Звездни компромати- 361 част

• 102 251
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Анелия. Особено след последното и интервю за наркотиците и секса които предстоят на дъщеря и😂
Really?! Може ли линк? Joy
Нещо да кажеш😂😂😂

# 511
Анелия наистина чупи тъпометъра, имам един познат златар, все организира разни събори, банкети и тн. Тя пее всеки път, не е получила и стотинка от него, само я баламосва от години, че ще й подарява разни златни пръстени с диаманти, рубини и изумруди..  Laughing Нещо като..тате ще ми купи колело ама друг път.  Whistling

# 512
Ма майкоууу.... Joy Animal Hear No Evil Animal See No Evil  Animal Speak No Evil

# 513
Участията на изпълнители от Пайнер се организират и плащат на фирмата. Певиците получават договорения %. Никой не ги наема директно.
А и от Пайнер супер изкъсо ги държат и подобни своеволия хич не се толерират.

# 514
Участията на изпълнители от Пайнер се организират и плащат на фирмата. Певиците получават договорения %. Никой не ги наема директно.
А и от Пайнер супер изкъсо ги държат и подобни своеволия хич не се толерират.

Не е нужно да е обявено във фирмата, че тя ще пее. Момичето може да си ходи уж като гост, и уж да е хванало микрофона, за да поздрави гостите и домакина.

# 515
Хаха, точно в тая фирма няма нищо "уж случайно" инж.Димитров дебне зорко. Една да присвои 2 лв и ще се раздели с покровителството на Пайнер.

# 516
Хаха, точно в тая фирма няма нищо "уж случайно" инж.Димитров дебне зорко. Една да присвои 2 лв и ще се раздели с покровителството на Пайнер.
На банкети и сватби на познати си пеят без знанието на фирмата и после им дават по-малък хонорар, но си остава само за тях. Така може и да ги прецакат с хонорар, защото няма как да се оплачат в Пайнер.
А Анелия не е трудно човек да я прецака. Тя е толкова куха, че се чудя как е оцеляла толкова години.

# 517
Плътно след Анелия ми се нарежда Рени Нобела.

# 518
Плътно след Анелия ми се нарежда Рени Нобела.

Добавям и Мара Дамата Joy

На мен всички чалгарки са ми тъповати...

# 519
Коко Каменаров тук мяза на бременна лелка Wink
https://www.instagram.com/p/BiZLQcHhtVg/

# 520
Тази снимка е ужасен компромат.

# 521
  • Rock & Roll feeling ...
Ааа не мога да се съглася,че Преслава е проста,пък наредена след Анелия - хептен.
Средно интелигентна е , има самокритичност,знае кога да си затрае, добре имитира откровеност и има чувство за хумор. Но много съм я хващала в лъжа и двуличие,което за мен е недостойно и ми опротивя.

И Рени дори не гравитира около Анелия. Винаги мисълта й се е леела леко. Посредствена и глуповата ( и много младолика ) ,но толкова проста като Анелия, не е.

# 522
  • София
Прости са всички до една!

# 523
  • До морето
Десислава също не е мозъчен донор, колкото и да ми е симпатична, защото е безобразно добра певица, трябва да го призная!

# 524
Каменаров не остарява добре за разлика от жена си

Общи условия

Активация на акаунт