Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №17

• 70 243
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, скоро нечий мъж да е правил спермограма в Селена? Интересуваме за колко време излизат резултатите? Ние сме правили преди година и половина там, но не помня. Последните са ни все от Ню Лайф.
   днес звънях да питам за спермограма и ми казаха, че на следващия ден ще е готова. Забравих да попитам дали е така и за раширена (по крюгер)

# 721
Здравейте , момичета!
От доста дълго време ви следя и се възхищавам на силата , с която се борите и постигате положителни резултати! Ето и моят случай: Все още съм на 26години , но вече имам няколко коремни операции от спукани кисти.Доста лекари ми казаха , че няма смисъл да правим каквито и да било опити , понеже се съмняваха от запушени тръби. Най-накрая реших да отида при др Минев и да чуя и неговото мнение , понеже ми го препоръчаха доста хора и да реша какво правя от тук нататък. Той също беше почти сигурен , че имам запушвания. Оказа се прав , едната е с диагноза “изпълва се , не пропуска” , а другата “ нагъната , със стенотични участъци - пропуска оскъдно при високо налягане”. С тези резултати и епикризите от предишните операции , директно ни изпрати да си пускаме документите за фонда. Но докато излезе заповедта иска да направим една лапароскопия и да прекъснем и двете тръби , за да има смисъл от процедурата. Подробно ми обясни защо е необходима лапароскопията , но все пак ми е притеснено. Знам , че ме чака дълъг и труден път , но силно вярвам , че ще завърши с успех! Черпя смелост и надежда от вашите опити и дано някой ден и аз да мога да се похваля с полижителен резултат! /извинявам се за дългия пост/

# 722
Bunny66,
пожелавам ти много късмет в трънливия път, аз лично вярвам в професионализма на Минев и се надявам .. стискам ти палци в най-скоро време да ни се похвалиш с 2те чартички и през 202, а защо не още през 2019 да гушнеш своята рожба...

# 723
HeraBG , благодаря ти ! Аз също съм с доста положително мнение за него ! Дано той да е моят лекар Simple Smile

# 724
  • Пазарджик
Момичета, скоро нечий мъж да е правил спермограма в Селена? Интересуваме за колко време излизат резултатите? Ние сме правили преди година и половина там, но не помня. Последните са ни все от Ню Лайф.
Резултатите  на мъжът ми станаха за два дни.Прави ги на 17.12 и 19.12 бяха  готови.

# 725
Здравейте , момичета!
От доста дълго време ви следя и се възхищавам на силата , с която се борите и постигате положителни резултати! Ето и моят случай: Все още съм на 26години , но вече имам няколко коремни операции от спукани кисти.Доста лекари ми казаха , че няма смисъл да правим каквито и да било опити , понеже се съмняваха от запушени тръби. Най-накрая реших да отида при др Минев и да чуя и неговото мнение , понеже ми го препоръчаха доста хора и да реша какво правя от тук нататък. Той също беше почти сигурен , че имам запушвания. Оказа се прав , едната е с диагноза “изпълва се , не пропуска” , а другата “ нагъната , със стенотични участъци - пропуска оскъдно при високо налягане”. С тези резултати и епикризите от предишните операции , директно ни изпрати да си пускаме документите за фонда. Но докато излезе заповедта иска да направим една лапароскопия и да прекъснем и двете тръби , за да има смисъл от процедурата. Подробно ми обясни защо е необходима лапароскопията , но все пак ми е притеснено. Знам , че ме чака дълъг и труден път , но силно вярвам , че ще завърши с успех! Черпя смелост и надежда от вашите опити и дано някой ден и аз да мога да се похваля с полижителен резултат! /извинявам се за дългия пост/
Точно със същата диагноза на тръбите и 2м.след цветната снимка имам естествено забременяване,е нямам никакви операции преди това,но направо да прекъсват тръби....не е ли много крайно.

# 726
Здравейте ! За първи път пиша тук и НЗ дали въпроса ми е насочен към правилното място, моля ако не е да ме извините. Някои знае ли колко време се чака в момента за одобрение от фонда .... защото аз се обърках едни казват 6 месеца , други 2 ?

# 727
Здравейте, успешна нова година на всички!!! За фонда ние чакахме 3.5 месеца. Края на май 2018 подадохме документите и заповедта я взех на 18.09.2018г.

# 728
Ние чакахме 4 месеца. А предните пъти по 9 месеца, сега много бързо минава времето Simple Smile.

# 729
Здравейте!Как се движи АМХ при вас преди и след стимулация.Притеснява ме ,че за една стимулация спадна от 2.20 на 1.1.,страх ме е да направя стимулажия,за да не се стопи всичко🤔🤔

# 730
При мен се покачи с 1 след стимулацията. Приемам вигантол и заради недостиг на витамин д явно е бил занижен изкуствено.Последно амх съм правила месец и половина след стимулацията.

# 731
Аз три години след инвитрото съм с изчерпан яйчников резерв.

# 732
Голямо затишие!!!

# 733
Всеки притаил дъх ...   Simple Smile) Как минават опитите момичета ?  Аз съм с положителен тест след замразен трансфер, днес съм на втори преглед , да видим, дано всичко е наред! Само като си представя как може през всичко отново да премина и ....  не ми се мислиии .... Успех  на всички

# 734
Всеки притаил дъх ...   Simple Smile) Как минават опитите момичета ?  Аз съм с положителен тест след замразен трансфер, днес съм на втори преглед , да видим, дано всичко е наред! Само като си представя как може през всичко отново да премина и ....  не ми се мислиии .... Успех  на всички

Честито!  Всичко ще е наред, не си мисли глупости 😜.
Ние се отказваме май от второ детенце, малко ми е тъжно, но да ни е жив и здрав мъника!

Общи условия

Активация на акаунт