия(тогава все още не е била меркантилна кучка, но трудния живот в чужбина я прави такава). И тогава, тъй като все още са били близки, силна връзка, блабла, в последната си вечер заедно са отишли при татуист и да си направили еднакви татуировки, които да им напомнят, че “те двете са едно цяло”. И “всеки път, когаъо докоснат татуировката си, да мислят една за друга”.
Пуснах сълза.

Къде е драмата, когато и двете получат каквото искат? Joy

# 607
Е, колко да е сърдит?! Той нали си взе отпуска, за да не се вижда с никой. Така де, 5 епизода никакъв не се появи. Мислил е човека и е решил, че не си заслужава за единия Дон Карлос да си затваря вратите към Огнянова

Ами като се замисля.....Дон Карлос, Огнянова.....абсолютно съм съгласна, че не си заслужава да се сърди за някакъв си Дон Карлос Joy А и в крайна сметка той беше на опера....е, вярно, с намусения си брат, ама няма пълно щастие Joy

ddimitrova01, е, чакай, това ще се точи през целия 6ти сезон Joy Те Мазови едно бебе колко го влачиха, ти искаш размяна на сестри да стане за два епизода Joy

# 608
Не ми харесва посоката в която са решили да развиват образа на Тони. Приемам да се затвори, да се оттегли и преживява несподелената си любов, а не да го превърнат в досаден преследвач. Никога не съм приемала тази „борба“ за любов. Каква ще е тази борба за човек, който ясно показва, че няма смисъл, че не го харесва?  През цялото време да бъде отблъскван, нараняван. И продължава да се "бори". Тони ми е симпатичен и не ми се иска да стига до това жалко положение. Марио да се стяга и да слага ред в тази ситуация. Така ми се иска. Но не е ясно  драматурзите, какво са намислили.

Москита мисля питаше, защо ме дразни Калин? Защото е решил, че само като хирург може да работи. Колко хора по различни причини започват да работят и да се занимават с нещо, което не им е по сърце, но се налага. Пренастройват живота си и на никой не тропат с крак или изискват. Колко ли хора, които са сполетяни от нещастието на Калин, не могат да постигнат и частица от това, което на него му осигуряват.Макар и трудно променят живота си, смиряват се. Не е лесно това е трагедия! А Калин дали се замисля, какво причинява на колегите си с всичко това? Чист егоизъм. Голям героизъм и в телевизията го канят „гениалният“ хирург. Такива неща си мисля.

# 609
Мелани, аз съм също доста неприятно изненадана от това за Тони. Очаквах вече да разбира, ако ще и по най-гадния начин и да започне да преживява катарзиса си, да се кара с брат си, че не му е казал и т.н. А така? Така само изглежда като по-голям глупак Sad
Единствено се надявам в промото да са ни спестили нещо и ситуацията да не е такава, каквато си я представяме.

Харесва ми това, което си написала за Калин. Мисля абсолютнл същото. Щеше ми се да ги видя с Наталия обединени, да се справят с проблема и т.н, а не това.

# 610
Мелани, разбрах раздразнението ти за Калин, благодаря ти, че ми обясни Simple Smile.
От една страна е така, но от друга - ако можеш да се бориш да бъдеш пълноценен лекар (не е въпросът дали се принизява една лекарска специалност от друга, а това, че той е хирург, той прави това, това му е специалността) и има начини да се справиш с това, въпреки че си се превърнал в инвалид, защо да не се опиташ?

Тони и мен ме учудва, но ще му дам шанс преди да видя какво ще се случи. Аз също не приемам подобна борба и я намирам за обидна за обекта на боренето. В крайна сметка трябва ли наистина Зорница да прекрати всякакви взаимоотношения с него, за да разбере, че няма да му се получи с нея?

# 611

ddimitrova01, е, чакай, това ще се точи през целия 6ти сезон Joy Те Мазови едно бебе колко го влачиха, ти искаш размяна на сестри да стане за два епизода Joy
Очакваме в сезон 7ми прозрението на Фотев за измамата след семейна кино вечер с "Капан за родители".

Винаги има алтернатива. Сценаристите са решили да вдигнат Калин във вертикализатор, за да оперира. Аз в личен план го виждам по друг начин (след претърпени подобни сътресения) - когато не можеш да правиш това, което обичаш, покажи на някого друг, научи го друг да го  прави и да го обича повече и от теб.  Но Калин не може да бъде учител, защото няма достатъчно тръпка и рискове в това, освен да оперира в друго не е щастлив. Аз също не го разбирам, просто такъв герой са му изградили. Grinning

# 612
Бих приела Калин да осъществява амбициите си  отново да е пълноценен хирург, но преди това да видим волята му за провеждане на пълноценна рехабилитация, напредък и след това благодарение на тези усилия и помощ от семейство и колеги да постигне и мечтата си.
А той седна в стола и всичко започна да му се поднася, а той мрънка.
Ако зависеше от мен бих пуснала цялото семейство да замине по живо по здраво за Канада и да са щастливи.
Имам достатъчно ХОРА за които се вълнувам и преживявам.HeartpulseGift Heart

# 613
  • София
Борбата на Калин да се върне в операционната е част от това да не се примирява с положението, в което е и да продължава да се бори.
За мен тази сюжетна линия е добра - хората с физически увреждания са също толкова способни и могат да бъдат пълноценни, ако са им осигурени подходящи условия. По-добре Калин в операционната, отколкото Захариев и Войнова да се гледат с влажни погледи.

Очаквам Тони да е настоятелен и да изненада Зорница с някоя целувка. Марио ще ги види и ах, ще ревнува, ще се разсърди на Тони, може и да се напие. Добре че черният му дроб е ОК.

# 614
  • Ню Йорк
Радвам се, че най-накрая ще се разбере що от пън е излязла тази Цепеничка 😁 съжалявам, но нито актрисата, нито героинята са ми симпатични.

Кой ли може да е толкова важен от нейното минало. Ако са родителите й, не би ли трябвало да не живеят в София? От анонсът, поне, както аз разбирам, Фотев и не знаят, че този роднина ще бъде приет в болницата. Може би Ина ще се противопостави и няма да иска да бъде лекуван в св. КИРИЛ.

Скрит текст:
Човек от миналото някак не ми звучи да е роднина. По-скоро някой с който тя отдавна не подържа връзка.
Мен повече ме смущава въпроса с какво Калин ще ядоса Фотев и той какви промени ще прави в болницата. Хич не ми звучи добре.
Това с изправянето на Калин посредством специална стойка го гледахме вече в друг филм, ама в момента ми изскочи от акъла как се казваше.

Общи условия

Активация на акаунт