Искам да кажа ... (146) през май 2018

• 360 574
  • 5 479
  •   1
Отговори
# 5 235
На това попаднах вчера и познайте за кой се сетих 😂

hahaha 😂
За кого 🤔  😂😂😂

# 5 236
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ох, чудна малка Жаки! Joy
Онзи, много хубава щерка! И какви очи само!
На Хай щерката и тя с тази дяволита усмивка и тия трапчинки - бонбонче!

Хърче, я кажи в ЛондонЯ мой ли се намери нещо евтинко за спане за една нощ, че с една другарка се каним да отидем на Васко Василев и трите опери, намерихме сравнително евтини самолетни билети, ама спането ще е голям зор, явно.

Начи никак не сте прави да споменавате сладоледи, бири, вина и т.н. по това време. Припи ми се бира, а цяла не мога да изпия, ще стане зян половината. СЛадолед обаче мога да изям цял и май няма да устискам. А цял ден се мъча със зарзавати и зелени джанки, белким компенсирам гараш тортата и останалото плюскане покрай РД.

# 5 237
  • София
Боже, как ми липса времето, когато и аз не можех да изпия една бира Joy

Много хубава Онази малката, верно, бащатко й да си купува пушка!

Светълче, значи ще ходиш по света и у нас, ах тииии Wink Бравос!

# 5 238
Ами не се знае още със сигурност, Белинде. Малко като към копчето да купиш балтон - имаме поканите за операта и нищо друго. Ако излезе много скъпо, ще се откажем май.

# 5 239
  • постоянно
Светалчо , в Лондон евтиното е трудна работа , но къде и кои дати и ще потърся . 💗

# 5 240
Хай, Онзи, много хубави дъщери!

# 5 241
Светалчо , в Лондон евтиното е трудна работа , но къде и кои дати и ще потърся . 💗

Ще ти кажа утре, но са няколко концерта през юни, можем да отидем на който и да е. Васко Василев и 15 певци от Кралската опера, които ще пеят арии от три опери - Турандот, Мадам Бътелфлай и забравих коя беше третата, по-точно моята приятелка не си я спомня.

# 5 242
  • Sofia
Ей мЪ на,навечеряна,напита,начерешена и лакирана  Laughing
Много прекрасна на Онзи девойката  Heart Eyes.
'начи-полужива съм.Туй със СВ-то съм баш аз,ако някой се чуди (Руми) Mr. Green.
Белинда,връщай се на тръстиката и ще заслабнеш отмах.Аз не мога вържа едно кило,пък вечерям като за последно и пия по кило вино,комай.
Чудя се аз колко и дали ще издеяня да рАботя. Днес споменах напускане, почнаха се едни кандърми...освен сега да спазаря същата заплата, ама на 4 часа. Не ми се занимава с глупави жени и с ...жени,по принцип...и с глупости  Joy. Домашните смятат,че се занимавам с глупости и не е рентабилно моето рАботене.
Ще се редим за визи с младежа,американски.За къмто Хонолулу,наесен  Whistling
Овиколепната забравих да спомена,че е УНИКАТНА  Heart Eyes.

# 5 243
  • постоянно
Светалчо , да подай дати утре и ще търся 💕
Джен , бейби заплата взема ли ?
💗

# 5 244
О, Светалчо, Пучини, а?
На времето имаше една книга Пучини, бохеми и пеперуди на Янош Бокаи. Не може да я нямаш в библиотеката си. На края на тази книга много плаках.

# 5 245
  • В Космоса
Онзи, много ти е хубава дъщеричката и като включим това, което съм чела за нея, любимка ми е

Всички деца, малко или много са забавни и плещят неща дето са смешни. Е, някои повече. Simple Smile

Мдаа, малкото Жаки е една от много забавните! Добре, че Жаки споделя, да се смеем и радваме тук.
Моята беше същата, но не ми е идвало на акъла да ги разправям бисерите ѝ и сега са забравени повечето. Хубаво щеше да е да ги запечатам за времето, ама... Добре поне, че имам от онези бебешки албуми. Там разни смешни думи съм записала. Вече почти всичко произнася правилно, но и тя онзи ден "университета" преименува, разправяше нещо  тати, като преподава в "увърситета"... Има, има още няколко такива по-сложни, които не може да ги натъкми баш. И какви реплики вкарва вече - хем като голям човек, хем чисто детски, бе, интересни са много, наистина. Пълнят душата тези деца.

Ходихме на родителска среща. Първата за първи клас, въпреки, че още не са приети даже още децата. Общи приказки, но добре ми се стори и базата, и учителките, и организацията. Дано не се разочароваме като влезем в системата.

# 5 246
  • Sofia
Джен , бейби заплата взема ли ?
💗
Crazy тц,няма месец още,пък ми се чини кат' година  hahaha(след ден-два,пра'я месец), да се нагиздя с тиквен медал,освен. bowuu.Колко му е заплатата да я пиша предизвестие със задна дата и да се окаже,че съм ходила ангария  Crazy.

# 5 247
  • София
Свет и аз не мога да изпия цяла бира.По заведения все си поръчвам по възможност малка,тъй де да не става зян.
Не се отказвай от концерта на Васко Василев!Дано се намери нещо изгодно за спане.
Аз изпуснах този на Андре Риу на 16 и 17.06 в София,ама здраве да е.
Онзи голяма чаровница отглеждаш ти.А къде е снимката с пелерината? Wink
ДженО кога отидЕ на работа,кога ще напускаш!?!Нали няма да се даваш на колежката!

# 5 248
  • Sofia
ДженО кога отидЕ на работа,кога ще напускаш!?!Нали няма да се даваш на колежката!
'ич не ми дреме...важно е на мен да ми е добре, колежка-молежка, утре се връща тая, която си бачка с нея и която се оказа, че "замествам"  Crazy('га отидОх,'га ме туриха заместничка),та "колежката" не е фактор.

# 5 249
  • София
Ама ти по заместване ли си назначена?Доколкото разбирам няма вече да работиш с въпросната персона.
Имам усещането,че след някой и друг месец ще се чудиш как си стояла вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт