Дългото чакане след трансфер - Тема 68

• 81 493
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Честито и от мен!Здраво,пухкаво и ревливо на финала!

# 526
Ето ме пак 15 ден след ЕТ ЧХГ 51.71. , след ниските ми резултати
11 ден чхг10.06
13 ден чхг23.95
15 ден чхг51.71.
Най много се претиснявам чета за извън маточна бременност и силно се надявам да са само мой претиснения. Чувал ли е някой за случай като моя.

# 527
  • Пловдив
Вяра, обади ли се на доктора?

# 528
  • Пловдив
11 ден чхг10.06
13 ден чхг23.95
15 ден чхг51.71.
Най много се претиснявам чета за извън маточна бременност и силно се надявам да са само мой претиснения. Чувал ли е някой за случай като моя.
Мисля че трябва да говориш с докито .. нивата ми се струват ниски . Пожелавам успех

# 529
Възможно е и ембрито да не се  е захванало добре. Освен да пазиш леглото няколко дена нищо друго не можеш да направиш мила.  Просто като се стигне до инвитро, трябва да сме готови да се сблъскаме и с всякакви проблеми. Кураж и не губи надежда. Hug

# 530
С какво би й помогнало пазенето на леглото? Не съм специалист, но мисля, че стойността е ниска. Нека лекар се изкаже най-добре.

# 531
Няма да те лъжа - крайно ниско е, особено ако са 5 дневни, но сега хвърлих око на чхг калкулатора и там дават ст-сти от 18-7340 за 5 седмици от ПРМ (не зн в коя точно седмица си, но може би ок 5та), така, че според тях влизаш в норми, макар и ниски. Виждам, че се удвоява както трябва и друго освен да не се филмираш и да чакаш прегледа (апропо той трябва да е съвсем скоро) не зн какво да те посъветвам. Стискам силно палци Hug

# 532
Казаха ми да повтора теста след два дни да стигнело поне 100 и тогава да си запиша час за коментар. Нищо конкретно не разбрах след разговора, нямам обяснение за нищо.

# 533
Всъщност, доколкото знам чхг трябва да е над 1000, за да може да се визуализира плоде сак ( мисля), не зн при 100 какво ще се види, но щом са ти казали така, значи имат нещо предвид. Успех и дори да не се е получило сега, съм сигурна, че следващият опит ще е твоят!

# 534
Имаше едно момиченце със ниски стойности, които не се и удвояваха даже правилно. 2 дена си седеше почти еднакво ЧХГто, после нарастваше почти двойно, и после пак не се удвояваше. Даже и прокърви и взимаше разни лекарства за задържане. Накрая като успяха да видят сакче, по-скоро малка точица, док и каза че не се е захванало добре, да лежи и да не прави повече тестове. В момента продължава да си бременее и всичко е наред.
      Не беше от инвитро опит.
   Та оттам си вадя извода че ембрито ако не се е имплантирало добре, чхг-то е ниско и играе. Но дали ще се задържи си е божа работа.

# 535
Е то часа ще е след няколко дни предполага се че ще е стигнало 1000.

# 536
  • Пловдив
Здравейте, записвам се отново в групата на чакащите. Този път след ЗЕТ. Пожелавам успех на всички чакащи!

# 537
11 ден чхг10.06
13 ден чхг23.95
15 ден чхг51.71.
Вяра, аз имах същия случай. Не искам да съм лош пророк, но при мен приключи с БХ.
Успех ти желая Hug

# 538
  • Пловдив
Дамии днес бях на преглед видяхмее гоо 2,7см в 6та седмица съм и чухме леко пулсче .. даноо до краяя да е така борбено малкото човече. Стискам палциии на всичкии ❤🤗❤

# 539
Теди, честито! Лека бременност и щастлив, пухкав финал! Hug

Общи условия

Активация на акаунт