На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 14

• 144 808
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
На центъра е наистина зле заредено, специално за Уайкики. Винаги най-много неща е имало в Марги и Кипа, но в Ераста не сме били и не знам какво да очаквам и въобще струва ли си да ходим.
Март месец нищо не ни грабна в Ераста.Освен чаршафи нищо друго не ни хареса

# 406
  • до най-прекрасния мъж
Чаршафи от къде? Караджа или Инглиш хоум?

# 407
Здравейте, знаете ли дали в Одрин има пазар в неделя, в смисъл дали работи пазарът зад Марги аутлет, или само събота е пазарен ден.

# 408
Те са два един до друг почти/1 етаж/От Караджа купихме калъфки за възглавници/А от другия/не помня името/взехме голям спален комплект който беше на промоция 99л

# 409
  • до най-прекрасния мъж
Мерси, mimi0585.
Похвалвам зехтин екстра върджин Kristal в метална кутия 2 л. Купувала съм го от Кипа зимата, но сега му дойде реда, че имах запаси за чистене. Отворихме го миналия ден, много е хубав, има страхотен аромат на маслини и не горчи. Само че си го прехвърлих в стъклени шишета, че нещо нямам вяра да седи отворен в металната кутия.

# 410
  • Бургас
Те са два един до друг почти/1 етаж/От Караджа купихме калъфки за възглавници/А от другия/не помня името/взехме голям спален комплект който беше на промоция 99л
Къде са един до друг? В Ераста ли, защото там има само Караджа.

# 411
  • Хасково
Утре и ние ще ходим до Одрин. Казаха ми, че имало в центъра голям хотел с паркинг, който бил безплатен и винаги има места. Знаете ли как се казва, за да го търся? Също ми казаха, че в капалъто под голямата джамия имало евтино спално бельо на Тач. Всеки ден ли работи или в определени дни?

# 412
  • до най-прекрасния мъж
За голям хотел с паркинг се сещам за Марги, но той е далече от главната улица. Капалъто под джамията работи всеки ден. Срещу голямата джамия /Селимие/ има голям паркинг, на него винаги има места. Малко преди него, отново вляво, като се качваш към Селимие, също има паркинг. Той е малък, но и там има места, ако идете по-ранко към 9,30-10, например.

# 413
miss july До Караджа /през един магазин мисля че беше/има още един магазин за чаршафи .Не си спомням името му но наши приятели ми го препоръчаха.От там взехме комплекта .

# 414
Утре и ние ще ходим до Одрин. Казаха ми, че имало в центъра голям хотел с паркинг, който бил безплатен и винаги има места. Знаете ли как се казва, за да го търся? Също ми казаха, че в капалъто под голямата джамия имало евтино спално бельо на Тач. Всеки ден ли работи или в определени дни?
Ние спираме на един паркинг под лалетата, не знам да има хотел там, ама по-скоро не. Идвайки пеша от главната улица подминаваш лалетата и продължаваш напред. Има един малък фонтан и кафене до него. От там се спускаш по уличката и си на паркинга. Винаги има места.

# 415
  • Бургас
miss july До Караджа /през един магазин мисля че беше/има още един магазин за чаршафи .Не си спомням името му но наши приятели ми го препоръчаха.От там взехме комплекта .
Ако говориш за Ераста, там няма English home. В този мол има само магазин на Караджа. Всъщност са два магазина на Караджа един до друг. Единият се води Караджа хоум за домашни потреби, а другия е за текстил. Сигурно това имат предвид вашите познати. Аз се бях заблудила, че в мола има English home и Madame coco,  но няма. Само Караджа има

# 416
Около хотел Сарай. Моя позната каза,че са паркирали там.

# 417
  • Варна
Може ли някой да ми помогне с линк кьм магазина за подправки? Помня, че беше между Ераста и Карфур.

# 418
Вчера ходих в Одрин, нищо ве си купих, няма какво да ни хареса.мръсотия и  лудница.

# 419
  • до най-прекрасния мъж
Аз затова не харесвам съботното пазаруване. Довечера ще пиша днес как е било.

Общи условия

Активация на акаунт