Искам да кажа ... (146) през май 2018

• 359 923
  • 5 479
  •   1
Отговори
# 30
Радвам се!

# 31
Рире, Ая 😍

Сесил, браво на майка ти!

Анджи, давай сестро, духовно съм с теб 😂

Рязко ми се преядоха мекици... Толкова, че излязох да купя тесто. Да се оциклям, че да се свършва с тая вакханалия...

Ей тъй отбеляваме деня на труда дома (аз ще съм в същата поза след мекиците 😂)

# 32
Мър, водиш ли си дневник на храненията? С първото дете си записвах първите 2 месеца  и това много ми помогна да видя, че има светлина в тунела и че детето постепенно си прави режим. Усвоихме и кърменето в леглото, което много помогна да си почивам и да поспивам заедно с детето, а нощем да кърмя максимално мързеливо.
О, да имам едно приложение, ще го помня за вечни времена Joy Иначе аз в 90% кърмя легнала, то един час се не издържа в друга поза...
Захирче, отиваме до нашите иначе в парка вече ходим, че ни е най-близо.
О, хубавата котана!

# 33
Ау, Алечка Smile И ние така отбелязваме у нас деня на труда,  точно по същия начин.
Добре, че поне мъжа ми отиде за риба да хване нещо 🐠  Smile
Яжте каквото ще ядете този месец, че  на 1 юни пускам лятната тема. Да сте на линия с коктейли и добро настроение и телосложение. Flowers WatermelonNature High Brightness

# 34
  • София
Ох, днеска козунакът ще ме подлуди Rage Не ме пуска да ида да се измия и облека, че да го изведа. Стикнал се е за мене и няма отлепване! Кошмарът от нощес продължава. Омммм...

# 35

ЕДНО ДОБРО,ПРЕКРАНО УТРО ВИ ПОЖЕЛАВАМ!

Нека през този прекрасен пролетен месец,пълен с красота и надежди,наистина ние и нашите семейства сме здрави и благополучни!

СЕСИЛИ,браво момиче,майка ти също явно е волева и силна натура,също като щерка си!
МАРИ,бързо да ти минава и всичко да е успешно!
ТАРТИ,нека и дано и при вас всичко да мине и да сте здрави и спокойни.
ХЪРче,така те харесвам,че искам и лично да те опозная,момиче.(Дано!)
АЛИ,такова трудолюбиво и мило същество си.Къщата,вярвам с времето ще стане прекрасна,аз ти пожелавам да я населиш с едно прекрасно семейство и много да сте щастливи.
МЪРЧЕ,ще се справите заедно с мистър Мър и малък Мърчо щедро ще ви се отплати за любовта и грижите.

Ще дописвам.Почвам да правя палачинки,че съм обещала.ЛМ се е разработил в градината,а е само на кафе от сутринта.А нали "Гладна мечка хоро не играе"?

# 36
Отиваме да  празнуваме по стар соц. обичай, после ще ви чета. Хубав до ни е месеца на всички! Али, няма да отстъпваш, вземай си автоматик и никой не слушай, че те разбирачи бол, но ти ще си я караш

# 37
Идвам да се хваля, избягах цели 8 км, до миналата седмица на 6-тия вече бях труп.

Сесили и Люси, браво, страхотни резултати и при двете.
Али, ти най- добре си знаеш, каква кола би ти била най- удобна.

Май месец да е пълен с хубави новини и слънце.

# 38
Алечка, и внимавай да е пълен автоматик, да не ти пробутат полуавтомат със "сух" съединител. Че от това по-голяма гадост няма. Ни е рак, ни е риба.

# 39
А да, аз имам един приятел, който е много на ти с колите, та смятам той да ме консултира 😁

# 40
А да, аз имам един приятел, който е много на ти с колите, та смятам той да ме консултира 😁

Уфф, те мъжете понякога са...големи разбирачи. Simple Smile
Виж нямаш ли някой познат с автоматик да се качиш за няколко кръгчета.

# 41
Да е топъл, слънчев и изпълнен с прекрасни новини май месец!
Ая, този прозорец в хотел ли е? Много фотогенично място.
Сесил, браво за страхотните резултати!

Ще си купувам колело. Бих се радвала на препоръки, не ми се дават много пари, имайте милост, с учителска заплата ще го плащам Wink.

# 42
  • В Космоса
Честит празник!
Ето, че сме в моя месец. Да е прекрасен за всички!
Тъкмо пристигнахме в Благоевград ние и сме се отправили към парк Бачиново.
Хубав ден на вас!

# 43
  • постоянно
Ая , твоето момиче е красавица . Къде е този уникален прозорец.Heart

Белинде , зъби ли ве мъчат? И на Мърчето да каче , че тук много хвалят кехлибарените гривнички.

Сесил , раздвам се , че си намерила своят режим на хранене и че ти носи добри резултати. Продължавай  все така Hug

Обичам май месец - да ви е честит на всички !

# 44
Лято, Драг са добри. Помисли си за какви терени ти трябва, колко често ще го ползваш и иди в реален магазин да пробваш и мериш. Консултация с читав продавач е задължителна.  Като набележиш модел, размер и екстри, търси онлайн най-добра цена или питай за отстъпки.

Мушнах в печката една измишльотина- настъргани тиквички, фета, гауда, кисело мляко с  малко сода, яйца, сгъстих с трици вместо брашно. Забравих да посоля и да сложа копър, дано се яде.

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 11:38 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт