Октомврийче ръчички протяга, иска вече да сяда - Тема 8

• 49 148
  • 789
  •   1
Отговори
# 255
Честито Joony! Много се радвам за вас! Спокойно, всичко ще е наред, минало е достатъчно време, докторите обичат да се презастраховат! Късмет ви е...

# 256
  • София
Джонии браво. Супер се радвам за вас. Ще се справиш. Виж и лекарите какво ще кажат, но ти си млад човек. Важно, че вкъщи са зад теб, а ние тук де ще помагаме Simple Smile

# 257
Joony, честито ! Леко бременеене ти желая и най-вече безопасно за теб и бебето. Hug
99% от докторите са гадняри, не им се връзвай.
Да казват, че всичко е наред и бременността може да протече нормално, пък за другите им приказки си затваряй ушите и хич да не ти дреме на шапката.

# 258
Joony, честито! Страхотни новини са това! 💗💗💗 Веднага ти препоръчвам др Колева от Фемина М, на мен 3 месеца след секциото ми каза, че всичко е наред, и да чакам 8 месеца, за да стане VBAC. Така че изобщо не се връзвай, няма по-хубаво нещо! 🤗💗😍

# 259
Благодаря ви, поревах си малко :Д. Записвам си за др Колева!!!

# 260
  • София
Честито! Чудех се и аз наскоро, че не пишеш по темата. Лека бременност!

Аз не вярвах, че може да се случи това с липсата на еякулация вътре. Ще стана предпазлива много, понеже нямаме възможност сега за второ бебе, чисто финансово.

# 261
  • София
Няма да плачеш ей, ше ти дърпам ушите.
Децата са най- хубавото нещо. Щом се е случило не е случайно!

Ние само така се пазим.
Дадох цвекло , много й хареса. Но разбира ср мляко пак поиска.

# 262
Джони,честито и лека бременност,всичко ще е ок. Hug
Момичета,каква каша давате за СЗ.Аз друга освен оризова не съм давала и искам да разнообразя.

# 263
И аз с въпрос за кашите - как изкарват децата ви по 4 часа след каша, хора !?
Днес малкия изяде 200 и повече грама каша от просо с пюре от круша и пъпеш и едвам изтрая 2.5 часа Sad
Днес въвеждам просото и за това сутринта я дадох, към 10.30 ч., иначе в 7 ч. пи мляко.
Какъв е тоя глад, направо вече полудявам! Сцепи блока от рев докато му дам да яде.

Стефи, каша от киноа и от кафяв ориз съм давала, днес от просо. И от елда можеш да дадеш.

# 264
Мерси Жани,на коя марка или ти ги правиш?

# 265
Аз ги правя. Накисвам от вечерта във вода с малко ябълков оцет. На сутринта измивам, варя, пасирам и това е.
Иначе от елда бях купила на Слънчо, ще я давам нея другата седмица.

# 266
Йей Джуни, каква хубава новина:)))) Много яко, ако знаеш колко е готино за децата да са с такава малка разлика, на теб отначало ще ти е много трудно ама после е супер яко щото те си се занимават сами и дали оправяш две или едно деца за лягане и къпане и тн е същото. Детето на съседите е все в нас, много ми е лесно с двамата, квото за единия, това за другия, супер е:)
По въпроса за опасността, факт, като цяло дали ще е след нормално или секцио все си е рисково но колко много има така породени деца, няма да се плашиш! А за овулацията, да знаеш мойта не е като на стандартното броене, 7-8 дена от първия ден на цикъла ми е...Така че никога не се знае. А иначе първото дете на кумувете е так направено, ушким даже и презерватив ползвали, ма сигурни са че не е ставало нищо вътре, е па на, стана бебето:)))
Това отделно за тези които сега не искат бебе пак, казаха ми, особенно след секцио че ако забремнееш и го откриеш в самото начало, 2-3 седмици след като си забременяла може да се направи аборт, после става опасно за майката...Една моя позната така каза, и затова е с три:)))Износила си го е супер успешно, забременяла е 1 г след първото...

# 267
  • София
Каши съм давала оризова и царевична (Хип) и елда на Слънчо. Хип нямат безмлечна и безглутенова елда.

Какво стана със срещата? Дават го лошо време другата седмица, но след това да изберем една дата. На мен ми е много любопитно как изглеждате вие и децата (въпреки че ги поствате за по малко)

# 268
  • София
Цопвам един зъбчо за малко.

Последна редакция: пн, 07 май 2018, 18:09 от Unknown16

# 269
  • Бурса
Unknown сладък усмивчо 😍

Джуни честита радост! Лека и безпроблемна бременност. Както са ти казали момичетата, супер ще е за децата да са с такава малка разлика!

Включвам се с 2 въпроса:
Пускате ли съдовете на бебчовците в миална машина?
Някой питал ли е и мисли ли да дава омега 3?

Дадоха ни проходилка, и малката много се кефи, но ме е страх да я държа вътре, само за по 5 мин макс. Рано и е сякаш. А от вчера вече се изправя сама в кошарата Weary

При нас малко напредък от 20те грама при захранването. Въведох оризова безмлечна каша на хумана дето е 99% ориз и и хареса даже така без плод. И започнах да и смесвам зеленчуковото пюре с нея и така по яде. За сега сме на едно хранене през деня, другото си е кърма. Цикъл и аз нямам.

Общи условия

Активация на акаунт