Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №17

• 70 733
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,цветната снимка и микробиологията ми струваха около 400 лв. през юни Simple Smile

# 406
Здравейте,цветната снимка и микробиологията ми струваха около 400 лв. през юни Simple Smile

Точно толкова ми излезе и на мен+ 50 лв за прегледа преди самата снимка.

# 407
  • Пловдив
В София в Щерев където са с най-новите неща за цветна снимка, цената й е 180 лв не усетих кога мина снимката ,много безболезнено, естествено бяха проходими.

# 408
Привет и от мен на всички вас. От дълго време ви чета редовно, но мисля че и моя ден да се включа в групата дойде. Утре ще отида до Селена за започване евентуално на стимулация. Знам, че за първи ден се брои следващия ден, ако МЦ е след 16.30, но при мен е с час по-рано и днес е първи ден, нали не греша?

# 409
  • pLOVEdiv
Здрасти Мира, мисля че ако си е обилно като нормален цикъл се го броят от днес, но все пак попитай доктора сутринта като отидеш. Нали си на преглед първо?

# 410
Да, утре така или иначе ще отида до Селена и ще разбера. Благодаря, притеснено ми е да не пропусна нещо...

# 411
Утре ти е 2-ри ден, Мира. Аз бях по същия начин. Преглед на 2- ри ден, първа инжекция на 3- ти Simple Smile
Много успех ти желая.

# 412
Благодаря, от сърце. Flowers Hibiscus. Значи няма да очаквам утре да стартира стимулацията, а само преглед и изследвания.

# 413
Благодаря, от сърце. Flowers Hibiscus. Значи няма да очаквам утре да стартира стимулацията, а само преглед и изследвания.

Да, утре те преглежда доки и ти пуска: ACAT, ALAT, LH, FSH, Estradiol, Progesterone.
Ако всичко е ОК- в понеделник отиваш за първа инжекция Simple Smile
П.с Така беше при мен.

# 414
Сърдечно благодаря за информацията:cherry_blossom:.дано прогестерона ми е нисък, за друго не се притеснявам и знам че останалото е ок.

# 415
  • pLOVEdiv
Имаш стиснати палци и от мен. Heart успех

# 416
Благодаря ви, ще върна надявам се хубави новини, първи опит ни е инвитро и вълнението е малко в повече.

# 417
Благодаря ви, ще върна надявам се хубави новини, първи опит ни е инвитро и вълнението е малко в повече.
  много късмет и +++ финал

# 418
Стартът е даден днес, започнах стимулация, за сега всичко е в норма, ще видим по- нататък как ще протече стимулацията. Колко пъти по време на стимулация се минава ехографски преглед? Обясниха ми, че след три дни предстои такъв и отнемало време, така че да го предвидя относно работата ми.

# 419
За 1 стимулация ще имаш 3-4 прегледа, през 3-4 дни. Ако се пада в събота или неделя прегледа, на ехограф,  може да те гледа и Ненев или Ставрев младши

Общи условия

Активация на акаунт