На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 14

• 144 193
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
  • ВАРНА
ъ

Последна редакция: ср, 23 май 2018, 20:41 от Печикамъков

# 481
  • ВАРНА
ъ

Последна редакция: ср, 23 май 2018, 20:37 от Печикамъков

# 482
  • до най-прекрасния мъж
А, не е вярно, Печикамъков, не са като в нашите молове, вервай ми. Идентични блузи, които тук са по 15-16-20 лв, там взех за по 20 лири. И то точно от Мол Ераста.

# 483
  • Варна
След такова компетентно и категорично мнение как да кажеш нещо?!

Печикамъков,
Скрит текст:
моля те, подскажи как с едно ходене за ден в Одрин придоби такива знания за търговията в трите града! Толкова пъти съм ходила, ама далеч не мога да се изкажа тъй еднозначно...
Колко МОЛ-а обиколихте, кога огледахте и малките улички? Че и сравнение между трите града направи...

Само да ти кажа, че съботния пазар (синия) е толкова беден откъм промишлени стоки, че чак ми е странно как пък си намерил баш това, което си търсил. Ама и да си, това не е меродавно.

# 484
  • ВАРНА
ъ

Последна редакция: ср, 23 май 2018, 20:37 от Печикамъков

# 485
  • до най-прекрасния мъж
Не са, не са. Цените в БГ са потресаващи. Идентични обувки тук и там са с разлика от 20 % именно в Дайхман. Тук ги взех за 40 лв, там бяха 32 лв.
За да не спорим като на селски пазар, отвори БГ и турските сайтове на Дайхман и Уайкики, например и сравни. Ще останеш неприятно учуден от огромната разлика.

# 486
Здравейте!За първи път ще ходя в Одрин или утре следобед или в петък сутринта.Ще минавам през задграничен пункт Лесово.Интересува ме кога има по малки опашки,в кои часове на деня и долу горе колко се чака.Общо взето ще тръгна доста неориентирано и неорганизирано но понякога така нещата се получават по добре.Е,естествено попрочетох малко информацийка от тук,но засега всичко ми е каша.

# 487
  • до най-прекрасния мъж
Ако си утре следобед, няма да имаш проблем, когато и да идеш, потокът ще е в посока прибиране. Ако си в петък сутрин, гледай да си на границата преди 7,30. Не съм минавала през Лесово, но на КА, която е доста по-голяма и населена, по това време е много спокойно и винаги минаваме за 20-тина минути макс.

# 488
  • ВАРНА
ъ

Последна редакция: ср, 23 май 2018, 20:38 от Печикамъков

# 489
  • ...живея на последния етаж...
Че има разлика в цените , има. Ей сега погледнах в сайтовете на Уайкики един модел мъжка тениска с яка. В Бг е 12,99 лв. , а в Турция - 22, 95 лири, или 8,49 лв.
Зимата си купих сандали естествена кожа за 20 лв от един магазин за обувки, където е Кипа. Платих с левове, че си бях приключила картата. И касова бележка ми дадоха за съответните лири, което ме изуми. Определено е по- изгодно в Турция.

# 490
Че има разлика в цените , има. Ей сега погледнах в сайтовете на Уайкики един модел мъжка тениска с яка. В Бг е 12,99 лв. , а в Турция - 22, 95 лири, или 8,49 лв.
Зимата си купих сандали естествена кожа за 20 лв от един магазин за обувки, където е Кипа. Платих с левове, че си бях приключила картата. И касова бележка ми дадоха за съответните лири, което ме изуми. Определено е по- изгодно в Турция.
Дано не затвори и този магазин в Кипа.И аз си купих декември за 20лв.много добро качество.

# 491
  • Varna
Печикамъков,
не така с лошо бе момче.
Тука повечето хора не отиват за първи път в Одрин или Лозенград и имат много по добър
поглед от тебе за цени. Така, че не се фръцкай обидено. ...сЯ ако искаш и мене може да
ме обидиш на господарка на темата.
Ние сме тука да си помагаме, не да се обиждаме.

# 492
Точно от Синия пазар дрехи не бих купила. Да не казвам, че има 5 сергии само, т.е. избор никакъв, ами и качеството е под всякаква критика. Е, направих веднъж грешката да взема на детето блузка от там. Още при първото пране преди обличане беше развлечена. Та Адидас, Найк или каквото и да е такова от там, надали е дори с прилично качество за парите си. На петъчния като че ли по може да се намери нещо прилично.

# 493
В Лозенград къде има интересни магазини?

# 494
  • Бургас
И на мен ми е интересно за Лозенград да разбера. Следващия път там ще ида.
Интересуват ме и магазинчета за подправки...
В Одрин Синия пазар с нищо не ме впечатли. Другия път ще го пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт