Дългото чакане след трансфер - Тема 68

• 81 491
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
ехааа  Hug

# 541
  • Пловдив
Благодаряя дайй божеее на всичкии да стигнем до успешен финал ❤
Исках да напиша 2,7мм не см 😁

# 542
  • тук-там
См следва да са! Късмет!

# 543
  • София
Честито и пухкав финал!

# 544
Момичета, следя ви след ЗЕТ на 23.05! Ще полудея вече от нетърпение, а ходя и на работа Simple Smile Между другото днес 6-ти ден след трансфер имах съвсем леко зацапване с кръв при поставяне на Кринон гела. Доколкото четох, това се случва понякога. Жалко, мислех се, че е импантационно! За съжаление обаче нямам никакви симптоми.

# 545
  • София
Може и имплантационно да е Simple Smile и на мен ми е 6 ден... може би няма да издържа повече от 8-9 ден и ще се бодна Simple Smile

# 546
Дай боже да е така, но се съмнявам, тъй като остана по ръката ми, а не по бельото.
И аз се чудя дали да не се бодна по-рано. Вашата дата за кръвен тест кога е по принцип?

# 547
  • София
На 05.06 официално казаха от клиниката...
Важното е кървенето да е малко и да няма повече...

# 548
Стискам палци за всички ни! Аз по план съм за тест на 02.06., но ще видим дали ще издържа.

# 549
Моят тест е чак на 8.05 и смятам да устискам до тогава. Корема спря да ме боли и да ме придърпва,но гърдите ще ми експлодират.

# 550
Момичета, имах останал Кринон от ЗЕТ и реших да го ползвам за 2-ра фаза след неуспешен опит за лигавица. Ами и тогава имах кафеникаво зацапване. Та нека това не ви тревожи - явно при употребата на Кринон си е нещо нормално, тъй като Утрогестан вагинално не ми оцветява. Стига да са кафеникави 'парченца' и не червена кръв, явно се случва постоянно.
Успех на чакащите и се радвайте на слънчевото топло време Simple Smile

# 551
И аз забелязах някалко пъти кафеникави бучици, докато го поставях. Мислех, че е кървене и се притесних, но прочетох тук, че и при други жени се появява и серуспокоих. В крайна сметка се оказа, че няма повод за притеснение.

# 552
Здравейте момичета,

И аз да се запиша тук. След ЗЕТ съм на 25.5 и в петък ще правя тест. От вчера изперках, след като спряха да ме болят гърдите. Зная, че е рано за симптоми, но те лошите мисли не питат, сами се навират...

# 553
Моят втори опит приключи пак с отрицателен.Имам още две снежинки в тях ми е надеждата.

# 554
Теди, честито и от мен! Само хубави неща от тук нататък да ти се случват и едно сладко бебенце!

Общи условия

Активация на акаунт