Дългото чакане след трансфер - Тема 68

• 81 501
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Аз съм май с най - много:blush:естрофем 5х1 орално и 2 х3 вагинално,дуфастон 3х1,утрогестан 3х 2 +3 преди лягане,но -шпа 3х2,бусколизин 3х2 ,аспирин,фолиева,прегнакеър и  по 4 лепенки климара ,които сменям на 5 дни.

Здравейте , тези медикаменти от коя клиника ви са предписани ?
Ако е удобно да споделите !
Аз имам предписани лепенки Климара  по една на 48 часа , Кринон гел сутрин и вечер , Фолиева с вит В-12 , Матофин сутрин и вечер . На моменти имам малко болки подобни на МС . Днес ми е 19 ден от трансфер  на замразан ембрион  на 5 дин . За болките нищо не ми изписаха !
Благодаря за отговора предварително !
                                                                         Клиника Селена Пловдив

# 511
Мен от вчера следобяд започнаха да ме болят гърдите и да ми се спи ужасно много. Уморявам се на третата крачка и едвам се движа. А пък корема така ми тежи. Като парцал съм. Добре че не ходя на работа.

# 512
  • София
Мен от вчера следобяд започнаха да ме болят гърдите и да ми се спи ужасно много. Уморявам се на третата крачка и едвам се движа. А пък корема така ми тежи. Като парцал съм. Добре че не ходя на работа.
Това ми приличат на добри симптоми.Стискам палци!

# 513
Струва ми се че е още рано за каквито и да е симптоми. Трансфера ми беше на 23.05.  Но знае ли човек. Дано да се окажеш права Каролина. Силно се надявам за положителен резултат.

# 514
  • София
Струва ми се че е още рано за каквито и да е симптоми. Трансфера ми беше на 23.05.  Но знае ли човек. Дано да се окажеш права Каролина. Силно се надявам за положителен резултат.

Моят беще на 21.05,бластоцист.До днес -никакви симптоми.Едва преди 2 часа започна едно придърпване отвътре вдясно,което обаче не се повлия от но-шпа.Та не знам и аз какво да мисля.

# 515
Здравейте и аз да попитам , на 11 ден след ЕТ на 5 дневни 2 ембриончета чхг10.06. След 2 дни 13 ден чхг23.95. На какво може да се дължи това ниско чхг и има ли някакви шансове 😮

# 516
Здравейте и аз да попитам , на 11 ден след ЕТ на 5 дневни 2 ембриончета чхг10.06. След 2 дни 13 ден чхг23.95. На какво може да се дължи това ниско чхг и има ли някакви шансове 😮

Доста е ниско, но винаги има шансове. Може да е повлияно и от медикаменти, какво са ти слагали?  Изчакай още ден и пусни пак тест, ако се удвоило може и да навакса. Стискам палци.

# 517
  • София
Цопвам и аз в темата с пресен трансфер от 23.05.... мислех да не пиша, ама вече изперквам Simple Smile
По отношение на ниското ЧХГ, на преден трансфер на бластоцист, имах на 12 ден - около 26 стойност ... спрях лекарствата и така, но после се питах дали пък не избързах... Та не е лошо да се поизчака и още веднъж да се провери поне.
Третия ни опит по фонда излезе тотал щета - от десетина яйцеклетки, накрая нищо не остана за трансфер. Сега извадихме една на напълно естествен цикъл... и взе че се получи най-хубавото ембрионче, което сме имали някога... цялата ми надежда е в него. Не знам как ще се събера за следващ опит, ако и сега не стане.

# 518
Елба, стискам силно палци. На естествен цикъл са най-хубавите и издръжливи, от ембриолог го научих.

# 519
Елба с теб сме на една дата. Дано е успешна и видим положителен резултат. Успех! Hug

# 520
  • София
Забелязах, deizy, затова отбелязах и датата Simple Smile Благодаря, момичета, дано ни е успешен опита и се похвалим след седмица Simple Smile
А относно лекарствата... имам само утрогестан, фолиева, фраксипарин и зарзио... за първи път нямам естрофем. Да считам ли, че е нормално за ЕЦ?

# 521

Здравейте,

Аз съм с абсолютно същия случай. Днес 11 ден на две 5 дневни ембриончета ЧХГ 11.03.
Чудя се дали въобще има смисъл да го повтарям след 48 часа.
Писах на докторката, ще изчакам и нейното мнение, но до колкото мога да разсъждавам трезво шансът клони към невъзможност.

# 522
Момичета ЧХГ на
9 ден 107
11 ден 277
14 ден 1086
Как ви се струва, май последото нарастване е доста  какво означава това?   Имам час за първи преглед на 04.06 но ми е притеснено, защото ме наболява корема особенно вечер.

# 523
 SosiBG тихичко честито и лека бременност.

# 524
Момичета ЧХГ на
9 ден 107
11 ден 277
14 ден 1086
Как ви се струва, май последото нарастване е доста  какво означава това?   Имам час за първи преглед на 04.06 но ми е притеснено, защото ме наболява корема особенно вечер.
Супер си е нарастването.Болките са нормални .При мен спряха вече - 8 г.с .Пий Но шпа 3*2 .И мен вечер ме болеше .Понякога болките бяха доста по-силни от менструалните .Но това си е борбата за живот .Малкото или малките човечета се наместват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт