На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 14

• 143 601
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
makak сърдечно благодаря! Наистина много полезна информация, меко казано.
И още едно питане - много ли се чака на границата на връщане? Средно, разбира се.. който е ходил неделя
За трафика на границите няма кой да ти каже.Аз може да съм минала за 5 мин.Ти може да минеш за 5 часа.Всичко е до късмет

# 151
  • до най-прекрасния мъж
Обикновено в петък и неделя /когато не са тръгнали гастарбайтерите/, се чака около 30 мин до час. Събота сме чакали до час и половина. Но пак е много относително.

# 152
Обикновено в петък и неделя /когато не са тръгнали гастарбайтерите/, се чака около 30 мин до час. Събота сме чакали до час и половина. Но пак е много относително.
А знаете ли кога тръгват да пътуват гастарбайтерите и до кога? Много ли е натоварено по границата в този период?

# 153
  • Пловдив
От края на май до началото на септември- когато децата са във ваканция, тогава може да откараш и един работен ден на границата -8 ч. - още по засилено ок. байрямите им

# 154
От края на май до началото на септември- когато децата са във ваканция, тогава може да откараш и един работен ден на границата -8 ч. - още по засилено ок. байрямите им
Благодаря много! А някакво значение дали е през седмицата или през уикенда има ли или все си е чакане? До сега не сме ходили лятото, а има вероятност да пътуваме третата седмица на май

# 155
  • Istanbul
А знаете ли кога тръгват да пътуват гастарбайтерите и до кога? Много ли е натоварено по границата в този период?

От към европа след 10/06 ще доитат за Рамазан Баирам (13-14-15-16/06)
на връщане мисля че след Курбан Баирам 20-21-22-23-24/08 Дооо края на Семтември..

Миналата година чаках за  да мина към бг. точно 14 часа.. Simple Smile

# 156
  • до най-прекрасния мъж
Тръгнат ли, няма уикенд, няма делник, пътуват постоянно и по границите е ад. Ние ходим до края на май и след това чак началото на октомври. Ако не ми е спешно пътуването, не бих си го причинила.

# 157
  • Пловдив
Тръгнат ли, няма уикенд, няма делник, пътуват постоянно и по границите е ад. Ние ходим до края на май и след това чак началото на октомври. Ако не ми е спешно пътуването, не бих си го причинила.

Това е истината- не стига че е топло ами и си вързан в някакви безумни колони с часове- истински кошмар
Пазарувайте до края на месеца и после се отдайте на дъъъълга лятна почивка.........

# 158
  • Бургас / UK
Зависи през коя граница ще влизате.Ние се падаме малко в тъча де (Малко Търново) та никога не съм чакала по 10-15 часа.Май повечето ,които идват минават през Свиленград и за това  стават такива тапи.

# 159
Благодаря ви, много сте полезни. Четох назад в темите, едно момиче пише, че в Неделя не работели магазините.. и сега се зачудих. Поста е от 2009г..де, но все пак да не се разкарваме.. Нали сте сигурни, магазините за дрехи по центъра си работят в неделя? 🙃

# 160
Благодаря ви, много сте полезни. Четох назад в темите, едно момиче пише, че в Неделя не работели магазините.. и сега се зачудих. Поста е от 2009г..де, но все пак да не се разкарваме.. Нали сте сигурни, магазините за дрехи по центъра си работят в неделя? 🙃
Всичко си работи в неделя, и моловете, и в центъра, дори и тунелите. Единствено аптеките са затворени.

# 161
  • до най-прекрасния мъж
Не всички аптеки не работят в неделя. Има дежурни, адресите на които ги има залепени на всички неработещи аптеки.
Трафикът е засилен основно на Капитан Андреево-Капъкуле.  

# 162
makak, много ти блгодаря! Тъкмо се чудех къде ще намерим място за паркиране, а ти и това си отбелязала Simple Smile

# 163
  • Istanbul
В Турция почти всичко си е отворено без почивка всеки ден
Oсвен 1 2 дена в Pамазана, 1 2 дена в Kурбана

# 164

За тези който пътуват към Турция в летните месеци през Свиленград. Минавайте през Гърция и от там в Турция, много малко коли има и не се чака. пътя е по дълъг с 40 км, това гориво ще го изхабите да дремете на опашката.

Общи условия

Активация на акаунт