Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 037
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Ванилия, отдавна беше, но не си спомням така да беше пресирана Стилянова от колегите си. Може Врабчев в типичният си стил да е подмятал приказки, докато сега при Зорница бяха груби обиди от почти всички. Първо от Стоименова и т.н.

# 631
Предлагам Зори и Ина да зарязват тея мъже и да си се вземат те, едната огън, другата лед, ще си подхождат и да бутат тея пусти мъже от покрива, които само усложняват живота им Joy

# 632
И аз да се изкажа относно анонса за тази седмица:
Не знам за вас, но аз разбрах, че на пациента  близък роднина е някой познат на Ина, а не, че е неин роднина. Все пак ще е интересно да разберем повече за миналото й от някой друг, който ще повлияе чак на нейни решения, може би свързани с забраната на много от видовете операции за пестенето на пари.

Тони, миличкият, Дона права си, трябва да се подготвим, че ще го подхванат след този епизод, особено ако Марио и Зори пак се дърлят и разделят Grinning. Разбирам защо още таи надежда за нещо с нея - тя го отхвърли, но не знае, че има друг, от тук идва проблема, все още я смята за свободна и, че ако е напорист ще успее.

Да беее, вярно, пациентътне е роднина на Фотева, ама кой да чете Joy
С теб много вино ще изпием тази седмица хахаха

Яница, и аз ги четох сега, но се сдържах да не им отговоря, а и мен те вече ме знаят и са ме заклеймили като “мразещата Вергов”(което не е вярно) Направо да идва Банков и да се взимат с братята - май така ще са най-щастливи Joy
По-смешно ми е, че са едни и същи жени всеки път. Май само чакат да пуснат нещо свързано с Марио и Зорница и да си изпълнят репертоара наново, щото аз нищо ново не прочитам честно казано. Поне като ще я плюят и съдят да се разнообразят малко де, че аз знам какво ще пише и без да влизам там. Joy
Накрая май да се връща Банков, Зорница да им тегли една майна на всички и Марио да се взима с Банков, тъкмо да се утешават взаимно. А Тони пак ли ще го играе трета цигулка? Стига му толкова на момчето, за него друг ще намерим. Joy

# 633
Марио и Банков - е това ще е любов  Heart JoyJoyJoyJoyJoy
Тони, него при Зори и Ина ще го пратя, не е дърво като Тасев, ще ги развеселява, добре сложено е момчето, ще си пасне с тях Joy

Диана с това "в пещерата" ми звучи като Батман Grinning
Скрит текст:

# 634
Във фейсбук 2-3 потребителки (едни и същи както винаги) отново кудкудякат срещу Зорница - обсебила била братята, повтаряла същия грешен поведенчески модел във връзките с мъжете (за втори път), надяват се за 6ти сезон да не се потвърди участието й и да се освежи сериалът с нови взаимоотношения за братята и смятат, че тя е излишна.
Това пък защо, какво общо има актрисата ooooh! ooooh! Hякои хора не могат да излязат от филма.

# 635
Накрая май да се връща Банков, Зорница да им тегли една майна на всички и Марио да се взима с Банков, тъкмо да се утешават взаимно. А Тони пак ли ще го играе трета цигулка? Стига му толкова на момчето, за него друг ще намерим. Joy

Не беееееее, щастливо влюбена тройка ще са си, само такива не сме имали в сериала Wink Love is in the air......

Злати, перманентно във филма!

# 636
Във фейсбук 2-3 потребителки (едни и същи както винаги) отново кудкудякат срещу Зорница - обсебила била братята, повтаряла същия грешен поведенчески модел във връзките с мъжете (за втори път), надяват се за 6ти сезон да не се потвърди участието й и да се освежи сериалът с нови взаимоотношения за братята и смятат, че тя е излишна.
Това пък защо, какво общо има актрисата ooooh! ooooh! Hякои хора не могат да излязат от филма.
Нас ни обвиняват, че не различаваме Банков от Вергов, но ето, че и те явно не успяват да различат Диана от героинята й. За тяхно нещастие, аз не мисля, че ще се махне (освен ако не е затрупана с ангажименти), защото съм останала с впечатлението, че тя обожава да играе в сериала. А и тя е млада актриса все още, "Откраднат живот" беше сериозен трамплин за кариерата й, благодарение на който научихме за нея и хората я обикнаха. Та предполагам, че ще се възползва от сериала до последно.

Е Дона, как така двама братя в една връзка и ще са влюбени?!? Ама моля ти се, недей така. Joy

# 637
Аааа, никакви такива, Тони в тройка само с Ина и Зорница, иначе не Joy
Банков и Марио ще са си достатъчни темерути един на друг, няма да се похабява Тони с тях я, не давам Joy

# 638
Аааа, никакви такива, Тони в тройка само с Ина и Зорница, иначе не Joy
Банков и Марио ще са си достатъчни темерути един на друг, няма да се похабява Тони с тях я, не давам Joy

Ще му се изпълни на Тони мечтата да бъде със Зорница, йеее. Joy Той ще е най-печеливш от всички хахаха.
Банков и Марио е равно на истинска дърварска темерутска любов. Joy

# 639
Нас ни обвиняват, че не различаваме Банков от Вергов, но ето, че и те явно не успяват да различат Диана от героинята й. За тяхно нещастие, аз не мисля, че ще се махне (освен ако не е затрупана с ангажименти), защото съм останала с впечатлението, че тя обожава да играе в сериала. А и тя е млада актриса все още, "Откраднат живот" беше сериозен трамплин за кариерата й, благодарение на който научихме за нея и хората я обикнаха. Та предполагам, че ще се възползва от сериала до последно.

Е Дона, как така двама братя в една връзка и ще са влюбени?!? Ама моля ти се, недей така. Joy

И аз не вярвам Диана да се махне от сериала сама, няма да има логика.

Е как? В Игра на тронове брат и сестра близнаци имат връзка от нинамсиколко години, че и три деца си направиха, а после един преспа с леля си(е, той поне не знае, че му е леля) Joy Няма да открием топлата вода Wink

Въййй, Тони в тройка с Ина и Зорница - той дсли ще им насмогне на тия двечките Joy Joy

(нали разбирате, че се лигавя, от толкова идиотщини....)

# 640
Не бях чела тази статия за Диана /от март 2018 г./ :
https://eva.bg/article/33925-Diana-Dimitrova-byagashtata-s-valtsi?page=1

# 641

Но в миг към Виктор се Марио обърна,
с очи любовни погледна русия мъж.
Ненавистта в любов мъжка се превърна,
привличане взаимно усетиха двама  изведнъж!

Joy

# 642
Ама как пробутвам Тони на Зори ааааа, Яница ме хвана Joy той е млад, ще им смогне на двете Joy

Ели, това е интервюто й от януари, когато беше на корицата на Еva

Дона, JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 643
Извинявам се, ама аз този прекрасен човек Марио в никакъв случай не го давам на Банков! Imp

# 644
Е как? В Игра на тронове брат и сестра близнаци имат връзка от нинамсиколко години, че и три деца си направиха, а после един преспа с леля си(е, той поне не знае, че му е леля) Joy Няма да открием топлата вода Wink
(нали разбирате, че се лигавя, от толкова идиотщини....)
Ми те и без това ни пуснаха мухата с Войнова и Захариев и тяхната опасна близост, която никак не ни харесва. Знаем, че явно и на това са способни. Joy

А иначе за лиготиите - ми нормално, днес епизод няма, пуснаха ни приказен анонс (частта с триото) и ние издивяхме. Joy

Но в миг към Виктор се Марио обърна,
с очи любовни погледна русия мъж.
Ненавистта в любов мъжка се превърна,
привличане взаимно усетиха двама  изведнъж!

Joy

Аууу, това е толкова прочувствено! Каква любов струи само, получих сърцетуп. Joy Читалищната поезия отново влезе в действие. Joy

Общи условия

Активация на акаунт