Искам да кажа ... (146) през май 2018

• 360 567
  • 5 479
  •   1
Отговори
# 5 265
  • Canada
Селесте, на 21 юни е бала  Hug В понеделник сме на официално връчване на дипломите, после имат изпити и чак края на юни е купона  hahaha

Сега се сетих, че и твоята прекрасница зърнах вчера  Heart

Контеса, дори не го бях чувала този  Mr. Green

С чия се прави гел-вода, с лайм, плодове, зеленчуци, кокосова вода, хималайска сол се добавят електролити към водата, а това стимулира производството на гел-вода  Peace

# 5 266
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря ви, момичета! Ще предам съветите на моята приятелка, че тя е на "ти" с интернет-услугите, а аз съм много сбутана.
Устисках: нито бира пих, нито сладолед ядох. Обаче пък толкоз джанки изгризах, че ми скрипнаха зъбите и си лягам, да почета малко.
Лека ви нощ и хубави сънища!

# 5 267
  • Germany
Хай, Онзи, прекрасни момичета си имате! Да са ви живи и здрави и все така чаровни!
Жаки, завиждам ви за малкото Жаки Simple Smile Неизчерпаем извор на бисери и добро настроение е това дете!
Днес и мен ме боли глава и се оказа, че дигам кръвно. Явно от нервите и притесненията с татко. Взех си мента, глог и валериан и като се върнем ще си търся да ходя на йога, че много стрес ми се събра.

# 5 268
  • Бургас
Пускате ли децата сами навън? Колко са големи? Пет годишната ми дъщеря ми от няколко дни не навива да я пусна сама до магазина.  А днес, едно момче от нейната група дойде само до градината.

# 5 269
Моята е малко по-малка. Кара колело по тротоара от единия ъгъл до другия. Аз съм по средата, на нашата пейка. Бих я пуснала до магазина, който е на 50м от нас без да пресича, обаче, нея я е срам.

# 5 270
Онзи, много е сладко момиченцето, с разкошни очи ❤
Жаки, как ги ръси такива бисери Simple Smile
Аз ви казвам наздраве с чаша вино и припадам, че беше тежък ден, а и утре се очертава такъв.
Лека нощ Simple Smile

# 5 271
  • София
Пускам  го. Има си един приятел  и играят заедно. Онзи ден излезе в 10 и се прибра в 19ч. Опасявам се, че са големи разбойници . Не се спират .

# 5 272
Моята е на 10 и единственото място където върви навън сама е до спирката на уч. автобус на 100 метра от къщи като аз я следя с поглед докато не  я вземе автобуса.

Жаки, малката е огън Heart

# 5 273
  • София
Абсолютно при никакви обстоятелства не бих пуснала петгодишно само навън. Моите започнах да ги пускам в двора да играят без мен в трети клас, а от края на четвърти-големият сам до училище. Малкият е такава шматка, че вероятно ще го водя до осми 😣

# 5 274
О, Светалчо, Пучини, а?
На времето имаше една книга Пучини, бохеми и пеперуди на Янош Бокаи. Не може да я нямаш в библиотеката си. На края на тази книга много плаках.
Страхотна книга. Чела съм я като ученичка, а още ми е пред очите (по-скоро в съзнанието) италианската бохема и либретиста как създава образ след образ. Чете се на един дъх, като опера на Пучини.

Пих бира, ядох сладолед и череши ядох, НО НИЩО друго не сложих в устата.

Не пускам дете само. И като играе трябва да я виждам "не може зад ъгъла".

# 5 275
Дъщерята на Онзи е много хубаво дете.
Не я пускам сама. Ходила е един път до магазина с едно съседско дете, беше малко преди първи клас, препотихме се и двамата с мъжа ми докато се прибере.
Иначе навсякъде я водим и прибираме, страх ме е.
Ако си има приятелка на гости ги пускам за малко пред блока, но ги гледам през терасата.
И аз не съм пила бира, никога не съм я опитвала даже. Изобщо не пия и винаги съм била така, сега се уча по малко:). Рекордът ми е една чаша вино зимно време и то, ако има повод, и сега през лятото самърсби, ако сме навън.

# 5 276
  • София
Що Гинес съм изпила и сейнт Питърс. За това сега само вода. Grinning

Аз до нагазина го пращам да ходи. При нас  доста деца ходят така.

# 5 277
  • Бургас
И на мен ми се видя странно. Сега като се замисля освен това дете от нейната група , сутрин редовно пред градината спират коли, децата изкачат от тях и се запътват сами към градината.

# 5 278
Унисервитет за талъсъми:)) Демек университет.

Разболява се пак нашата смешка:( Кашля като магаре. Няколко дни само вечер, като легне беше, но днес след градина се скъса. Ердомед, Ериус и инхалации почнах, но ме гледа с един поглед, дето като го видя ме втриса. Болния поглед. На 1 юни имат тържество, тя е в центъра на два танца, госпожата казала болна здрава да е там. Отдавна репетират и тя се вълнува много, дано я свърна.
Някакъв е направил нещо като кучкарник 16 много големи кучета в колиба в гората на около 60 -80 метра от кооперацията ни. Нощем лаят ужасно от няколко дни, няма спане.
Човекът под нас си отдава апартамента под наем, днес наемателите казали че не издържат на шума и искат да напуснат. Звъня комшията да се оплачем дружно. Но къде? И дали ще се вземат мерки. Ще пишем де. Ей, кое време стана аз не мога да заспя.

# 5 279
  • Euskal Herria
Жалба в общината - като първо.

Общи условия

Активация на акаунт