Искам да кажа ... (146) през май 2018

• 360 570
  • 5 479
  •   1
Отговори
# 5 250
  • В Космоса
Джена, хубаво ти казваха момичетата да се захванеш с нещо собствено, инструктор, туй-онуй. Имаш възможност и щом ти се занимава с нещо, действай в такава насока. Какво ми се заби в тоз змийски колектив, не разбирам изобщо.

# 5 251
Джена, хубаво ти казваха момичетата да се захванеш с нещо собствено, инструктор, туй-онуй. Имаш възможност и щом ти се занимава с нещо, действай в такава насока. Какво ми се заби в тоз змийски колектив, не разбирам изобщо.
+1
При тези скрипи Simple Smile И ние я използваме тази дума, но от 20 години не я бях чувала и така добре да й пасна на ситуацията Wink

Светълчо, за евтино не знам къде би могло, но има хостели из центъра, където се спи в обща спалня и излизало много евтино. Иначе хотели има бол и все някой ще ти допадне.

# 5 252
  • Canada
Две малки големи чаровници видях назад  Crazy Госпожица Онзи е мн сладка дивачка, а малкото Хайче бонбон и половина!

С риск да ме натирите признавам, че за целия си съзнателен живот съм изпила всичко на всичко една единствена бутилка Стела Артоа, и то малка  Mr. Green Фен на водката бях... преди сто години, сега пия вода с чия, лайм и колаген. Старост-нерадост, какво да се прави  hahaha

На Овеликолепната Жаки директно отсега да й запазят място в НАТФИЗ, разсмя ме много  Heart Eyes

От сутринта съм със световъртеж, та отсвирих всичко и всички и само се търкалям по дивана я с книга, с със сериал  Crossing Arms

Джена, зарязвай работата и си почини качествено преди Хонолулу, амаха, хич и не им се занимавай  Flutter

Думата скрипа за пръв път я чувам  Rolling Eyes

# 5 253
Фонсе, ти си от моята партия. Мразя бирата и не вкусвам. Но и по начало не съм по алкохола.

Думата е 'скрипя' и много я харесвам Simple Smile

# 5 254
  • В Космоса
Скрипя, Foncé, скрипя е думата. Преносно означава високомерна и злобна жена. Иначе е едно гнусно животинче като стоножка.

# 5 255
Foncé, конкуренция съм ти....не съм изпила нито едн бутилка бира през живота си. Сумарно да съм изпила 10 бутилки вино, 1 вермут и 1 водка

За Лондон бих използвала аирбнб

Джена, побързай докато не е изчезнал островът, че с тези вулкани там...иначе уникални вълни, и каква стрийт фууд имат - прекрасни такоси с риба и много азиатски храни, и прословутото прасе в яма

Думата скрипя я знам, но не я използвам

# 5 256
Фонсе, кажи за водата с чия. Гледам, че и щерка ми постоянно джурка едни шишета с вода, чия и ленено семе. Каква е идеята да се пият, а не да се ядат?
Имам усещането,че след някой и друг месец ще се чудиш как си стояла вкъщи.
Да ме орисаш и мен така! Скоро си бия камшика.

# 5 257
  • София
И аз не я знаех тази дума.
Какво ми се заби в тоз змийски колектив, не разбирам изобщо.
Не винаги,когато човек започва нова работа знае дали ще попадне на змиярник или колежки в ПМС.

Фонсе бърз да ти минава!
Мари орисвам те,ама да знаеш,че се случват нещата. Hug

# 5 258
  • В Космоса

Думата скрипя я знам, но не я използвам

М/у другото аз май за първи път я използвах снощи. Просто ми изникна ей така и реших, че е супер подходяща. Grinning

# 5 259
  • постоянно
Дженкич , майтапа на страна , ама ако не ти е на сЪрце таз работа , хич не се затормозявай , живей си живота както ти харесва и си гледай момчетата .
Кат земеш заплатата да ги почерпиш ей ! 😂🤪🥂🎂

# 5 260
  • Canada
Благодаря, дами, за разясненията  bowuu Слагам я веднага в речника, сигурна съм че ще ми потрябва  Joy

Коктейли обичам аз, ама що захар блъскат вътре  ooooh!

За Лондон може и в Home Away да се намерят интересни предложения  Peace

Али, благодаря  Hug Сигурно е от жегата и предстоящата женска радост  Tired

Мари, всъщност семената от чия променят структурата на водата и тя се превръща в гел. Така освен чрез кръвния поток и лимфната система се усвоява и чрез фасцията. Най-общо казано това води до хидратация в дълбочина, включително и в определени зони (ставите н.пр.)  Peace Понеже спортувам активно за мен това е важно, заради това добавям и колаген и лайм  Peace

# 5 261
  • Бургас
Много хубави девойките ви, Хай и Онзи!

Ая, идеята ти за терин е изпробвана, минава за успешна. На първото парче се зачудих защо се занимавах, можеше просто да натроша малко мляко с бисквити Simple Smile При моите количества май ми дойде малко желатинът.

Оо, скрипята я знам аз, че си я и ползвам.

Зверски ме боли глава, а имам два спешни превода. Май ще полегна, а сутринта рано ще действам.  Тъкмо малкото като ме събуди около 1ч.
Убих се от работа днес и за капак водих децата на куклен театър: представление на детска театрална трупа. Едни сладурки, първа изява на сцена, тихичко шепнат и да не вземат един микрофон да им сложат. Заболя ме главата да се напрягам да чуя нещо.

Фонсе, ти нямаше ли абитуриентка тези дни?

# 5 262
Аз не съм била турист там и дори не знам хотели за да предложа нещо Sad

Фонсе, и аз обичам коктейли, но с тези сокове вътре са си захарна бомба.
Иначе тук ми стана любим коктейла Цезар Heart
https://www.baconismagic.ca/canada/caesar-drink/

За хидратация в дълбочина освен чията спомага и кокосовата вода. На мм на работа имат в стаята за отдих и едни сашета с витамини, които се поставят във водата и хидратират и поддържат тонуса им през деня.
http://www.hydrationdepot.com/Sqwincher-Qwik-Stik-20-oz.-Lite-Po … -Concentrate.html

# 5 263
  • В Космоса
Кой е по-читав Home Away или airbnb? Те за БГ не са много развити, но и по принцип питам. Първият ни опит с аирбнб беше изключително успешен (за Тетевен) и му се надъхахме. Тез дни обаче за Пловдив нещо на дръвце ударихме с него.

# 5 264
Акаша, нямат за кратки престои..

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 23:44 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт