Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №17

• 70 659
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Цената е 190лв. ,излиза за около 4-5 дни . Дали ще има ИМСИ към ИКСИ-то се коментира с ембриолога Пламена Ставрева на базата на актуална спермограма , не може Минев да те спре да не правиш ИМСИ.

# 256
Имаш предвид,че не го коментирам с него това

# 257
Имам впредвид, че съвет за това и компетентно мнение може да ти даде единствено ембриолога. А дори и тогава пак може да настояваш за ИМСИ, това е твой избор. Разгледай материали в нета и ще видиш при увеличението при ИМСИ колко по-добре се вижда. Има огромен смисъл според мен , особено когато морфологията е зле. Цената му в Селена е 500 лв.

# 258
Бшагодаря ти

# 259
  • Пловдив
Това, че на външен вид един сперматозоид изглежда по-добре от друг, изобщо не означава, че е по-добрият. Според мен е реклама с ненужно оскъпяване. Но ако чисто психологически този избор ви действа по-успокояващо, направете го. Друга полза няма.

# 260
  • pLOVEdiv
Здравей mariposa841, добре дошла в темата и успех в начинанието. Наистина работата с мъжкия фактор е по-деликатна, но може би докторът е имал предвид конкретния случай, щом резултатите ви са на границата, няма да се правя на капацитет, тъй като ние не сме имали такива проблеми от мъжка страна. Относно изедванията - според мен е важно да си пуснете пълния пакет имунология, които изобщо не са задължителни както се изказа някой, част от него са нк клетките. Според мен е добре да се направят по време на стимулация или преди трансфер, тъй като са променлива величина и е възможно ако ги пуснете сега и са ок, след три месеца да не са . Те влияят на имплантацията много. Самото изследване на нк клетки е към 80лв, пълният пакет беше 270лв мисля.  Simple Smile също обърнете внимание на тсх- редно е да е под 2,5 и ако е по-високо би могло да създаде проблем и да осуети опит.Цитогенетиката също не е от задължителните групи изследвания, но би ви дала яснота ако има хромозомни аномалии, при мен я правиха по препоръка на д-р Ставрев, поради риск, защото имам три автоимунни заболявания. Тук не мога да бъда конкретна в цена за съжаление. Пожелавам ти успех, дано първият ви опита остане и последен и опитай да не се напрягаш предварително-самата процедура е достатъчно изнервяща, за да се тормозиш от сега дали няма да изскочи нов проблем. Прегръдки!

Клео, изпращам ви много позитивна енергия и целувкиии, ти си моят герой :*

# 261
  • UK
Здравейте момичета,
Тези от вас, които са пациентки на д-р. Ангел Ставрев, знаете ли, дали ще е на работа след 12 август?

# 262
  • Пловдив
kokona,
мен ме вика на преглед на 13 август!

# 263
Клео, прекрасно е това със сърчицата Simple Smile Честито още веднъж- ето че нещата се случват все някога и накрая всички гушкаме чудни бебенца :*
Чакам го и аз моето съкровище да излиза вече от корема на мама Simple Smile
Относно имунологичните изследвания- те наистина не са задължителни и е добре да се направят преди трансфер, за да се назначат вливки евентуално от деня на трамсфера. ТСХ също е много важно да е под 2 :*
Успех момичета, чудесата се случват!

# 264
Здравей mariposa841, добре дошла в темата и успех в начинанието. Наистина работата с мъжкия фактор е по-деликатна, но може би докторът е имал предвид конкретния случай, щом резултатите ви са на границата, няма да се правя на капацитет, тъй като ние не сме имали такива проблеми от мъжка страна. Относно изедванията - според мен е важно да си пуснете пълния пакет имунология, които изобщо не са задължителни както се изказа някой, част от него са нк клетките. Според мен е добре да се направят по време на стимулация или преди трансфер, тъй като са променлива величина и е възможно ако ги пуснете сега и са ок, след три месеца да не са . Те влияят на имплантацията много. Самото изследване на нк клетки е към 80лв, пълният пакет беше 270лв мисля.  Simple Smile също обърнете внимание на тсх- редно е да е под 2,5 и ако е по-високо би могло да създаде проблем и да осуети опит.Цитогенетиката също не е от задължителните групи изследвания, но би ви дала яснота ако има хромозомни аномалии, при мен я правиха по препоръка на д-р Ставрев, поради риск, защото имам три автоимунни заболявания. Тук не мога да бъда конкретна в цена за съжаление. Пожелавам ти успех, дано първият ви опита остане и последен и опитай да не се напрягаш предварително-самата процедура е достатъчно изнервяща, за да се тормозиш от сега дали няма да изскочи нов проблем. Прегръдки!

Клео, изпращам ви много позитивна енергия и целувкиии, ти си моят герой :*
Благодаря ти много за инфото, аз мисля като си вземем заповедта, тогава да говоря с доктора си и да обсъдим тези неща. Честно казано даже и спирам да чета за всякакви изследвания и пр. вече, защото само изпадам в излишни паранои, всеки пише различно, а както знаем всеки отделен случай е сам за себе си и докторът , на който си се доверил най- добре знае как да процедира. Пожелаеам успех на всички и дано скоро всеки един да постигне мечтата си🙂

# 265
Здравейте, момичета. Някой да знае д-р Ставрев дали ще е на работа другата седмица или в отпуск?

# 266
Момичета,днес излезна новата спермограма и се оказва,че сме покачили морфологията с 1% процент,според вас дали не е грешка,четох,че това е почти невъзможно,какво мислите?На едно и също място ги правим Simple Smile

# 267
Blue82 не е невъзможно , ние през годините сме покачвали от 2% до 4% , веднъж дори до 6%.... , но това поне при нас беше за момента и после пак имаше спадове при следващата контрола. Морфологията не е невъзможно да се покачи, но е почти невъзможно да се задържи така поне при нас.

# 268
Клео, не съм писала отдавна, но няма как да пропусна да драсна сега, че страшно се зарадвах като видях прекрасните новини от теб! Hug
Пожелавам ти от тук до термин всичко да върви безпроблемно и да имаш лека и спокойна бременност.

# 269
Rigina благодаря ти! Как си ти?
Важното е да не се отказваме, рано или късно чудесата се случват!

Общи условия

Активация на акаунт