Искам да кажа ... (146) през май 2018

• 360 562
  • 5 479
  •   1
Отговори
# 5 295
Ей, чакайте, чакайте. Мдонкова, това което описваш не е матирано фолио, а перфофолио. Но ние у дома сме точно с матирано фолио(пак заради не точно близки съседи, но аз обичам да се гологъзя, докато отивам до банята....примерно), та направо ти пускам нагледна снимка как е.
Единия вариант е фолиото да е на целия прозорец, другия е да е до определена височина. Така пак има влизане на истинска слънчева светлина. При матираното фолио като гледаш от вътре все едно виждаш мъгла. Нас ни устройва.
Скрит текст:

# 5 296
Не бих си сложила фолио на стъклата. Нищо и няма на дограмата като я надупчат, поне си имаш естествена светлина през деня, не бих могла да гледам през мъгла, абсурд. Обичам светлината, имам много цветя, които няма да виреят добре без нея, щорите само вечер се затварят

# 5 297
Онзи, изпуснах щерка ти, но съм я виждала и е гпляма хубавица.
Пристигнах вчера късно. Доста е хладно, а аз не мога да си отворя куфара.
Купих го вчера и не съм променала комбинацията 000. Затворих го, колкото да не се отвори ципа и сега няма отваряне. Едното излезе и има малък отвор, но другото не ще и не ще.
Имате ли някакви идеи?

# 5 298
  • Ямбол
Ние вкъщи сме с два реда пердета - прозрачни за през деня и плътни за вечер. На морето сме с едни сини стъкла и през деня не се вижда, но вечер, като запалим лампите, пак всичко се вижда, затова и пердета имаме. Аз съм за плътно перде - кеф ти светло, кеф ти тъмно.

# 5 299
  • Пловдив
Мари , да точно матирано фолио мислех да сложа да прозорците които гледа в близост до съседната кооперация.Иначе имам и други прозорци които гледат на друга страна на тях няма да слагам , така че пак ще си имам гледка. Просто на тези дето са буквално на 3 метра от съседната кооперация мислех да матирам.
Ще го мисля още де.

# 5 300
Един катинар с 000 замина при нас, така и не успяхме да го отворим Laughing

Аз бих си сложила пердета, хем няма да се дупчи дограмата, хем няма да затъмнявам с фолио, хем има толкова интересни пердета, че с удоволствие даже бих ги сменяла като ми омръзнат Peace

Аз снимки на деца не съм виждала, сигурна съм че са прекрасни, но изчетох само последната страница и затова се включих по последната тема - на Жаки с кучетата Crazy

# 5 301
Отворих го с отверка. 000 е комбинацията и малко само натиснах езика. Ще го върна. Има година и половина гаранция.

# 5 302
  • Sofia
По отношение на скрипите - във всеки колектив явно има някакви такива, които гледат да се налагат, особено пред новите. Много обичам да ги поставям на място, физиономиите им са ми безценни. А една такава даже успях да я осъдя.
Ей т'ва много ме заинтригува.
Скрит текст:
Вчера цял следобяд се рових как мога да санкционирам тая скрипя за обида? Ей сега пуших с колегите и си бърборим, 2 колежки е "принудила"да напуснат с отношението си и поведението си. Ама не е случила, завалийката. Така ще й разбутам колибата....ако ми се занимава,де.
Фолио на стъкла-не. Грозно ми е. Днес ММ чака да ни монтират щори и в спалните.До сега бяхме с тънки пердета и плътни завеси.
Петгодишно дете -самО навън,категорично не. Моят (13) го пускам, ама той не ще...всъщност и аз много не го пускам,де. Няма ми ходи по чукарите сам. Тц. С баща му сме в постоянен спор по тоя въпрос. Ама не го виждам да му дава пример, като опъва баирът пеша, или пък се вози с рейса. Mr. Green
Очакват се чуждестранни гости днес, всички са се насмотали. Mr. Green Душички.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 09:44 от ДжеНа

# 5 303
  • Пловдив
Джена , а защо след като имате плътни пердета слагате и щори ?  Питам за да не ми се наложи да слагам плътни , че посли и щори .Оф не мога да реша кво да слагам.

# 5 304
  • Sofia
Джена , а защо след като имате плътни пердета слагате и щори ?  Питам за да не ми се наложи да слагам плътни , че посли и щори .
За смяна са (прогоряха от слънцето), а и доста прах събират-тъмни са,тафта. Реших да сменя концепцията и вместо да слагам нови, да опитам с щори. А и щорите затъмняват повече, а на мен все ми е светло сутрин.

# 5 305
Преди години като нов служител две колежки се опитаха да ме изгонят. Тъй като дадох отпор, след няколко месеца ми казаха, че съм била същата кучка като тях, което трябвало да приема като комплимент. Никога не съм се държала с нов служител кофти. Нито пък см се опитвала друг да ми върши работата. Но е въпрос на ценностна система, предполагам.

# 5 306
Искам да кажа, че всичко е наобратно.

# 5 307
  • София
Аз направо се втрещявам от тия офисни драми, дето споделяте. За толкова години, на такъв колектив не съм попадала, и слава Богу! На по-предната ми работа нещата бяха започнали да се скофтват, но на мен и без това работата ми беше писнала, та напуснах овреме и си останах с хубавите спомени от добри колеги и приятели. Направо не знам как бих постъпила при подобно отношение, не съм свикнала и вероятно бих се стъписала от подобна непредизвикана с нищо агресия Flushed

# 5 308
  • София
Искам да кажа, че всичко е наобратно.
Защо?Да не те е ядосало детето,навлизащо в пубертета?Ако е така поеми дълбоко въздух и преброй до 10...

# 5 309
Джена, какви щори избра? Аз от 2 години се колебая, хихи, а всъщност чакам да направим ремонт на хола и да ги сложа на чистичко. Не ща да чуя за вертикални вече, само това знам

Общи условия

Активация на акаунт