Октомврийче ръчички протяга, иска вече да сяда - Тема 8

• 49 129
  • 789
  •   1
Отговори
# 240
Меню,обратното е,по-малко хранително е за мое учудване това установих...Докато сравнявах съставките...

# 241
  • София
Включвам се с въпрос, дадох оснивните зеленчуци, имам заместен обяд горе-долу 4-5 дни след началото на захранването. Въпросът ми е по кое време да предложа плод ? Утре ще започна с круша, следобяд ли ? И кога мога да заместя СЗ, че той колкото му дам, толкова ще изяде

# 242
  • София
Аз следобяд дадох плид- избрах слива. Изяде почти цяло бурканче.
И аз почти заместих обяда , но си търси млякото и това е.
Утре мисля да й дам червено цвекло.
Иначе каквото й дам всичко бута с език и после го гълта. Адски ме изнервя. Брат й ядеше тя е ужасна.

# 243
Аз давам по нещичко винаги, като се храня. Около 2-3 седмици след старта започнах да давам второ хапване около 2. Моята педиатърка каза, че минимум 120г е заместено млечно хранене, но моята също си търси млякото, колкото и да изяде. Понякога имам чувството, че го има за аперитив това ядене

# 244
Цитат на: midnightStar link=topic=1033171.msg36683755#msg36683755 date=1525@ 624229
Аз следобяд дадох плид- избрах слива. Изяде почти цяло бурканче.
И аз почти заместих обяда , но си търси млякото и това е.
Утре мисля да й дам червено цвекло.
Иначе каквото й дам всичко бута с език и после го гълта. Адски ме изнервя. Брат й ядеше тя е ужасна.

Да те успокоя и Лорен е същата. Едно мрънкяне, въртене, едва- едва си отваря устата. А започнах от 22.03. и още не мога да заместя 2 хранения.  Днес пях, за да си изяде 190 гр. пюре от тиква, моркови и ябълка. След пюре изкарва не повече от 2-2.5 часа преди следващо хранене.

# 245
Включвам се с въпрос, дадох оснивните зеленчуци, имам заместен обяд горе-долу 4-5 дни след началото на захранването. Въпросът ми е по кое време да предложа плод ? Утре ще започна с круша, следобяд ли ? И кога мога да заместя СЗ, че той колкото му дам, толкова ще изяде

Аз редувам 1 ден зеленчук, 1 ден плод. Но аз не мога още да заместя 2 хранения и давам само на обяд пюре.

# 246
  • София
Цвете мерси. И аз почнах към 24 мисля.
Интересно, че сурови неща повече яде. Онзи ден диня й давах.
А когато тогава не бързам за никъде:)

# 247
Дами, някой с липсващ цикъл, освен мен?!Какво е това чудо не знам.С баткото при първото заместено хранене и дойде.Вече две съм зместила с малката, цикъл йок.Че трябва да ида на преглед е ясно, все се каня, и не мога да се наканя.Никой не може да в гледа, трябва с мен да я взимам...тъпо малко в гинекологичен кабинет и бебе, ама ако се наложи...Та, някой с такива липси като мен?

# 248
Да точно същият случай, 2 заместени хранения, но пък през ноща поне 3 пъти яде по малко и никакъв цикъл. Но моята лекарка каза пе може и 3 месеца след като съвсем престана да дойде и е нормално

# 249
И аз скоро това питах за други с липсващ МЦ. С това нощно кърмене не го и чакам скоро.

За СЗ давам каша с плод, на обяд зеленчуково или месно пюре - редувам. След това го кърмя, така че не го смятам за напълно заместено, въпреки че изяжда около 170-180 гр. пюре или каша.

# 250
Момичета, някоя от вас бе споменала, че е водила детето в Щерев на плуване. Не помня дали писа после за отзиви. А и помня, че в четвъртък имало опция за безплатна консултация, но намирам тази информация в сайта. Ако някой може да се включи по темата, ще съм благодарна!

# 251
Като заговорихте за цикъл - Joony, как са нещата при теб ? Ако ти се споделя, де. Simple Smile
Нали и аз имах леки съмнения - не се потвърдиха, дойде ми.

# 252
Нямам и аз още МЦ с две (почти) заместени хранения, но и моят мъник суче поне по 2 пъти през нощта. Гинекологът препоръча цитонамазка като минат 6 месеца след раждането, та трябва и аз да се замъкна при него.

# 253
  • София
Ох и аз трябва да отида до гинеколог. Нито цито, нито МБ съм пускала след раждането.

# 254
Като заговорихте за цикъл - Joony, как са нещата при теб ? Ако ти се споделя, де. Simple Smile
Нали и аз имах леки съмнения - не се потвърдиха, дойде ми.
Ние сме с + тест и отидох на гинеколог, потвърдиха, трябва да запиша час при специалист да видят как са нещата вътре с органите ми и ще мога ли да го износя, че след секцио толкова скоро бременност... Не знам как ще се развият нещата. Не е нежалано бебе, въпреки че не е очаквано. Просто искам всички да сме живи и здрави и ако е писано...

Иронията е, че доста дълго опитвахме за да имаме Ради - пробвахме около 6 месеца преди 3 години и след това миналата година още 4. Сега, за някои може би ще дойде малко повече информация, но искам да предупредя просто - веднъж точно го правихме без презерватив, но нямаше еякулация вътре и аз не бях в овулация. Та този метод с изваждането в момента направо го проклинам. Да не говорим как лекарите се пробват на 2 ст да ме направят навсякъде, колко съм безотговорна. Аз си знам, че е рискова бременност и съм съгласна, че обстоятелствата можеха да бъдат други. Но просто лекарите в болниците са катили масово. Едно е да уведомиш за състояние и риск, друго е преднамерено да си задник. Добре, че имам подкрепа вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт