Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (74) - май'2018

• 188 030
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 550
Да аз играя за сега от там съм с 3 шапки и една възглавница много искам еко торбата ама ми я не пуска мрън мрън

# 2 551
Да аз играя за сега от там съм с 3 шапки и една възглавница много искам еко торбата ама ми я не пуска мрън мрън
Аз играя за сак, но спечелих торба с лакомства.

# 2 552
  • При децата ми
Добро утро! Сайтът на Орбит не се отваря! Как ще разберем днес за печелившите? Вчера качих 2 бележки исках да си проверя профила си но не може? Ко праим ся?

Точно затова влязох да пиша и аз.
Вчера качих 7 бележки и за днес имам още 10, но уви!:sad: Много искам да зарадвам голямото дете с такава четка.

# 2 553
Дами, снощи в 19.43 ч. съм подала заявка за теглене на спечелените от мен 310 лв. в сайта на НЛ. Сега проверих и статуса все още е Очаква одобрение. Да не би да трябва да направя още нещо, върти ми се че сте обсъждали подаване на лична карта? Сякаш четох, че одобрението става за няколко часа.

И аз теглих за първи път. Получих на мейл инструкции за верификация на профила. Прикачих снимка на шофьорска книжка в профила където пише верификация. Одобрението стана за ден и половина. Като ги питах казаха че става до 48часа.

# 2 554
  • у нас
Днес мислех да регистрирам бележка от Орбит. А то не мога да вляза. Cry

# 2 555
И аз така изгорях с доста бележки на мастъркард като не чета условията..
Ама като се има в предвид че има поне ден одобрение,а ги теглят следобяд не е имало смисъл за чакате до днес за регистриране.

# 2 556
  • sofia
Хора, аз влизам в сайта, няма проблем, даже качих бележка и ми я одобриха за минути.Опитайте нещо отново, да не е било за малко.

# 2 557
  • При децата ми
Аз играя за сак, но спечелих торба с лакомства.

Момичета, какви са тези игри? И още, къде ги има тези семки на "Детелина" с логото на играта? Никъде не ги намирам!

# 2 558
Момичета, да питам нещо (тъпичко)....за играта на рексона само продукти на рексона ли купувате или рексона и Clear?  newsm78

# 2 559
  • София

Момичета, какви са тези игри? И още, къде ги има тези семки на "Детелина" с логото на играта? Никъде не ги намирам!
[/quote]

В Била ги има.

# 2 560
  • При децата ми

В Била ги има.
[/quote]

Благодаря!
Може ли линк за играта на "Рексона"?

# 2 561
  • при късмета
На мен също не ми се отваря сайта на орбит. Обаче днес май трябва да теглят последните награди. Което означава, че би трябвало да може да се регистрира до вчера. До сега за всички тегления са участвали бележките до предния ден. В таблица беше дадено качените до коя дата, за кое теглене участват

# 2 562
  • Велико Търново
На мен също не ми се отваря сайта на орбит. Обаче днес май трябва да теглят последните награди. Което означава, че би трябвало да може да се регистрира до вчера. До сега за всички тегления са участвали бележките до предния ден. В таблица беше дадено качените до коя дата, за кое теглене участват
От компютъра не успявам да вляза още от преди обяд, но от телефона влязох. В правилата пише, че играта е до 23:59:59 ч. на 31.05.2018 г., а в частта, където е упоменато тегленето на самите награди пише, че самото теглене е на 31 май и участват бележки, регистрирани до  23:59:59 ч. на 30.05.2018 г.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 12:52 от dannyny

# 2 563
  • София
При мен сайта на орбит не се отваря с единия браузър, но в Chrome в момента си го отаварям и няма проблеми. Няма изтеглени печеливши още.

Вчера се борих с изпращането до мейла към НАП, но не успях да се справя. Трябва да пусна мейл, обаче за да го разпиша мейла с подписа трябва моя мейл да е настроен за електронно  подписване. Четох, пробвах, но не успях, а и беше на служебния компютър, та ще опитам отново на моя, като съм в нас.

# 2 564
Момичета сайтът на Орбит вече се отваря и бележките ми са одобрени! Дано всички да имаме късмет!🍀     

Общи условия

Активация на акаунт