Дългото чакане след трансфер - Тема 68

• 81 400
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
Моят втори опит приключи пак с отрицателен.Имам още две снежинки в тях ми е надеждата.
Съжалявам мила.

# 556
  • София
Siana2015 много съжалявам. Стискам палци следващия ЗЕТ да ти донесе очакваното щастие. Много добре те разбирам, защото и моят втори опит приключи с неуспех миналата седмица. Почини си малко и не се притеснявай - ще стане.

# 557
  • София
Момичета,и третият ми опит приключи с отрицателен резултат-0.480.Нямам повече ембриони,аз бях с донорска яйцеклетка.Пълен крах!

# 558
Сиана, вярвам, че ще успееш съвсем скоро! И моят втори опит приключи с отрицателен резултат началото на този месец и веднага след това трансферирахме снежинките. Още чакам резултата, но вярвам, че всички ще успеем рано или късно!
@Каролина, не се отчайвай, мила!

Моят втори опит приключи пак с отрицателен.Имам още две снежинки в тях ми е надеждата.

# 559
Успех на всички чакащи момичета за положителен тест и 9 прекрасни месеца след това!

Момичета, много ви моля да споделите вашите протоколи след ЗЕТ! Какъв и по колко естроген вземате ( лепенки или орално?), колко прогестерон и под каква форма?

При положителен тест за бременност колко време ( седмици, месеци) скед това продължавате с естрогена и прогестерона?

И при спиране на тези хормони, как се спират - постепенно ли се намаляват или изведнъж и от коя седмица на бременността.

Не живея в Бг и ми се струва, че моят доктор направо ме бомбандира с излишни количества от тия хормони Sad   И много ме е страх за евентуални последици за бебето

Моля ви, споделете вашите протоколи!
Благодаря!

# 560
  • тук-там
Момичета,и третият ми опит приключи с отрицателен резултат-0.480.Нямам повече ембриони,аз бях с донорска яйцеклетка.Пълен крах!
Много съжалявам! Но пък от първия път с донорска е малко вероятно. Ще трявба да се събереш и да направиш втори опит. Сила и късмет ти желая!

# 561
  • София
Благодаря! Беше 3-ти опит с донорска яйцеклетка,миналата година направих първите два.

# 562
Каролина, много съжалявам! Sad

# 563
  • тук-там
Благодаря! Беше 3-ти опит с донорска яйцеклетка,миналата година направих първите два.
Какво сте изследвали? Ако трябва и ПИД на Е направете. Всеки проблем има решение. Ще помагаме с идеи и насоки!

# 564
Съжалявам за отрицателните резултати, момичета...

Ванеса, мисля, че няколко страници назад момичетата споделяха коя какво приема и в какви дози.
Аз спрях естрофема, утрогестана и дуфастона в 12 г.с. Витамините за бременни също тогава ги спрях. Д-рът ми каза да ги спра от раз, но аз си доизпих опаковките постепенно намаляйки дозите. Simple Smile

# 565
  • тук-там
Ванеса, според мен в БГ доста се презастраховат и изписват какво ли не. Едва ли ще ти помогне това инфо. Слушай си док и късмет!

# 566
  • София
Изследвала съм абсолютно всичко,за което се сетих-имунологни и генетични изследвания-пълен пакет.Оттам излезе единствено проблем с усвояването на фолиевата киселина и започнах приема на фолат.Изследвала съм хормони,щитовидна жлеза,правих имунологична и биопсия за определяне на имплантазионен прозорец,поставиха ми РВМС.,хистероскопия профилактичто,микробиология за мое спокойствие,изследване за инсулинова резистентност.
И трите пъти ми трансферираха по един бластоцист.Вече не знам къде е причината за неуспеха...

# 567
  • София
Ако са били все на пети ден, опитай трансфер на трети. При някои момичета това е довело до положителен резултат.

# 568
И аз приключих с неуспех. Въпреки че моя док. все още не отписва нещата, но аз нямам особена надежда...

# 569
  • тук-там
Каролина, пробвай и ПИД. Мъжкият фактор как е? Можеш да върнеш следващия път едно тридневно и едно петдневно или да направиш 2 трансфера - на 3-ти и 5-ти ден. Чисти ли са били трансферите? Прогестеронът как ти е в деня на трансфера? Просто мисля на глас къде още може да е ключът от бараката.

Общи условия

Активация на акаунт