Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №17

• 70 718
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Е, как да нямаме право?. Нали това е нашият организъм. Първо трябва да има енбриони, после да се преценява колко да се върнат. Какво ще стане ако всички са с перфектно качество?  Многоплодна бременност, после ембриоредукция и огромно натоварване на отганизма.

# 376
Когато касае лично нас и нашия случай - да, но в момента не сме запознати с казуса на Вифо. Знаем само, че досега е имала няколко неуспешни опита и това да бъдат върнати 4 ембриона е преценка на нейния лекар за конкретно нейния случай. Тя се е съгласила да действа така и постави конкретни въпроси. Аз не прочетох да ни пита дали намираме преценката на лекаря й за правилна...

# 377
На мен тази история ми е доста странна. Сега ще правите нов опит и вече знаете, че ще излезнат 3 ембриона, така ли? Данеби да правите 4 опита на естествен цикъл по новия правилник на фонда.  Но пък чак задължително да се слагат 4 ембиона при трансфер е супер много. Да, помагат си взаимно, но и два стигат. Все пак е важно повече качеството на ембриона, отколкото броя им.
Zezeto, не виждам кое е странното.Просто дадох пример за броя.Няма как да зная колко ще бъдат.При трите ми опита до сега винаги сме връщали по два ембриона.Да и два стигат-първият ми опит е успешен с два върнати.Не не правим опити на ЕЦ по новия правилник.

# 378
Vifo, ти при кой лекар си?

# 379
Vifo, ти при кой лекар си?
Galq 88,при д-р Ангел Ставрев.

# 380
Здравейте и ние имаме две ембриончета и говорихме от опит по фонда. При д-р Ставрев сме. Емцрионите са от 2 стимулация по фонда, като баха 4, сега ни останаха 2, т.е. да тези две трябва да платим 1 500 за трансфер. Говорихме с лекаря за ЕЦ. Питах го колко ще струва ако извадим яйцеклетка и се поручи ембрион и върнем общо 3 ембриона. Каза ни, че всичко ще струва 1 200. 00. Това го направихме миналия месец, за съжаление не се получи. На пункцията извадиха една не зряла яйцеклетка, не годна за оплождане. Платих 400.00 лв пункция. Имах лека стимулация с Фемара. И се отказахме  от този метод. Решихме да си върнем тези двете, които имаме.

# 381
Brezeida,благодаря. 🙂

# 382
Здравейте и ние имаме две ембриончета и говорихме от опит по фонда. При д-р Ставрев сме. Емцрионите са от 2 стимулация по фонда, като баха 4, сега ни останаха 2, т.е. да тези две трябва да платим 1 500 за трансфер. Говорихме с лекаря за ЕЦ. Питах го колко ще струва ако извадим яйцеклетка и се поручи ембрион и върнем общо 3 ембриона. Каза ни, че всичко ще струва 1 200. 00. Това го направихме миналия месец, за съжаление не се получи. На пункцията извадиха една не зряла яйцеклетка, не годна за оплождане. Платих 400.00 лв пункция. Имах лека стимулация с Фемара. И се отказахме  от този метод. Решихме да си върнем тези двете, които имаме.
Пощенската ти кутия е пълна. Не мога да ти пиша.

# 383
  • Пловдив
Искам да ви питам, някоя приемала ли е препарата Фемара, с него иска да ме стимулира лекарката, а никогане съм го пила и много ме е страх, пише че лекува рак на гърдата, да не ми стане нещо лошо от него. Имали ли сте странични ефекти? Не е ли много голяма дозата 2*1

# 384
Фемара съм пила в началото на стимулацията си и нямах никакви странични ефекти.

# 385
Здравейте момичета!Искам да ви попитам тъй като утре може би ще имам замръзен трансфер,на 1 ембрионче,и слагам Утрогестан вагинално,дали тази вечер мога да го сложа или трябва да го взема перорално!Вече за утре сутрин ще е го взимам перорално,но не разбрах дали и вечерта трябва да е така!Благодаря ви предварително за помощта!

# 386
Аз вечерта преди трансфер си го слагах вагинално, а на другия ден го пиех.

# 387
Krasi14 много ти благодаря!:heart:

# 388
Krasi14 много ти благодаря!:heart:
За нищо! Успешен трансфер!

# 389
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт