На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 14

• 144 222
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
  • до най-прекрасния мъж
Ние на 30.12 взехме картата от Кипа. Даже щяхме пак до Кипа да ходим, но викам Хайде,  сега сме в Ераста, да не се разкарваме повече, че отмаляхме, ще купим нещата от Мигрос.  Така или иначе промоциите на Кипа и Мигрос са 1:1 и съм оставила само няколко неща за купуване от там. Ама нямахме късмет с тая пуста карта. Мислех си, че и да е изтекла, ще купя нова и готово,  ама уви. Другият път ще си знам. Даже ако си намеря къде продават хубаво масло и зехтин, хич няма и да ходим по хипермаркетите вече. Борсите ме устройват перфектно и има всичко, което ми трябва и харесвам.
Печикамъков, Синият пазар е най-богат в събота. В други дни момичетата са писали, че е по-празно или не работи въобще. В петък има Петъчен пазар, който е до реката и няма общо със Синия. Там има повече дрехи и домашни потреби, както и малко плодове и зеленчуци.
Ние ходим за 6-ти път с нашата кола и вече и без навигация се оправяме перфектно. В началото ползвахме GPS координати на обектите /през какви сокаци сме се въртели под диктовката на навито от Петъчния пазар до Кипа, не ти е майко работата/. После научихме царските пътища и сега е лесно. Днес даже хич и не сме я пуснали, само събираше тен на предното стъкло Simple Smile. С автобус никога не сме били,  направо една неделя събрахме кураж и тръгнахме с колата. После сме ходили и съботи, и в петъци. Струва си, предвид огромната разлика в цените.
Пък мизерни улици има навсякъде, не само в Одрин.
Някой питаше за шампоана с чесън. В магазинчето на борсите, от което си пазаруваме, имаше няколко вида. Ако някой се интересува, ще обясня кое е магазинчето.

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 20:58 от blue.angel

# 436
  • Пловдив
Моето мнение е, че Синия пазар е част от Петъчния. Виждала съм едни и същи търговци с едни и същи стоки. Просто Петъчния е в пъти по-голям и не може целия да се пренесе на Синия.

# 437
Шампоан с чесън си купих...цената варира от 11 до 14 лири на борсите за перилни препарати

# 438
  • у нас
Шампоан с чесън си купих...цената варира от 11 до 14 лири на борсите за перилни препарати

Гледах такъв шампоан в един магазин в Бургас. Цената беше 4,99 лв. Стори ми се евтин и се върнах да видя добре цената.

# 439
  • Димитровград
В Кипа вече няма Waikiki.Anguished

На петъчния пазар днес има зеленчуков и малко дрехи.

Мъни картата ми беше изтекла, взех си нова за 0,01 лири.
За плащане с Виза банката ми е калкулирала лирата на 0,375лв. Иначе смених и левове в бюро на 0,384.

Последна редакция: пн, 21 май 2018, 21:02 от papaone

# 440
papaone  Жалко за Кипа.Последните пъти доста добро зареждане имаше в магазина.Много слабо беше и в Мадам Коко.И там ми прилича на затваряне .

# 441
  • до най-прекрасния мъж
Май онзи мол върви към затваряне. Новият гъмжеше от хора вчера. Правило ми е впечатление, че в Кипа е обезлюдено, но си мислех, че като цяло в Одрин не ходят много по молове. Беше логично като отворят Ераста, Кипа да замре. Първо е по-малък, второ не предлага това, което предлага Ераста. Жалко само за хранителната Кипа, ако и тя затвори. Нея я харесвах и като асортимент, и като цени.

# 442
  • Варна
Правилно ли виждам, че покривът на пазара е на дупки? Изглежда като помлян от градушка...

Град като Одрин няма капацитет за n на брой МОЛ-ове. Няма да е непозната (от родната реалност) ситуацията със затварянето на стари търговски центрове при откриването на нови. Пък и това при Кипа-та всъщност е много пресилено да се нарече МОЛ. От доста време споделяте, че и самата Кипа (хранителния магазин) в Одрин не е това, което е била, а след обединяването им с Мигрос някак съвсем се загубиха.

Мадам Коко и в центъра май е затворен... Това вече не ми харесва.

# 443
  • до най-прекрасния мъж
Пограничен град като Одрин разчита на клиенти като нас, които ходят на петъчно-съботно-неделни шопинги. Като цяло градчето не изглежда да е богато, за да има толкова много молове. Пък и Кипа е доста отдалечена от центъра и с откриването на новия мол, вече е и непривлекателна заради липсата на разнообразие от магазини.

# 444
  • Varna
И на мен,  не ми харесва това с Мадам Коко #Cussing out
Дали няма да я прехвърлят във Ераста newsm78  Но пък като са затворили магазина на центъра
а във Кипата не е като едно време, дали Мадам Коко няма да съществува вече newsm78

В Кипата имаше магазини които не ги видях във Ераста. Освен като се досъсипе Кипа да ги
преместят в Ераста.

# 445
  • Пловдив
Обменният курс е паднал на най-ниското си равнище - неделя, 20 май 2018. 

100.00 турски лири = 36.87 български лева

# 446
  • Istanbul
Нов рекорд с еврото и долара днес в Тр..
очакват се големи подскъпвания

https://www.doviz.com/

# 447
  • Стара Загора

Гледах такъв шампоан в един магазин в Бургас. Цената беше 4,99 лв. Стори ми се евтин и се върнах да видя добре цената.
Къде е този магазин?

# 448

Къде е този магазин?

Мисля, че в турския магазин до ВиК в Славейков съм виждала.

# 449
Нов рекорд с еврото и долара днес в Тр..
очакват се големи подскъпвания

https://www.doviz.com/

интересно какво поскъпване очакваш при положение че лирата продължава да се обезценява
в момента 1 $ се търгува за 4,5776  TRY

Общи условия

Активация на акаунт