Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (74) - май'2018

• 188 275
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 475
  • Стара Загора
Ехаа, печеля топка Grinning Два кода съм регистрирала, вчера докато чаках на касата се чудех дали да купя едно десертче още, но реших да си спестя калориите, имало защо Simple Smile

# 2 476
С цели 96 ст съм от бонуса  Mr. Green
Това им е най глупавата игра не си заслужава да се вкарват пари за нея .

# 2 477
И в Савекс и в Сникърс ме няма ..какво съвпадение  Mr. Green

# 2 478
  • Стара Загора
Печеля от  сникърс Simple Smile. Благодаря , че пуснахте списъка тук, че забравям да проверявам

# 2 479

Ключодържателят на Кока Кола уж е метален, а вече се разпадна. Няма месец ползване Anguished
[/quote]
Детето успя за половин час да му види сметката. Wink

Да ти е живо и здраво, а мама нов ключодържател ще намери .

# 2 480
Получих имейл от Сникърс, топчица съм спечелила.Soccer Четири кода имам регистрирани, не са много, мислех, че изобщо няма да ме отразят, т.е. хич не се надявах.

# 2 481
И аз успях да спечеля топка, с 3 кода бях Simple Smile

# 2 482
И ММ е с топка. Децата ще са доволни☺
В правилата пише: 4.3.4 Всеки потребител има право да спечели само по една малка (футболна топка Nike) и една голяма награда (пътуване до Бразилия и среща с Роналдо).
В печеливши има много повтарящи се, явно не спазват правилата

# 2 483
Наградите на Ариана в един ден ли теглят или през цялата седмица си теглят и само в понеделник качват имената? Регистрирах се вчера и много искам да спечеля хладилната чанта...

# 2 484
И ММ е с топка. Децата ще са доволни☺
В правилата пише: 4.3.4 Всеки потребител има право да спечели само по една малка (футболна топка Nike) и една голяма награда (пътуване до Бразилия и среща с Роналдо).
В печеливши има много повтарящи се, явно не спазват правилата

е то за това такива като мен, ще си останат без награда ImpImp

# 2 485
Наградите на Ариана в един ден ли теглят или през цялата седмица си теглят и само в понеделник качват имената? Регистрирах се вчера и много искам да спечеля хладилната чанта...
Да и на мен нещо не ми стана ясно!

# 2 486
Да, обичайните заподозрени във всяка игра.

# 2 487
Да и на мен нещо не ми стана ясно!
Следващите тегления са на
04.06.18
11.06.18
18.06.18

# 2 488
  • София

Ето я флашката, но ми отне 3 телефонни разговора, висене цял ден и накрая закъснение от тяхна страна. Може би е добре да помислят за куриерски услуги.

# 2 489
Смятате ли, че наградата на Ариана ще трябва да се декларира?

Общи условия

Активация на акаунт