Искам да кажа ... (146) през май 2018

• 359 930
  • 5 479
  •   1
Отговори
# 5 445
  • В Космоса
Контес, откъде се сдоби с тоз бабек?

Балсам на косите на децата като сложите, после сресвате и после какво, без отмиване ли? Че и аз имам проблем с моята щерка. Преди и беше супер къдрава. Не се и мъчех особено да я сресвам, само на мокро (чувала съм, че на мокро не било хубаво да се сресва косата, а аз цял живот, откакто се грижа за руното си, само на мокро го реша, после два, три дни не помирисва гребена с огромните зъбци.) Сега обаче ѝ се поизправи и е някаква, никаква. Гъста, но нито права, нито къдрава. Отдолу се заплита. Не знам как да я третирам. Реша я като е мокра. Сутрин я реша, но някак не изглежда особено добре. От онези противни въшки миналата зима, как ме е яд. Прецакахме хубавата къдрава косица. Пак е хубава, гъста, жива, но отгоре права, само отдолу масуреста...

# 5 446
  • Бургас
Слагам балсам с отмиване. Само на краищата, изчаквам няколко минути и изплаквам. На Цвети и беше къдрава, после се поизправи. По нейно желание отрязахме косата и , която беше до кръста, до рамената. Направо се родихме -и аз и тя

# 5 447
  • София
С отмиване, Акаш. Тя моята вече е голяма и сама се къпе, та първо мие с шампоан, после слага балсама, оставя го, докато си измие тялото и след.това измива. После я реша почти изсъхнала като е, леко влажна.

Хайде, завърши ми първолачето, и свидетелство.си има, и списък с книжки за лятото. Чудно тържество беше. Извади класната едни листчета, на които в първия учебен ден си бяха написали/нарисували нещо и вчера им ги дала да напишат какво са научили тази година. Страхотни и вълнуващи неща бяха написали, Мая специално с благодарност към учителката, че я е научила да пише.ръкописно, защото ”когато бях малка, не знаех как се пишат ръкописните букви” Simple Smile И с обръщение в началото: ” Елеонора, ....” Grinning Посмяхме се, но.то във всяко листче имаше.такива бисери.

# 5 448
  • София
Досега изпробвахме с щерката лидълските придобивки.Утре половината неща ще ги върна.
С банските имам същия проблем като на Белинда.В тялото добре,ама нагоре не е добре.Бях си взела и същата плажна рокля и нея ще върна.И на щерката разни работи...с две думи в пари ще се видя. Crazy
Но пък съм си харесала едни сандали във Фешън дейс,пробвала съм ги в реален магазин и май натам ще отидат финансите.
Бърди честито ти второлаче!

# 5 449
Акаша, бабека е от един онлайн БГ магазин в Торонто. Страхотни неща правят и идват за 3 дни с БГ вестник подарък Heart

Н амоята щерка косата е като моята- много тънка, заплитаща се, късаща се и гъста. Та слагам балсам  с отмиване при всяко миене на косата от 3 годишна насам и преди пръсках й от спрейовете и сплитам преди сън, но от 2 години се омазнява повече и нищо не пръскам освен малко вода за да я разреша сутринта.

Иначе обяснявах по 100 пъти да я реши всяка вечер след баня, но слага шапката върху сплетената коса и се къпе и забравя разресването, а на сутринта е охкане и пъшкане..

Маски и кристали не съм й слагала.

Бърди, честита първолачка! Heart

# 5 450
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Изчетох ви най-после!
Офисните проблеми - Джена, погрешно си мислиш, че само жените са скрипи. Аз съм работила в изцяло женски колектив - 8-9 жени в една стая, даже известно време и 10 бяхме и беше чудно, голям купон и взаимопомощ. После работих в стая и с колеги - ами имаше големи гадняри - един на друг си правят сечено (нали мъжете все нещо си мерят - заплати, жени, коли, влияние и др. работи) и като си неволен наблюдател на това, е гадно и неприятно. Единият колега (Дева) пък беше такъв педант, че А си му изкривил нещо на бюрото, А си си изкарал скандал. Но най-ужасен беше шефът - невежа и простак, назначен на поста, защото е "селски" на баш-шефа. Сто пъти предпочитам да работя с жени, отколкото с мъже комплексари, мухльовци и женкари.

За косите - Акашче, къдравата коса е ген, не може да се изправи от третиране за въшки. Или ако се изправи, ще е само третираната коса, а онази, която расте след третирането, пак ще е къдрава. Минават и през периоди - моят малкият син беше с коса, права като праз докъм 6-7 годишна възраст. После взе да се къдри и в пубертета беше вече като Явор Бахаров. Големият си е бил къдрав винаги, но и при него на периоди - или едро, на пръстенчета, или на пружинки. А снаха ми до 5-тата година абсолютно права, после къдрава, 2-3 години  следкато роди косата й се изправи, след още 2-3 отново се накъдри. А пък за косата на голямата не ми се говори - то е ужас някакъв къдрав.
Та според мен, ако е речено да е къдрава, пак ще й се накъдри косата, не се притеснявай, че вие нещо сте променили.

Белиндичка, браво бе, значи мойте тиквички виновни за твойта коронка!

Аз днес прекарах чуден ден - първо бях на тържеството на първолака - много сладки бяха дечицата, много хубаво им беше тържеството. Нашто гардже обаче ми се видя дребничко - момичетата всичките бяха двойно по-едри от него.
После отидох у приятелката ми, която скоро се върна след дълго отсъствие, после пък двете дойдохме у нас, после излязохме да се поразходим и се разделихме чак в 19 ч.
А за утре планираме да отидем до Банкя.

За пиенето съм и тАка и вАка - мога да копам, мога и да не копам. Не бях пила сигурно повече от година нищо освен някоя случайна чаша бира, но на другарската среща с вас пих бяло вино и после почнах да пийвам по чашка, като дойде някой, а като ми е нещо кофти и по глътка уиски. Така ми каза кардиоложката - като почувствате неразположение, по-добре 20-30 г уиски, отколкото лексотан или нещо от тоя род.

# 5 451
Аз ползвам някакъв силикон. Купих си го от фризьорката, според мен е като кристалите, ама тя каза че е различно. Зимата си го слагах и съм доволна. Ползвам също една паста, нанася се на влажна коса, после се суша и прическата се запазва. Аз си мисля, че термо вакса, но не съм я прочела дори за какво е.

С тая бира си обърках вечерта аз. Пих една рано-рано и като съм заспала, та до 20,20 часа. Сега глава камбана и провалени планове за вечерта. Яд ме е на мене си в такива дни.

Белинда,  Hug

# 5 452
 На антибиотик е танцьорката и с лека Т. Утре ще идем само за тържеството, за не се провали хореографията на другите деца. Гърди чисти, гърло червено и ужасна кашлица. Вече час буха и не можем да заспим и двете. Вирус ли е, настинка ли е не знам. Хич не ми се даваше АБ заради червено гърло, но като вдигна Т се уплаших и дадох.

И искам да кажа че всичко е безобразно скъпо! 35 лв за 2 минутен преглед и 50 и кусур в аптеката! Преди това в супера 100 и нещо за няма нищо. Стойността на пенсията на майка ми замина за 2 часа.
Брах му лайката сет се вика.

# 5 453
Аз пък установих голяма разлика в цените между отделните аптеки. Нещо супер обикновено вземах, под 10 лева цена в Марешки е с 1,70 по-скъпо от Медея, а аз винаги си пазарувах от Марешки.  Процентно ми се струва голяма разлика, не са 20-50 стотинки, а 1,70 при други лекарства може и повече да е.

# 5 454
  • Бургас
Жаки, къде я водихте? Аз моите в Пловдив като закъсаме ги водя във Вела. Знам, че там има абонамент.

# 5 455
  • София
Така ми каза кардиоложката - като почувствате неразположение, по-добре 20-30 г уиски, отколкото лексотан или нещо от тоя род.

Абе Свет! За 20-30 грама Ич нЕма да си цапам чашата! Аз обичам да си дрънна едно цяло, като ще е да е!  Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама нещо напоследък не ми се припива, ама въобще! Одъртях сигурно ...
Яд ме е на мен си, заредила съм си тука на морето едни летни напитки ... а не ми идва никакъв ищах  Innocent

# 5 456
Да и това го има! Последно Контратубекс купувах в едната аптека 12,70 в другата 14 и нещо.
Пък в чужбина и тук да не говорим. Тук Нурофен Стоп Колд 8 лв за блистер в Турция 6 лв за два блистера! Ай сиктир!

Онзи ден във фейса приятел в чужбина снимал шоколад, нешенски, от Своге към 80 ст, а тук  цената по 2.
Пратих ММ за масло в Кауфланд отишъл и ми носи 250 гр за 6,50! Бе от кит ли туй масло бе?
Изобщо нямам думи! Хората на пенсия да мрат ли или какво? Не възможно е да се живее с 200 лева. Кое ще платиш, какво ще ядеш? Ами ако се разболееш?

Лина, абонамента е годишен, а нас 6 месеца ни няма, не се връзва .Там я водих 35 лв преглед точно 2 минути.

# 5 457
  • Canada
Акаша, бабека е от един онлайн БГ магазин в Торонто. Страхотни неща правят и идват за 3 дни с БГ вестник подарък Heart

Контес, ще ми пратиш ли линк на лични  Hug Търсих в нета, но нищо не открих  newsm78

Ех, Жаки, не ви се размина  Tired Не искам да досаждам, бях споменала преди време, но ако не е алергична малката погледни дали мед от манука не би ви помогнал да преодолявате по безболезнено тези състояния  Peace Най малко с фактор 15 трябва да е за да има полза от него  Peace

И Алина я мисля от одеве, хубаво е, че бързо му е минало на Малчо, ще се подредят и другите неща  Hug

# 5 458
  • Бургас
Хм, как годишен?Последният път като попитах не ми казаха нищо такова! Може да са променили условията, че скоро не съм ги посещавала.

# 5 459
Да и ако имам договор ми начисляват такси без значение дали съм ходила дадения месец.
Беше пълно с деца, много болни имаше, вирус ли е някакъв и с повръщане хем. Жаки поне това не е накачила.

Фонсе, ами знам ли я дали е алергична към мед от манука? Не съм и давала. Към пчелен не е, яде редовно.

Общи условия

Активация на акаунт